Voľná diskusia

Okuste ledový dech Auril na Planině ledového větru.
Stránky: Icewind Dale, Icewind Dale II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Teď už nevím kdo, ale někdo tady udělal mod, který tyhle nahodilosti eliminuje. (asi Jab, nebo yenn? i Raz by to mohl být :think: )
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Mattheus píše: Dotaz na konec: ma to cenu psat? S pouzitim ruznych utilit (Near Infinity) je mozne ziskat ty informace?
Lze, ale je to spousta práce.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Elessar píše:Nutno podotknut, ze Yachika medzi tym IWD 2 tak trochu chytila... Ale mas pravdu, na BG2 sa nehrabe, a uz sakra nie na kelnoty typu PST alebo Fallout...
...každá hra je totiž o něčen úplně jiném... :lol: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Tokkar píše:Teď už nevím kdo, ale někdo tady udělal mod, který tyhle nahodilosti eliminuje. (asi Jab, nebo yenn? i Raz by to mohl být :think: )
Já určitě ne. Byl by to dost práce, a taky, jaký předmět vybrat, že?

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Mattheus: Náhodné předměty jsou vypsány v návodu od Dana Simpsona - FAQ/Walkthrough.

Tokkar: Afaik si sevencreature vytvořil utilitku, která zajišťuje generování subjektivně (někdy i objektivně :-) ) nejlepšího předmětu.

Btw: já a modding/programování? - :lol:
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Mattheus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattheus »

> yenn:

Diky za ten link; velice povedeny text. Taky me obeznamil s tim, proc nejde tezkou zver odstrelit po jednotlivcech jelikoz pribyla featura "call for help". Takze ted na ubohy player vyriti najednou pulka levelu a je v ri...

Je mozne tu utilitku (sevencreature) sehnat? Na seznamu modu pro IWD jsem to nenasel.
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Mattheus píše:Je mozne tu utilitku (sevencreature) sehnat? Na seznamu modu pro IWD jsem to nenasel.
Nejlépe ho kontaktovat přes PM. ;-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jj, dělal jsem to, ale momentálně to není na webu a mám trochu problémy s připojením. Jak to bude fungovat, tak to uploadnu a hodím sem odkaz.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

http://havy.ic.cz/iwd_rnd_items.zip

Postup viz readme.txt.

Jak už psal yenn, předměty jsem vybíral dle vlastního uvážení - někde jsem nechal náhodné (když to bylo jedno).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Mattheus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattheus »

>sevencreature: Dekuju; snad mi pomuze. Mozna to trochu "optimalizuju" pro hranicara.

U Kaylessy je mozne urcity predmet nahrazovat jinym (krome PIECE1)? Chybi mi tam jeji luk. Teda jestli ten soubor neni chranen kontrolnim souctem...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Mattheus: Ten Kaylessin luk není žádný zázrak. Osobně jsem Messenger of Seth nedal z ruky od chvíle co jsem ho našel 8-)

Ale jinak ano, ty předměty v CRE můžeš bez problémů nahrazovat.
Mattheus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattheus »

Mno proti jednotlivcum (i strelcum) je vynikajici - proste nemaji sanci opetovat palbu. Proti skupine strelcu bych ale uvazoval jestli pridany AC bonus (treba Long Bow +2 Defender) neprijde lepe...to ale zalezi na tom kolik mas AC. Ted jak hraju solo RNG jsem z toho na rozpaky ktery pouzit :)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

citace z otázek a odpovědí
Vlasák píše:Byť musím podotknout, že zrovna 3e byl prvek, který se mi, spolu s lepšími dialogy, v IWD2 ještě celkem líbil (ač 3e rád nemám ;-)).
Ale jo, jak říkám - pár dobrých nápadů tam je - konkrétně nošení a používání zbrojí a zbraní. Mág si klidně může na sebe vzít zbroj - ovšem s patřičnýmy postihy, které se mu snižují - pokud se zbrojí 'trénuje' - logické, velmi dobře udělané... Ovšem vzápětí tento fajn prvek 'zabije' fakt, že s obouručním mečem může postava máchat stejně dobře a rychle, jako třeba s dýkou.. (tedy možná :-D)

Stejně tak přidělování expů dle úrovně postavy.
Myšlenka velmi dobrá, avšak jaképak přijde rozčarování když po velmi vyčerpávajícím a nervy drásajícím boji (který se neobejde bez pár loadů) s prvním drakem (strážce portálu) kterého skupina vidí - dostane za tuhle potvoru stejně xp (1950) jako za železného golema, který se jí pár hodin po tomle souboji připlete do cesty a za 10 vteřin je po něm. :-?
Nemluvě o dalších, relativně lehčích potvorách, za které dostane i víc než 1950...

EDIT: Tokkar - díky za doplňující info. Poupraveno.
Naposledy upravil(a) Frosty dne 2.6.2006 16:29, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Frosty píše:Ovšem vzápětí tento fajn prvek 'zabije' fakt, že s obouručním mečem může postava máchat stejně dobře a rychle, jako třeba s dýkou..
tohle je s otazníkem.
Pokud si prohledneš zbraně v NI, zjistiš, že se u nich objevuje i kolonka Item ability, kde je i rychlost. To ze to není v popisu je jina vec. Otazka je, zda a jak se to projevuje ve hře? Ale mělo by.
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

Ked hravam IWD, tak citim, ze mi trosilinku seka. Postavy ked sa hyby tak sa kazdych par sekund tak trhnu a pokracuju dalej. Je to len taka mala vada na krase ale chcem to mat 100%, ako predtym. Dal som aj reinstall a nic. Nemoze to byt tym, ze mam plny HDD? Celkovo 120GB/120GB. Pocitac mam 2800+......proste tam problem nie je. Nemoze to byt hardverovo,alebo nejakym vyrusom?
Odpovědět

Zpět na „Icewind Dale I & II“