Koľko hier ste v živote dohrali ?

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět

Takže ako ste na tom ?

Ani jedna. Hry nehrávam.
0
Žádná hlasování
1 - 10
22
15%
11 - 25
42
29%
26 - 50
33
23%
51 - 100
26
18%
101 a viac
20
14%

Celkem hlasů: 143

Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Málo, asi tak 400 + - 50.
Videohry- asi 50
Sega master system- asi 50
playstatinon x - asi 100
playstation 2- asi 100
PC- Zbytek

EDIT: Zapoměl sem na lico 3 :-)...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

SlipKnoT píše:Málo, asi tak 400 + - 50.
SlipKnoT: Uh... Kolik je ti pro Forda let?
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 27.8.2007 8:26, celkem upraveno 1 x.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

SlipKnoT píše: Videohry- asi 50

EDIT: lico 3 :-)...
Len by ma zaujímalo, čo chápeš pod videohramy ?

Jo a čo je lico 3 ?
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

mno tie videohry budu asi hry, ktore napojis na nejaku blbost a ta blbost vysiela obrazky do telky a ty potom strielas kacky s takou digitalnou pistolkou :-D

hmm, mal by som zaratat aj playstation1, mobil, piskvorky a sach? :cry: :lol:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

xRage píše:mno tie videohry budu asi hry, ktore napojis na nejaku blbost a ta blbost vysiela obrazky do telky a ty potom strielas kacky s takou digitalnou pistolkou :-D

hmm, mal by som zaratat aj playstation1, mobil, piskvorky a sach? :cry: :lol:
Mno lenže potom by sa tam do videohier mali rátať aj PSX a PS2. Nie ? Aspoň v nejakom časáku som ich videl pod sekciou videohry.

A ano, môžeš si tam zarátať aj iné elektronické hry. Ja osobne som sem dal len PC, pretože napr. hry na "škatuly" ( konzola vzhladom podobná konzole Atari, ktorá sa dala kúpiť u šikmookých na trhoviskách ) premňa nepredstavujú započítatelné položky. Prešiel som na nej cca 50 hier, ale zas ich herná doba bola nenormálne krátka. Podobne je to s Commodorom 64, na ktorom som mal asi 400 hier a 100-200 ich aj prešiel. Podobne aj tu prejdenie jednej hry málokedy trvalo viac ako pár hodín.

Btw xRage. Nezabudni započítať aj takéto hry :lol: :
Obrázek
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Já mám někde červeno-zlatou verzi toho vlka. Ale ta tvoje je hezčí. :-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Pcha, vlk. Kam se hrabe na chobotnici :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

sevencreature píše:Pcha, vlk. Kam se hrabe na chobotnici :-P
To mi přišla o dost horší. A ve vlkovi jsem si kdysá vypěstoval celkem slušné mistrovství. Chobotnice mi přišla taková chaotičtější, více na náhodu...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Jab: Nee, chobotnice nebyla moc o náhodě. Resp. určitý prvek tam byl, ale dalo se s ním pracovat - a tím to bylo zábavnější.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
cheerleader
Sigilan

Příspěvek od cheerleader »

Myslim, že by měla být spíš otázka, kolik her jste hráli, protože hry typu WoW nebo The Sims se nějak dohrát nedaj. No a abych tu nekecal mimo mísu, tak jsem si ted počítal hry vybavilo se mi jich nějak přes 25, ale určitě jich bylo víc. :-D
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Uff, nuda je velká, tak zkusím tituly nějak zaznamenat (můj problém je v tom, že mám šílené množství her nedohraných - resp. často uvízlých na 90% s tím, že je "jednou dohraju" - zatím to "jednou dohraju" pořád plním, ale u některých titulů to trvá "trochu" déle :wink: - na druhou stranu si to vynahrazuji tím, že jsem hodně (většinu) titulů dohrál mockrát - jo a použil jsem šablonu od CrowXe :wink:).

Čili seznam toho, co jsem dohrál celé (tj. není to rozehrané):

A: Albion, Aliens vs Predator 1, 2
B: Battlezone, BG1+TotSC, BG2+ToB, Blackthorne, Boovie, Blood 2
C: Castlevania: Symphony of the Night, C&C Red Alert, C&C Tiberian Sun, C&C Red Alert 2, C&C Generals, Monkey Island 2, Chrono Trigger
D: Dark Forces, Dark Forces 2: Jedi Knight, Drakan, Dune 2, Doom 1, Doom 2, Final Doom (Plutonia a TNT), Doom 3 a RoE; Diablo 1, Diablo 2, D2: Lord of Destruction; Dungeon Master, Dungeon Master 2, Duke Nukem 3D, Dungeon Siege 2, Deus Ex, Dino Crisis 2
E: Expandable, Evolva, The Elder Scrolls: Morrowind + Tribunal, Earthworm Jim
F: Far Cry, Freelancer, Final Fantasy 7, Fallout 1, 2; Fallout Tactics, F.E.A.R. a Extraction Point
G: Gunman Chronicles, Goblins, Gothic, Gabriel Knight: Sins of Fathers, Gabriel Knight: Beast Within
H: Half-Life, Half-Life Opposing Force, Half-Life 2, HL2 Ep 1, Heretic, Heretic ][, Hexen, Hexen Deathkings of the Dark Citadel, Hexen ][, Hexen ][ Portal of Praevus, Hexplore
I: Indiana Jones and the fate of Atlantis, Incubation, Incubation: Wilderness Missions
J: Jagged Alliance 2, Jedi Knight 2, Jedi Academy
K: KotOR 1, KotOR 2, Kingpin, KISS: Psycho Circus
L: Legend of Kyrandia, Lion King, Lands of Lore
M: Max Payne 1, Max Payne 2
N: No One Lives Forever 1, NOLF 2, Neverwinter Nights + SoU + HotU
O: Oni, Oddworld: Abe's Exoddus
P: Planescape: Torment, Prince of Persia Sands of Time, Pariah, Prey, Painkiller
Q: Quake 1, Quake 4, Quest for Glory
R: Resident Evil 1, 2, 3, 4; Return to Castle Wolfenstein
S: Shadow Man, Spellcross, Severance: Blade of Darkness, Silent Hill 2, Starship Troopers, Suffering, Soldier of Fortune 1, Seiken Densetsu 3, Strife, Starcraft, SC: Broodwars, System Shock 2, Star Trek: Elite Force, Star Trek Elite Force 2
T: Titan Quest, Tomb Raider 1, Tomb Raider 2, Tomb Raider 3, Tomb Raider Legend, Thief The Dark Project
U: Unreal
V: Vampire the Masquerade Redemption, VtM: Bloodlines
W: Warcraft 1, 2 ,3 a W3: FT; Wizardry 7, Wizardry 8
X: XCOM: UFO Defense, XCOM: Terror From the Deep
Z: Zax

