Volná diskuze - archív č. 1
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Potrat je v poslední době hojně diskutovaná záležitost a spousta lidí by je furt chtěla zakazovat. Ale proč??? Vždyť nikdo holku nenutí, aby na něj šla. Souhlasím s Elessarem, že je mnohem lepší potrat v době, kdy je dítě jenom shluk buněk, než ho nechat, ať celý život trpí pocitem, že je nechtěné, nemilované,...
Zase ale FIrkraagu - nesouhlasím sice s tím, že "jednou a dost", ale možná by se tím spousta věcí vyřešila. Docela dost těchto záležitostí je z toho, že se nepoužívá antikoncepce. Jenomže co s holkou, kterou někdo znásilní, jde na potrat (což by nejspíš byla jedna z prvních věcí, které bych v podobném případě udělala) a pak znovu nechtěně otěhotní?
Zase ale FIrkraagu - nesouhlasím sice s tím, že "jednou a dost", ale možná by se tím spousta věcí vyřešila. Docela dost těchto záležitostí je z toho, že se nepoužívá antikoncepce. Jenomže co s holkou, kterou někdo znásilní, jde na potrat (což by nejspíš byla jedna z prvních věcí, které bych v podobném případě udělala) a pak znovu nechtěně otěhotní?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ehm - jen taková malá poznámka, pokud už se o tom chcete bavit - možná by nebylo na škodu rozlišit a ujasnit si pojmy.
To o čem se nejspíše bavíte je INTERRUPCE - tedy ukončení těhotenství buď chirurgicky, nebo chemickou látkou...
POTRAT kterým to nesprávně nazýváte - označuje samovolné ukončení těhotenství...
To o čem se nejspíše bavíte je INTERRUPCE - tedy ukončení těhotenství buď chirurgicky, nebo chemickou látkou...
POTRAT kterým to nesprávně nazýváte - označuje samovolné ukončení těhotenství...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ohledne interupcí bych chtěl říct jen to, že pokud se žena rozhodne ztrávit noc s mužem, a to bez použití antikoncepce, musí prostě počítat s následky. a je rozhodně něco v nepořádku, když žena klidně má nechráněný sex a pak si jen řekne "no tak co. tak půjdu na potrat...". a to je špatné. prostě mnoho lidí dnes nemá smysl pro odpovědnost. něco jiného je samozřejmě znásilnění, nebo nebezpečí narození postiženého dítěte... chápu, že chtít po devatenáctileté dívce odpovědnost místo rozkoše je předem odsouzeno k nezdaru. ale je to věc rodičů, jak vychovávají své děti.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Firkraag: To si opravdu jen myslíš...
Viděli jste jeden takový moc pěkný dokument o interrubci? Už si nepamatuju, jak se jmenuje. Někteří lidé mají při něm problém udržet v sobě obsah svého žaludku. Jsou v něm záběry přímo z dělohy, kdy doktor pomocí kleští trhá to malé děcko na kusy. Začíná ručičkama a nožičkama, pokračuje tělíčkem až mu zbyde jen hlavička, kterou vyndává nakonec.
Viděli jste jeden takový moc pěkný dokument o interrubci? Už si nepamatuju, jak se jmenuje. Někteří lidé mají při něm problém udržet v sobě obsah svého žaludku. Jsou v něm záběry přímo z dělohy, kdy doktor pomocí kleští trhá to malé děcko na kusy. Začíná ručičkama a nožičkama, pokračuje tělíčkem až mu zbyde jen hlavička, kterou vyndává nakonec.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
v interupcích by stát měl ženě přiznat plnou svobodu, protože žena se o dítě stará a vychovává a musí na to být připravena, jednak manželstvím, druhak psychicky, morálně i materiálně - nemá cenu aby se dítě narodilo do pohnutých poměrů a vyrůstalo v jiné atmosféře než láskyplné
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Firkraag: Ne, ještě na to není pozdě. Interrubce se může provádět do určitého stádia těhotenství. Neřeknu ti přesný čas. Dejme tomu, že je možné to provádět do 3 měsíce (opravdu nevím jestli to není moc). V té krajní době, i několik týdnů před tím, už to není "zárodek", ale člověk. Minimálně vzhledem.
Lerek: Teda, nikdy jsem si nemyslel, že s tebou budu moct souhlasit. V tomhle ovšem musím.
Lerek: Teda, nikdy jsem si nemyslel, že s tebou budu moct souhlasit. V tomhle ovšem musím.
Hole mágů to nejsou přeludy,
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: díky za ujasnění pojmů - vždycky jsem si myslela, že potrat=interrupce
Lerek: Řekla bych, že ne tom může být něco pravdy, ale na druhou stranu to, že nejsi ženatý/vdaná nutně nemusí znamenat, že nejste schopní dobře vychovávat dítě.
ad k stadiu možné interrupce - myslím, že se uvádí maximálně 12. týden 3. měsíc těhotenství,

Jj, ten nám pouštěli - nutno ale říct, že nás předem varovali a řekli nám, že pokud se nechceme dívat, můžeme kdykoliv v průběhu dokumentu odejít.Tafif píše:Firkraag: To si opravdu jen myslíš...
Lerek: Řekla bych, že ne tom může být něco pravdy, ale na druhou stranu to, že nejsi ženatý/vdaná nutně nemusí znamenat, že nejste schopní dobře vychovávat dítě.
ad k stadiu možné interrupce - myslím, že se uvádí maximálně 12. týden 3. měsíc těhotenství,
http://gh.ffshrine.org?r=23256