These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Věk, který byl u něj napsaný tak zcela neodpovídá, ale změníš-li (nebo úplně zrušíš) krajní dvě čísla, tak by to i vycházelo (výsledné číslo je dvojciferné )
Neferit píše:Věk, který byl u něj napsaný tak zcela neodpovídá, ale změníš-li (nebo úplně zrušíš) krajní dvě čísla, tak by to i vycházelo (výsledné číslo je dvojciferné )
Co je tohle za orwellovštiny...?
btw když z trojciferného čísla odstraním dvě cifry, tak už dvojciferné nedostanu
Landor: já taky... Nad tim, kolik mi je ale zas tak moc nepřemýšlim, takže mi to ani nepřijde Ale jo, ono už to neni až tak málo - to už je kluk na ženění
Vlasák píše:Landor: já taky... Nad tim, kolik mi je ale zas tak moc nepřemýšlim, takže mi to ani nepřijde Ale jo, ono už to neni až tak málo - to už je kluk na ženění
hm...já to beru tak...jsme tak mladí, jak se cítíme (ale občanku už mám )
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...