Zatím v předběžném rozpracování...
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 23.11.2007 14:46, celkem upraveno 3 x.
Isair
V Knize mrtvých

Příspěvek od Isair »

Jsem ted tak nak dal dohromady klk her by to mohlo byt: nepocital jsem free :-D hry a urcite bude jeste par starych, ktere si nepamatuji no napisu aspon ty co mam v zive pameti:
BG1,BG2,w3,W2,W1,D1,D2,AVP2,Farcry,HL2,HL1,Broken Sword1,2 , Runaway, IWD1,2 , outlaws, Serious sam, XG2, Mafia, Duke Nukem Manhatan proj., Ignition, HOMMAM4, Excive Speed, NFS 2,3,4 a hot pursuit 2, Lionheart, Chicken Shoot1,2 :-D :-D , Wolfenstein 3D, Rtcw, Virtual Fighter2, Virtual cop2, Keen4, Catacomb(nevim jaky :-D ), Jetz n Gun , Ve stinu havrana , Jill, Expenpable(nebo jak se to pise) , Warlords Battlecry 1,3, Get medieval, Call of Duty 1,2 , Red faction 1,NHL2000,Nhl93,Doom1,Revenant,quest for glory1,qfg3,Brany Skeladlu.
Naposledy upravil(a) Isair dne 8.9.2007 20:03, celkem upraveno 2 x.
He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster..when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..
-Friedrich Nietzsche
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Baldur's Gate + Tales of The Sword Coast
Baldur's Gate II: Shadows of Amn
Baldur's Gate II: Throne of Bhaal
Planescape: Torment
Icewind Dale
Icewind Dale: Heart of Winter + Trials of The Luremaster
Icewind Dale II
Fallout
Fallout 2
Fallout Tactics
Vampire - The Masquerade: Bloodlines
Gothic
Gothic II
Gothic 3
Posel smrti
6 ženichů a jeden navíc
Broken Sword
Broken Sword 2
Hidden & Dangerous + Fight For Freedom
Tom Clancy's Ghost Recon
Tom Clancy's Rainbow Six: Rogue Spear
Half-Life
Half-Life: Opposing Force
SWAT 3: Close Quarters Battle
Quake 3: Arena (heh)
Delta Force - Black Hawk Down
Operace Flashpoint
Star Wars - Knights of the Old Republic
Star Wars - Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
Jade Empire
American McGee's Alice
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Soldier of Fortune
MDK2
Vietcong
Return To Castle Wolfenstein
Call of Duty
No One Lives Forever
Max Payne 2 - The Fall of Max Payne
Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
Medieval II: Total War
Mafia
Neverwinter Nights 2
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
The Longest Journey
Dreamfall: The Longest Journey
S.T.A.L.K.E.R. - Shadows of Chernobyl

Jinak jsem se taky ve spoustě her dostal hodně daleko a pak je nedokončil (AvP - hra za aliena byla pruda, oba Thiefy bohužel asi nikdy nedokončím, Chaser, Desperados, VtM: Redemption, atd...). :-) Normálka.
Naposledy upravil(a) Adieu dne 28.9.2007 12:15, celkem upraveno 3 x.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Adieu píše:Jinak jsem se taky ve spoustě her dostal hodně daleko a pak je nedokončil (AvP - hra za aliena byla pruda, oba Thiefy bohužel asi nikdy nedokončím, Chaser, Desperados, VtM: Redemption, atd...). :-) Normálka.
Mne to hovor. Thief 2 mám niekde save z poslednej misie. Ale aby som ho odniekial vyhrabal, tak to ho radšej budem hrať znova. A nato aký som bol maniak na Thiefa 1 by som už konečne mal prejsť Thiefa 3 ďalej ako po druhý level :roll: .

A inak dnes som konečne prešiel Huge map v Civilization IV za Amíkov ( 18 civilizácií ). Vyhral som na space race. Teraz idem za Nemcov, a skúsim conquest... ale to bude makačka, vzhladom na rozlohu mapy :twisted:
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

nuke: Nj, ještě je Thief 3. Ten mne vůbec nezaujal a zabalil jsem to u prvních stráží. :lol:

Stejně je to zvláštní. Thiefové patří k mým nejoblíbenějším hrám a NIKDY je nedohraju do úplného konce. :roll:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“