No, ehm, k Faldorn jsem se ještě nedostal (blbé questy, které se aktivují uprostřed mapy a člověk musí odejít z lokace). Je to nějaký problém? Nemám v družině místo - dokáže to Cernd vyřešit sám, nebo mu budu muset nějak pomoct?
Já jsem hrál bez Jaheiry i Cernda, klidně bych se na quest i vykašlal, ale pořád mě přepadávali Stínoví Druidi... celkem tuhá partička. Takže jsem si vždy chtě nechtě vzpomněl, že to musím udělat. Přibral jsem Cernda, ale Faldorn prostě nešla zabít (jakkoli). Nakonec jsem použil "cheat" a Dimensional Door u Solaufeina... nejsem na to hrdý. Ale vytuhlá partička se objevuje stále. Divný. Naštěstí už mi teď nedělá takové problémy jako předtím, takže mi to tolik nevadí...Velehal píše:Za Faldorn je 50 000 exp. A myslím že celkem zaslouženě... A to byla ještě hrozně oslabena proti původní verze. V té se dala porazit jen tak, že jsem Jaheiře dal na ten souboj vybavení (ale i AC okolo -16 a více nestačio) a stejně jsem musel vypít hrozně léčivých lektvarů. Nebo Cerndem s tou částí EOU, co upravuje jeho proměny. Ale s touto komponentů byl silnější v boji než Sarevok a regenoval rychlostí Většího vlkodlaka (tedy během několika sekund byl zcela zdravý).
No očividně to vypadá, po pročtení toho fóra, že jednoduchý způsob jak ji zabít je použít "upravené" (ehm - Ease of Use cheat component) Conjure Animals kouzlo - které vyvolá dva medvědy, kteří mají parametry Greater Wolfwere@Eric: tried that before, but she only seems to want to fight me. I have had Cernd go up and challenge her, but I end up in the ring with her.
@Thyorna: the bears kill off her summons no problem, but she can only be hit by +3 weapons or better so the bears do no damage. Plus, Faldorn had STR25 and 4 attacks so she absolutely rips through them. Fire elementals do no damage to her and neither do spirit animals.
The closest I got to hurting her was in one-on-one combat and I needed a 20 to actually hit her only to find it was weapon ineffective. Then she just hit me once and I was chunks.
I have tried using Harm and other such spells, but I can't hit her for these to take effect.
I have to let her summon her Dread Wolves first so I can cast Insect Plagues. If I summon a creature first, then she will have cast Creeping Doom before I could cast Insect Plague. Again, it is all over then.
I do believe she is designed to only be beaten by the re-balance shapeshifter kit. It at least look like that anyway.