jj, tenhle film taky můžu, ale ty dva další jsou fakt děs...Slayer píše:Jj,jednička byla fakt skvělá,dvojka se mi po prvním shlédnutí taky docela líbila,pak už nic moc a trojka byla úplně o ničem.MCZ píše:Líbila se tady někomu klasická francouzská komedie Návštěvníci? Ostatní dva díly byly sice strašné, ale na první se mohu koukat kdykoli.
Film - archív
Moderátor: sevencreature
- crovax en-vec
- Sigilan
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Můj názor na tento film, jsem už kdysi psal na "starém" fóru, ale v jednom se asi všichni shodnem, ty akční scény jsou docela fajnsevencreature píše:Příběh nuda, ale super cool akce. Gun Kata rulezDalcor píše:Equilibrium je DOKONALE :)

Člověk se na jistém fóru neukáže asi jen tak přes půl roku a najednou je tu nové fórum, ale se starými lidmi :).
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
necrotising_: Viděla jsem Ringu, Ringu 2, Ringu 0 - Baasudei a US Ring. Nejvíce se mi líbil japonský Ringu a vůbec celá série, nicméně já jsem ujetá na Asii, tj. pro mne bude asi pokaždé ten asijský film lepší, než jiný...většině lidí se líbil více remake.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Slyšel jsem, že většině lidí se více líbí ten, který viděli jako první. A protože v remaku hraje Naomi Watts, úmyslně se nejprve podívám na něj 
ČT 2, 4. 12., 23:15 - Ostrov.
ČT 2, 30. 11, 23:10 - Obchodníci s "coolturou".

ČT 2, 4. 12., 23:15 - Ostrov.
Dokáže někdo podobnému lákadlu odolat?Snímek Ostrov je pátým filmem jihokorejského režiséra Kim Ki-duka. Tento tvůrce se řadí mezi nejosobitější a svou tvorbou nejvýlučnější osobnosti světové kinematografie (nikdy neprošel žádným klasickým filmovým vzděláním, je tedy samouk). Přesto se jeho snímky pravidelně zúčastňují prestižních světových festivalů, kde budí stejnou měrou nadšení jako znechucení. Již od debutu Krokodýl v roce 1996 pravidelně každým svým novým snímkem vzbuzuje prudké reakce diváků i kritiky, z nichž část ho považuje za výjimečný talent, který je schopný dotknout se obrazem těch nejnepřístupnějších zákoutí lidské duše, druzí za exhibicionistu, jehož největší ambicí je bez hlubšího smyslu šokovat.

ČT 2, 30. 11, 23:10 - Obchodníci s "coolturou".
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Cammaris: Podle TV shotu s tebou souhlasím, bude to pohodovka,relax.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]