Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Pevnosti? :-?
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Tafif píše:
Arthalion píše:Inak, co je s tou Vampiriou ?
Vyspává po flámu.
Denně :lol: Bez urážky Vampi :!: ;-)
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Arthalion píše:Co tak spammovat na nejakych zenskych forach odkazy na Sigil ? :shock: :lol:
Myslíš fóra typu "Top dívka"? Takovou společnost bych ani nemusel.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Yachiko píše:Pevnosti? :-?
Pevnosti? :-?

Tafif : Daj link a ja to tu zabalím :mrgreen:
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

pevnost.cz
Ale není to tam takové jako tady. Je to přece jen trochu rozdíl.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Tafif píše:
Arthalion píše:Co tak spammovat na nejakych zenskych forach odkazy na Sigil ? :shock: :lol:
Myslíš fóra typu "Top dívka"? Takovou společnost bych ani nemusel.
Nie, do fora pre zeny po tridsiatke napriklad, to by mohlo byt zaujimave. :-)
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Arthalion: To jo. Dostalo by to tady pěknou šťávu.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Ještě si tu stále vyléváte srdíčka jak 15 leté holky? :-D
On ten nedostatek něžného pohlaví na fóru jak vidno nevadí. Najdou se zástupci. :-D

Heh, ale možná se směju jen kvůli tomu, že si nemůžu vzpomenout, že by mě někdy podrazil opravdový kamarád či kamarádka. Zklamali to ano. Hlavně u holek mi vždy přišlo, že jakmile mají někoho rády (třebas i mne :-D ), tak se vypočítavost nějak vytrácí. Jakmile se totiž k někomu citově upnou, tak jsou extrémně protekcionistické, resp. chrání si druhého jako svůj zájem. ;-)
Na kamarádství muže a ženy věřím. I když rozdíly tam mohou být. Přec jen si u kamarádek stále uvědomuji, že jsou holky. A to i když s nimi nemám žádný zájem chodit. A ojedinělá "uklouznutí" po party přece nemusí kamarádství s holkou narušit. :twisted:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Jab píše:A ojedinělá "uklouznutí" po party přece nemusí kamarádství s holkou narušit. :twisted:
Nutno zmínit, že jsem slyšel pár téměř stejných historek "ze života", kde však místo kamarádky figuroval kamarád :twisted: (nebo spíše "dosud neznámý kamarád" :-D ).
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

MCZ píše:
Jab píše:A ojedinělá "uklouznutí" po party přece nemusí kamarádství s holkou narušit. :twisted:
Nutno zmínit, že jsem slyšel pár téměř stejných historek "ze života", kde však místo kamarádky figuroval kamarád :twisted: (nebo spíše "dosud neznámý kamarád" :-D ).
:lol:

To už je celkem slušné. Dotyčným je třeba připomenout, že alkohol "jen" odstraňuje zábrany. :twisted: ;-)
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Ale sa nám táto diskuzia zvrtla... ;-) :shock: 8-)
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Arronax: zas takový šílený OT to není, pořád se to ještě trochu vztahů týká ;-) .
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Houby PC do zastavárny :lol: :twisted: skutečně moje nepřítomnost zde v posledních dnech je způsobena mým předrahým bratrem, který však pro dnešek odlétl kalit do Olomouce, takže jsem se už vyspala po flámu - tedy, dá se jako flám popsat něco, kde jsem vlastně skoro vůbec nepila a jen jsme se celou dobu s kamarádem výborně bavili proti lidskosti, jak to umíme jen my dva :think: :mrgreen: ? Jinak mám jen asi týden před odjezdem do Prahy, takže jsem si tu zařizovala dost věcí, čili na motání se na fóru nebyl příliš čas, ale nebojte se, jen tak snadno se mě nezbavíte :twisted:

Mno a ke zde presentovaným názorům - můžete mi někteří pánové vysvětlit, proč hledíte neustále na ženy, jako na jakési podivné tvory, něco mezi kolibříkem a medúzou ;-) ? Takhle se nikam nedostaneme, když se bude neustále hovořit, že jedno pohlaví tohle a druhé tamto...není to o pohlaví, je to O LIDECH ;-) !

Já osobně mám více přátel mezi opačným pohlavím, je to nejspíš dáno tím, že jsem vyrůstala mezi kluky a mám zájmy, které bohužel zatím nejsou u všech žen běžné a musím říci, že v nadpoloviční většině případů se svými přáteli nesouložím :twisted: a s těmi, se kterými to naše přátelství občas takto "prohlubujeme", nemám jako s přáteli nižádný problém - jsme prostě kamarádi, co se spolu někdy vyspí :twisted: , ale to bude asi tím, že jsme se k sobě dostali tzv. po čichu čili vrána k vráně sedá 8-) pro velkou spoustu "normálních" lidí by to asi bylo nezkousnutelné...

Ad pomluvy - co jsem měla tu čest poznat, tak pomlouvají opět lidé, kteří k tomu mají sklony, bez ohledu na pohlaví ;-) lidé mají obecně sklony k tomu, chovat se každou chvíli tak, jak se jim to v té oné chvíli hodí 8-) tak mě tu tedy těmi generalisacemi nezlobte :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Vampiria: Však práve o to sa snažím - nediferencovať príliš pohlavia... a myslím, že to ani príliš nerobím... ;-) Prečo potom píšeš o kolibríkoch a medúzach... :think:

A k tým Tvojim kamarátom - to len potvrdzuje tú moju pseudoteóriu o priateľstve... ;-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Yachiko: TY nedifirencuješ, ale u některých dalších jsem si tohoto nepěkného zvyku všimla ;-)

No já nevím, ona spolu většina přátel opačného pohlaví nespí a když se tak stane, tak se buď dají dohromady coby pár (a zadělají tak na rozchod :twisted: ), nebo jdou od sebe, myslím, že to málokdo dělá tak, jako já, že má kamarády, se kterými občas hupne mezi cejchy :-D a jinak se k sobě chovají x let normálně jako přátelé 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“