Volná diskuze - archív č. 1

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Elessar: Spackanej zivot je jeste dobrej.. Tyhle deti vetsinou koncej v popelnici nebo nekde na dne reky.. Ja jsem urcite pro potraty. A delal bych je zadarmo. Ale samozrejme jen jednou. A poradne to hlidat..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Potrat je v poslední době hojně diskutovaná záležitost a spousta lidí by je furt chtěla zakazovat. Ale proč??? Vždyť nikdo holku nenutí, aby na něj šla. Souhlasím s Elessarem, že je mnohem lepší potrat v době, kdy je dítě jenom shluk buněk, než ho nechat, ať celý život trpí pocitem, že je nechtěné, nemilované,...

Zase ale FIrkraagu - nesouhlasím sice s tím, že "jednou a dost", ale možná by se tím spousta věcí vyřešila. Docela dost těchto záležitostí je z toho, že se nepoužívá antikoncepce. Jenomže co s holkou, kterou někdo znásilní, jde na potrat (což by nejspíš byla jedna z prvních věcí, které bych v podobném případě udělala) a pak znovu nechtěně otěhotní?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Já bych v tom holkám nechal volnou ruku
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Neferit: Znasilneni je zase samozrejme vec druha.. A imho u holky ktera jde vicekrat na potrat neni neco v poradku..
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Ehm - jen taková malá poznámka, pokud už se o tom chcete bavit - možná by nebylo na škodu rozlišit a ujasnit si pojmy.
To o čem se nejspíše bavíte je INTERRUPCE - tedy ukončení těhotenství buď chirurgicky, nebo chemickou látkou...
POTRAT kterým to nesprávně nazýváte - označuje samovolné ukončení těhotenství...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

ohledne interupcí bych chtěl říct jen to, že pokud se žena rozhodne ztrávit noc s mužem, a to bez použití antikoncepce, musí prostě počítat s následky. a je rozhodně něco v nepořádku, když žena klidně má nechráněný sex a pak si jen řekne "no tak co. tak půjdu na potrat...". a to je špatné. prostě mnoho lidí dnes nemá smysl pro odpovědnost. něco jiného je samozřejmě znásilnění, nebo nebezpečí narození postiženého dítěte... chápu, že chtít po devatenáctileté dívce odpovědnost místo rozkoše je předem odsouzeno k nezdaru. ale je to věc rodičů, jak vychovávají své děti.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Frosty: Myslim ze takovi detaili jsou uplne nepodstatny.
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Firkraag: To si opravdu jen myslíš...

Viděli jste jeden takový moc pěkný dokument o interrubci? Už si nepamatuju, jak se jmenuje. Někteří lidé mají při něm problém udržet v sobě obsah svého žaludku. Jsou v něm záběry přímo z dělohy, kdy doktor pomocí kleští trhá to malé děcko na kusy. Začíná ručičkama a nožičkama, pokračuje tělíčkem až mu zbyde jen hlavička, kterou vyndává nakonec.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

v interupcích by stát měl ženě přiznat plnou svobodu, protože žena se o dítě stará a vychovává a musí na to být připravena, jednak manželstvím, druhak psychicky, morálně i materiálně - nemá cenu aby se dítě narodilo do pohnutých poměrů a vyrůstalo v jiné atmosféře než láskyplné
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Tafif: Je to nepodstatny.. Koukni se jak si napsal ty.
To je ten stav kdy uz je na to pozde.. Tady se bavime o tom ze se to ma provadet jeste kdyz ten zarodek je minimalni..

Lerek: O manzelstvi to imho neni..
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Firkraag: dle mě ano, nemůžeš pro děti vytvořit ideální prostředí bez toho, aby jeho rodiče byli manželé
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Lerek: Bratranci to tak maji a je to uplne normalni rodina.. Manzelstvi je jen par podpisu. To s laskou nebo tak necim nema imho vubec nic spolecnyho..
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

manželství je víc než jen pár podpissů, v tomhle s tebou tedy silně nesouhlasím, jak po právní tak morální stránce
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Firkraag: Ne, ještě na to není pozdě. Interrubce se může provádět do určitého stádia těhotenství. Neřeknu ti přesný čas. Dejme tomu, že je možné to provádět do 3 měsíce (opravdu nevím jestli to není moc). V té krajní době, i několik týdnů před tím, už to není "zárodek", ale člověk. Minimálně vzhledem.

Lerek: Teda, nikdy jsem si nemyslel, že s tebou budu moct souhlasit. V tomhle ovšem musím.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Frosty: díky za ujasnění pojmů - vždycky jsem si myslela, že potrat=interrupce ;-)
Tafif píše:Firkraag: To si opravdu jen myslíš...

Viděli jste jeden takový moc pěkný dokument o interrubci? Už si nepamatuju, jak se jmenuje. Někteří lidé mají při něm problém udržet v sobě obsah svého žaludku. Jsou v něm záběry přímo z dělohy, kdy doktor pomocí kleští trhá to malé děcko na kusy. Začíná ručičkama a nožičkama, pokračuje tělíčkem až mu zbyde jen hlavička, kterou vyndává nakonec.
Jj, ten nám pouštěli - nutno ale říct, že nás předem varovali a řekli nám, že pokud se nechceme dívat, můžeme kdykoliv v průběhu dokumentu odejít.

Lerek: Řekla bych, že ne tom může být něco pravdy, ale na druhou stranu to, že nejsi ženatý/vdaná nutně nemusí znamenat, že nejste schopní dobře vychovávat dítě.

ad k stadiu možné interrupce - myslím, že se uvádí maximálně 12. týden 3. měsíc těhotenství,
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“