Romance v BG
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Romance v BG
Ľudia, preboha, upozorňujte na spoilery... 

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Hele, mám takovou otázku ohledně romance s Aerie, na níž jsem v romancing guidu nenašel odpověď.
Jak je to s ní a s Haer'Dalisem? Mám skušenosti, že když ho s ní nechám být, ale zároveň jí řeknu, že ji mám rád, nebo něco takovýho, tak se nejdřív rozbrečí, protože neví kterého z nás má ráda, pak se rozhodne pro Haera, ale to skončí tak, že se pohádají, protože se prostě nedohodnou kvůli svému přesvědčení.(no jo, když jsi člověk, který chce napravit nespravedlivý svět, tak ti to asi nebude fungovat s osobou, která věří že v ničení je základ vesmíru
) No, pokud se nepletu tak pak ke mě přiběhne, chytne mě za ručičku(myslím že ne doslovně:-D) a řekne něco jako: "Pojď, <CHARNAME>, my dva máme před sebou ještě hodně práce." nebo tak něco. Bohužel, tuhle hru jsem nedohrál, protože to byla moje první a já jsem to ještě pořádně neuměl. Nikdy jsem tuhle možnost znovu neskoušel (taky jednou se mi ještě před tím zasekla romance s Aerie ještě než k tomuhle došlo).
Otázka tedy zní: Pokračuje s tohodle bodu romance nebo ne? Mám vůbec dovolit to, aby Haer a Aerie byli spolu, když chci mít s ní romanci? Má s tímhle někdo zkušenosti?
Děkuji za odpověď.
Jak je to s ní a s Haer'Dalisem? Mám skušenosti, že když ho s ní nechám být, ale zároveň jí řeknu, že ji mám rád, nebo něco takovýho, tak se nejdřív rozbrečí, protože neví kterého z nás má ráda, pak se rozhodne pro Haera, ale to skončí tak, že se pohádají, protože se prostě nedohodnou kvůli svému přesvědčení.(no jo, když jsi člověk, který chce napravit nespravedlivý svět, tak ti to asi nebude fungovat s osobou, která věří že v ničení je základ vesmíru

Otázka tedy zní: Pokračuje s tohodle bodu romance nebo ne? Mám vůbec dovolit to, aby Haer a Aerie byli spolu, když chci mít s ní romanci? Má s tímhle někdo zkušenosti?
Děkuji za odpověď.
Zduřte lidi! Mimochodem, s kím vším může mít romanci ženská postava?
"Měli bychom si odpočinout, Boo začíná veverkovatět", Minsc

H, ch, k, r, d, t, n. AnomenMinsc píše:Zduřte lidi! Mimochodem, s kím vším může mít romanci ženská postava?
Kurdelpisk! Fakt jen Anomen? Tak toje na hov...

- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
tusim existuju mody, ktore pridavaju do hry aj nejake ine romance...Minsc píše:Kurdelpisk! Fakt jen Anomen? Tak toje na hov...
já bych bral jaheiru protože
1)hraju za půlelfa
2)hraju za dobro
3)s imoen to nejde protože je zavřená v čarotvrzi
4)viconia je drow
5)aerie je taková beru ju jako dítě
6)jaheira vypadá jako rozumná žencká a je to elfka/druid
1)hraju za půlelfa
2)hraju za dobro
3)s imoen to nejde protože je zavřená v čarotvrzi
4)viconia je drow
5)aerie je taková beru ju jako dítě
6)jaheira vypadá jako rozumná žencká a je to elfka/druid
A glory for Amn.
A jinak, nejlepší ze všech ženských je prostě Viconie! Je to prostě a kus a ta krutost a zlo je u ní strašně sexy! Navíc nikoho jiného si vybrat nelze! Aerie je s prominutím naivní slepice, která pořád mele o západu slunce a o tom, jak jí uřezali křidélka... No a pak je tu Jaheira! Ekologická aktivistka, která by klidně váš život vyměnila za připoutání se řetězem k nějakému ohroženému stromu! Proto je moje volba jasně logická!

Podle mne je nejlepší romance s Aerií,aspoň sem to s ní dotáhl na potomka.Jaheiru nikdy,nemám rád drudy.

Jasně,Imoen,pač incestu se sestrou není nikdy dostMinsc píše: Proto je moje volba jasně logická!![]()

Já jsem psal , že s Viconii a ne s Imoen, ty chlípníku!Hano píše:Jasně,Imoen,pač incestu se sestrou není nikdy dost

- Namelles One
- Sigilan
- Bydliště: Tam v jedné úrovni hluboko v Abyssu(Plesná u Chebu)
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim lidi, mám problém s romancí s Aerií v ToB, nejdřív se mi bugla, ale potom co jsem dodělal Abazigala a Sendai a zabil Balthazara a I Ničitele ve zkoušce tak se ihned spustila ale byl to jen jeden rozhovor, potom zase nic, nevíte někdo co s tím??
Ahoj, nevim jestli už to tu někde bylo, ale mám problém s romancí - Viconie se se mnou už hrozně dlouho nebavila a to vím, že jsem zatím nic v romanci nezkazil... Nejde to nějak napravit? Prostě jako když se další dialog zapomněl zapnout :( Myslím, že skončila když mi vyprávěla jak musela spát s tím obchodníkem, který ji zachránil...
Díky
P.S.: Editoval jsem si něco v SK tak jestli to není třeba tím... napadla mě jedině konzole, ale tam nevím jaký zadat příkaz...
Díky
P.S.: Editoval jsem si něco v SK tak jestli to není třeba tím... napadla mě jedině konzole, ale tam nevím jaký zadat příkaz...
to nevim, zda se mi to dost nevypocitatelny. me se tu romanci s aerii z shadows of amn podarilo "dokoncit" az v datadisku v hospode v saradushi, vsechny dialogy pomerne rychle odsypaly nekdy v 2-3 chapteru puvodni hry, ale pak se na zbytek puvodni hry uplne odmlcela a to ze je romance aktivni jsem se dozvedel v podstate jen tim, ze ji kousla bodhi. zbytek dialogu z puvodni hry dojel v uz zminenym datadisku, pak se stala zajimava vec, ze tesne pred zaverecnym soubojem u bhaalova trunu nasledovaly hned 2 pokecy, v prvnim se me ptala na nco ve stylu "jak jsem se vyrovnal s jejim tehotenstvim", o kterym me ale predtim vubec nerekla, takze byl asi jeden dialog preskocenej. navic se tento dialog podle toho co rikala imho mel spustit jen pred spanim. asi 2 sekundy po odklikani tohoto dialogu naskocil druhej imho finalni dialog. jakoby si hra uvedomila ze koncim, tak to chtela rychle dohnat, aby ji vyznamove sedelo outro.Namelles One píše:Zdravim lidi, mám problém s romancí s Aerií v ToB, nejdřív se mi bugla, ale potom co jsem dodělal Abazigala a Sendai a zabil Balthazara a I Ničitele ve zkoušce tak se ihned spustila ale byl to jen jeden rozhovor, potom zase nic, nevíte někdo co s tím??
Tak teď se zase nějak chytla... To už jsem ani nečekal 

Mortles: doporučuju haer'dalise vůbec nebrat... jistota je jistota.
jinak koukám, že se tady shodujete na viconii, tak jsem se chtěl zeptat: hraju teď za zlýho kluka, takže jsem ji nabral do party... ale jsem půlčík. je pak romance možná?
jinak koukám, že se tady shodujete na viconii, tak jsem se chtěl zeptat: hraju teď za zlýho kluka, takže jsem ji nabral do party... ale jsem půlčík. je pak romance možná?