Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
Zvláštní. Osobně se mi nikdy nestalo, že bych někde dostal do tlamy. Ovšem pár známých tu zkušenost má. Měl jsem i tu čest být přítomen u jednoho soudního procesu. Vždy se s rváči poměrně úspěšně vypořádali. Stížnosti poškozených na policii ani soudy jsem následně nezaznamenal.Yachiko píše:No myslím, že ak policajti u vás fungujú tak ako u nás - čo je dosť pravdepodobné, tak by sa to pravdepodobne vykašľali a ešte by to nakoniec obrátili proti Tebe kvôli tomu, že si ich otravoval...
Ale třeba je to opravdu na Slovensku jiné...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
AlieN: taky fakt 
Jinak má další stížnost směřuje na chleba. Ano - 'obyčejný' chléb. Celkem jsem se těšil na svačinu k níž jsem si ráno sbalil sekanou a chleba. Jaké bylo však mé rozčarování, když jsem po pár kousnutích zjistil, že nejím chléb, ale jakousi variaci na 'kmínový dezert'

Jinak má další stížnost směřuje na chleba. Ano - 'obyčejný' chléb. Celkem jsem se těšil na svačinu k níž jsem si ráno sbalil sekanou a chleba. Jaké bylo však mé rozčarování, když jsem po pár kousnutích zjistil, že nejím chléb, ale jakousi variaci na 'kmínový dezert'

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Buď rád, že si tam nepotkal housenku, jako já v nejmenované školní jídelně.Frosty píše:Jinak má další stížnost směřuje na chleba. Ano - 'obyčejný' chléb. Celkem jsem se těšil na svačinu k níž jsem si ráno sbalil sekanou a chleba. Jaké bylo však mé rozčarování, když jsem po pár kousnutích zjistil, že nejím chléb, ale jakousi variaci na 'kmínový dezert'![]()
Samozřejmě, že jsem ho pak nejedl.

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: Nemáš tenhle problém: http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/ ... 9301084773
nebo tady:
http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/ ... 4461005973
Každopádně pokud máš AMD Cool and Quiet tak to zkus odinstalovat.
nebo tady:
http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/ ... 4461005973
Každopádně pokud máš AMD Cool and Quiet tak to zkus odinstalovat.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuji si na naši češtinářku...
Psali jsme diktát, jehož obsah byl převzat z novinového článku zabývajícím se reality show... A já, protože jsem dodržoval správná pravidla psaní velkých písmen ve vlastních názvech v češtině, jsem dostal za 3 místo za 2. Totiž, dvakrát se zde vyskytl název nováckého bratra, já jej, jako mnozí další, napsal správně dle pravidel - čili "Velký bratr". Jenže nova si to jaksi "poangličtila" a český překlad se tedy píše "Velký Bratr" a to je také podle naší drahé učitelky jediná správná možnost - ale jak to mám kurva vědět, když se na to nečumím??? Jde sice jen o pitomý diktát, ale dost mě to naštvalo
...
A pointa na závěr - šanci na lepší známku ještě mám - jeden spolužák totiž tvrdil, že má v TV programu napsáno "Velký bratr", takže pokud je to pravda a dosvědčí jí to, nakonce opravdu dostanu zaslouženou známku - ale ne kvůli pravidlům, ale kvůli TV programu
.
Toliko k našemu školství...
Psali jsme diktát, jehož obsah byl převzat z novinového článku zabývajícím se reality show... A já, protože jsem dodržoval správná pravidla psaní velkých písmen ve vlastních názvech v češtině, jsem dostal za 3 místo za 2. Totiž, dvakrát se zde vyskytl název nováckého bratra, já jej, jako mnozí další, napsal správně dle pravidel - čili "Velký bratr". Jenže nova si to jaksi "poangličtila" a český překlad se tedy píše "Velký Bratr" a to je také podle naší drahé učitelky jediná správná možnost - ale jak to mám kurva vědět, když se na to nečumím??? Jde sice jen o pitomý diktát, ale dost mě to naštvalo

A pointa na závěr - šanci na lepší známku ještě mám - jeden spolužák totiž tvrdil, že má v TV programu napsáno "Velký bratr", takže pokud je to pravda a dosvědčí jí to, nakonce opravdu dostanu zaslouženou známku - ale ne kvůli pravidlům, ale kvůli TV programu

Toliko k našemu školství...