1. internacionální Sigil sraz ;o))
Moderátor: yenn
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
necrotising_: no pokud se rozhodneš, že pojedeš, tak ti do toho přece nic vlézt nemůže ne..? (nepočítám-li samozř. nenadálé závažné situace)
Prostě si v kalendáři udělej na 28.4. chlívek, do něj napiš - jedu! a začni tomu příslušné věci podřizovat
Prostě si v kalendáři udělej na 28.4. chlívek, do něj napiš - jedu! a začni tomu příslušné věci podřizovat

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ad forma stravování - tak mě napadlo - Tafife - nevíš, jestli je v Radíkově nějaký obchůdek, který má otevřeno v so i ne a dá se tam pořídit pečivo atd..?
Pokud ne asi bych volil možnost ubytování se snídaní.
Cena 40i Kč zahrunje buď obložené talíře, koláče atd. Doba prý záleží na dohodě.
Pokud by se v Radíkově ovšem nějaký ten krámek nalézal, nejspíše bych zvolil možnost 'žádného' stravování...
Pokud ne asi bych volil možnost ubytování se snídaní.
Cena 40i Kč zahrunje buď obložené talíře, koláče atd. Doba prý záleží na dohodě.
Pokud by se v Radíkově ovšem nějaký ten krámek nalézal, nejspíše bych zvolil možnost 'žádného' stravování...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ještě se ohledně stravování budu muset domluvit s rodiči, ale jsem si jistá, že by mě nenechali hladovět, takže polopenze nebo plnopenze by se měla vyskytovat i u mě.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

viděl bych to spíše na polopenzi, protože někde vyrazíme, tak oběd asi nestihnem.
z toho je vidět jak to záleží na programu.
z toho je vidět jak to záleží na programu.

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.