Voľná diskusia
Teď už nevím kdo, ale někdo tady udělal mod, který tyhle nahodilosti eliminuje. (asi Jab, nebo yenn? i Raz by to mohl být
)

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Lze, ale je to spousta práce.Mattheus píše: Dotaz na konec: ma to cenu psat? S pouzitim ruznych utilit (Near Infinity) je mozne ziskat ty informace?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
...každá hra je totiž o něčen úplně jiném...Elessar píše:Nutno podotknut, ze Yachika medzi tym IWD 2 tak trochu chytila... Ale mas pravdu, na BG2 sa nehrabe, a uz sakra nie na kelnoty typu PST alebo Fallout...

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Já určitě ne. Byl by to dost práce, a taky, jaký předmět vybrat, že?Tokkar píše:Teď už nevím kdo, ale někdo tady udělal mod, který tyhle nahodilosti eliminuje. (asi Jab, nebo yenn? i Raz by to mohl být)
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mattheus: Náhodné předměty jsou vypsány v návodu od Dana Simpsona - FAQ/Walkthrough.
Tokkar: Afaik si sevencreature vytvořil utilitku, která zajišťuje generování subjektivně (někdy i objektivně
) nejlepšího předmětu.
Btw: já a modding/programování? -
Tokkar: Afaik si sevencreature vytvořil utilitku, která zajišťuje generování subjektivně (někdy i objektivně

Btw: já a modding/programování? -

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
> yenn:
Diky za ten link; velice povedeny text. Taky me obeznamil s tim, proc nejde tezkou zver odstrelit po jednotlivcech jelikoz pribyla featura "call for help". Takze ted na ubohy player vyriti najednou pulka levelu a je v ri...
Je mozne tu utilitku (sevencreature) sehnat? Na seznamu modu pro IWD jsem to nenasel.
Diky za ten link; velice povedeny text. Taky me obeznamil s tim, proc nejde tezkou zver odstrelit po jednotlivcech jelikoz pribyla featura "call for help". Takze ted na ubohy player vyriti najednou pulka levelu a je v ri...
Je mozne tu utilitku (sevencreature) sehnat? Na seznamu modu pro IWD jsem to nenasel.
Nejlépe ho kontaktovat přes PM.Mattheus píše:Je mozne tu utilitku (sevencreature) sehnat? Na seznamu modu pro IWD jsem to nenasel.

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
http://havy.ic.cz/iwd_rnd_items.zip
Postup viz readme.txt.
Jak už psal yenn, předměty jsem vybíral dle vlastního uvážení - někde jsem nechal náhodné (když to bylo jedno).
Postup viz readme.txt.
Jak už psal yenn, předměty jsem vybíral dle vlastního uvážení - někde jsem nechal náhodné (když to bylo jedno).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
citace z otázek a odpovědí
)
Stejně tak přidělování expů dle úrovně postavy.
Myšlenka velmi dobrá, avšak jaképak přijde rozčarování když po velmi vyčerpávajícím a nervy drásajícím boji (který se neobejde bez pár loadů) s prvním drakem (strážce portálu) kterého skupina vidí - dostane za tuhle potvoru stejně xp (1950) jako za železného golema, který se jí pár hodin po tomle souboji připlete do cesty a za 10 vteřin je po něm.
Nemluvě o dalších, relativně lehčích potvorách, za které dostane i víc než 1950...
EDIT: Tokkar - díky za doplňující info. Poupraveno.
Ale jo, jak říkám - pár dobrých nápadů tam je - konkrétně nošení a používání zbrojí a zbraní. Mág si klidně může na sebe vzít zbroj - ovšem s patřičnýmy postihy, které se mu snižují - pokud se zbrojí 'trénuje' - logické, velmi dobře udělané... Ovšem vzápětí tento fajn prvek 'zabije' fakt, že s obouručním mečem může postava máchat stejně dobře a rychle, jako třeba s dýkou.. (tedy možnáVlasák píše:Byť musím podotknout, že zrovna 3e byl prvek, který se mi, spolu s lepšími dialogy, v IWD2 ještě celkem líbil (ač 3e rád nemám).

Stejně tak přidělování expů dle úrovně postavy.
Myšlenka velmi dobrá, avšak jaképak přijde rozčarování když po velmi vyčerpávajícím a nervy drásajícím boji (který se neobejde bez pár loadů) s prvním drakem (strážce portálu) kterého skupina vidí - dostane za tuhle potvoru stejně xp (1950) jako za železného golema, který se jí pár hodin po tomle souboji připlete do cesty a za 10 vteřin je po něm.

Nemluvě o dalších, relativně lehčích potvorách, za které dostane i víc než 1950...
EDIT: Tokkar - díky za doplňující info. Poupraveno.
Naposledy upravil(a) Frosty dne 2.6.2006 16:29, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
tohle je s otazníkem.Frosty píše:Ovšem vzápětí tento fajn prvek 'zabije' fakt, že s obouručním mečem může postava máchat stejně dobře a rychle, jako třeba s dýkou..
Pokud si prohledneš zbraně v NI, zjistiš, že se u nich objevuje i kolonka Item ability, kde je i rychlost. To ze to není v popisu je jina vec. Otazka je, zda a jak se to projevuje ve hře? Ale mělo by.
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ked hravam IWD, tak citim, ze mi trosilinku seka. Postavy ked sa hyby tak sa kazdych par sekund tak trhnu a pokracuju dalej. Je to len taka mala vada na krase ale chcem to mat 100%, ako predtym. Dal som aj reinstall a nic. Nemoze to byt tym, ze mam plny HDD? Celkovo 120GB/120GB. Pocitac mam 2800+......proste tam problem nie je. Nemoze to byt hardverovo,alebo nejakym vyrusom?