Silvestr

Zde se sbírá odpad z celého Sigilu. Klidně si přidejte i svoji hromádku, ale počítejte s tím, že věci se zde ztrácejí...
Odpovědět
Tarreb
Sigilan

Re: Silvestr

Příspěvek od Tarreb »

Malý dotaz- když chci dát odkaz pod nějaké slovo, jak to udělám?

Příklad: Klikněte sem. ( A pod to slovo ,,sem" chci dát ten odkaz )

Prosím :pray:
PostTrauma
Sigilan

Příspěvek od PostTrauma »

Tarreb: Když dáš citovat nějakou zprávu s takovým odkazem, uvidíš to názorně. Jinak je to [ url = adresa] Slovo [ /url ] bez těch mezer.
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

PsT: Díky.
Field Mouse
Sigilan

Příspěvek od Field Mouse »

Ještě mě napadla super písnička - La Resistance Medley ze South Parku. Jestli by si někdo troufnul na to počáteční sólo. Alespoň prvních 45 sekund, pak bysme se všichni přidali hlasitým zpěvem "blame Canada" :Đ
Nebo vůbec jakákoli písnička ze soundtracku Pekla na Zemi.
Třeba zpívat pod orlojem:
"There are times when you get suckered in by drugs, and alcohol, and sex with women, mmmkay!
But it's when you do these things too much - that you've become an addict, and must get back in touch" - to musí mít své kouzlo :)
A kdybychom se zaměřili na tento žánr, působilo by to navíc v našich kostýmech velmi vtipně, takže bysme si určitě i mnohem víc vydělali.
Jen otázka, jestli by nás někdo nevykopal přes autorská práva, asi bysme nesměli být úplně zákonného přesvědčení :-)
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Nebo třeba: Shut your fucking face uncle-fucka, you're stinky uncle uncle-fucka... :lol:
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Mohli bychom to zazpívati až na závěr, třeba těsně před skupinovým fotem s pokladem. Abychom neskončili na záchytce dříve, než bude nezbytně nutné. ;-)
Ehh, trochu se bojím, aby se to nějak drsně nezvrhlo a my to neskončili nějakou rvačkou se zásahovkou... :-)

Btw:
Znám v Praze pěknou uličku, nesoucí jméno Perlovka... tam by mohl proběhnou quest na klerikovu pevnost :lol: :mrgreen:
Field Mouse
Sigilan

Policajtů bych se nebál, když by šlo do tuhého, tak se z čehokoli můžeme vykecat, pokud nebudem přímo dělat něco nelegálního.Maximální věc, kterou nám můžou policajti nebo jiní orgánové za zpěv a rozpustilost udělat je to, že nás identifikují a řeknou nám, abysme to dál nedělali. Když uposlechneme, tak nám prakticky nic dalšího nehrozí.. a chlastat tak moc, že by hrozil problém se záchytkou, osobně nechci :)

Nejsem si ale úplně jistý, jak je to s tím kloboukem na peníze (jestli je k tomu třeba v Praze potřeba povolení) a jak moc je to v pohodě při polokomerčním vystoupení s autorskými právy, nemáte někdo trochu právničtější vzdělání?
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
PostTrauma
Sigilan

Tarreb píše:Btw:
Znám v Praze pěknou uličku, nesoucí jméno Perlovka... tam by mohl proběhnou quest na klerikovu pevnost :lol: :mrgreen:
Budeme přemlouvat prostitutky, aby nedělaly to, co dělají, jako to měl ve zvyku ctihodný William Gladstone? : )
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

No, podle vyznání našeho klerika bych typnul že spíše naopak: ,,Konejte, co jste dělaly doposud a ještě víc. A za pomenší příspěvek pro větší slávu ?Sylfa? :think: na vás sešlu remove desease." Nebo nevím, jak by se mohl chovat kněz boha-patrona kurev. :)
Co to bylo za ctihodného otce, jehož jsi jmenoval? Nějaký puritán? Vsadil bych se, že zemřel na nějakou pohlavní chorobu...
PostTrauma
Sigilan

Tarreb: Pravda, zapomněl jsem, že náš kněz je z řádu promiskuitů : )

William Gladstone byl ministerským předsedou Velké Británie v druhé polovině 19. století za liberální stranu. Střídal se s konzervativcem Disraelim (to by ti mohlo něco říkat z hodin dějepisu) a byli spolu dost na nože. Gladstone prosazoval autonomii pro britské kolonie (včetně Irska) narozdíl od Disraeliho a třeba Churchilla (přestože ten Gladstonea uznával).
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

PostTrauma: Díky za přiblížení, už si na toho pána snad vzpomínám. :)

Možná by bylo dobré aby někdo, kdo je z Prahy, naplánoval pro naší výpravu nějaký okruh, kudy se budeme ubírat. Některé questy nevyžadují nějaké konkrétní prostředí, ale na několik z nich potřebujeme být na nějakém specifickém místě a bylo by zbytečné, abychom se jen tak neplánovaně potáceli po městě, to bychom pak nestihli spoustu věcí. A také by bylo pěkné, pokud bychom se rozhodli, které qusty teda berem.

(A já bych měl napsat ten životopis. :oops: )
Field Mouse
Sigilan

Celkem dobrá trasa mi předběžně přijde univerzální václavák - staromák - karlův most - pražský hrad - petřín, jelikož je na ní prakticky všechno (snad kromě hřibitova), pěšky se stihne v pohodě a je tam záruka potkání spousty lidí po cestě, hlavně turistů.
Výhodu by to ještě mělo v tom, že si mimopražští nebudou muset kupovat mhd jízdenky - vlastně jen na cestu zpátky (pokud přijedete na hlavní nádraží=václavák).

Někdo moc ochotný by mohl vydolovat a sepsat všechny questy, které máme, ať se můžeme mrknout, jestli by tahle trasa stačila. A taky ať je máme sepsané :)
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Ano, dobrá trasa, souhlas. Za ochotného se momentálně nepovažuji :mrgreen: .

Hodí se mi kterékoliv datum v druhé půlce dubna, ale je důležité, aby to byla sobota. A navíc, nevím 100% jestli budu moci jet :-| .
Field Mouse
Sigilan

Tarreb píše:Hodí se mi kterékoliv datum v druhé půlce dubna, ale je důležité, aby to byla sobota. A navíc, nevím 100% jestli budu moci jet :-| .
Nepustí rodiče, nebo plánuješ jít na bungee a nevíš, jestli přežiješ? :)

Mně se hodí jakýkoli pátek/sobota/neděle kdykoli, ale potřebuju to vědět aspoň tři týdny dopředu.
PostTrauma
Sigilan

Sobota je ideál, ale potřebuju začít pracovat na kostýmu : D
Odpovědět

Zpět na „Hadrníkovo náměstí“