Volná diskuze - archív č. 1
1) Nerovná se to manželství, ale je to skutečná investice vyžadující určitou míru zodpovědnosti. A právě onu zodpovědnost žití na hromádce zcela upíráš.Lerek píše:to je vskutku unikátní zodpovědnost pořídit si společný byt, to se doopravdy rovná manželství!
hned rozhodně ne(to je totální hloupost, která vede k rozvodům), manželství má být právě završení dobrého a fungujícího vztahu na hromádce
2) Na tom se shodnem.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi připomíná jednu velice vzrušenou debatu, kterou jsme vedly s holkama na kurzu osobního růstu. Hlavními aktéry byly dvě kámošky - podotýkám, že obě jsou věřící - které se dohadovaly, jestli je správné, aby spolu muž a žena žili už před uzavřením manželství. A co na tom bylo nejzajímavější? Že každá tvrdila něco jiného. Jedna byla pro a druhá celkem pochopitelně proti.Přišlo mi celkem humorné, že ačkoliv se debata protáhla do jedné hodiny ráno, tak nedošly k žádnému závěru.Lerek píše:to je vskutku unikátní zodpovědnost pořídit si společný byt, to se doopravdy rovná manželství!
hned rozhodně ne(to je totální hloupost, která vede k rozvodům), manželství má být právě završení dobrého a fungujícího vztahu na hromádce

Vampi: "rodina je základní funkční jednotka státu"
Fir: myslím, že není na škodu si poupravit slovník
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

pakliže je naplněno to, co jsi napsal v bodě jedna, tak vztah nemá do svazku manželského daleko, spěje k němu a dozajista tam dojdeJab píše:1) Nerovná se to manželství, ale je to skutečná investice vyžadující určitou míru zodpovědnosti. A právě onu zodpovědnost žití na hromádce zcela upíráš.Lerek píše:to je vskutku unikátní zodpovědnost pořídit si společný byt, to se doopravdy rovná manželství!
2) Na tom se shodnem.
ale stejně to pořád není ta zodpovědnost, která je v manželství
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
jé, to mi připomíná, že mám dělat úkol do němčinyLerek píše:do řitě, píšu tady o mám dělat fráninu!!!

- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jako manželka říkám jedno...manželé nemají žádná práva právě tak jako všichni ostatní...nemůžete vyzvednout ani obyč.doporučené psaní (dřív to možné bylo) a máte akorát pochybné právo na informace a jakési nároky na dědictví. Hm a máte papír (oddací list)...
A nefunkční a rozhádaná "rodina" je pro děti mnohem horší než jen jeden z partnerů, který ty děti má...
Někdy se jeví, že manželství je dnes ne zrovna jednoduchá záležitost
A nefunkční a rozhádaná "rodina" je pro děti mnohem horší než jen jeden z partnerů, který ty děti má...

Někdy se jeví, že manželství je dnes ne zrovna jednoduchá záležitost

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
2 Firkraag:
- ano DOST - mám skutečně z tebe...
Ještě tahle odpověď a končím - bo tohle by mě asi brzo smíchy rozervalo
Ano - v diskuzi o interrupci je asi skutečně nepodstatné že interrupce je něco naprosto jiného než potrat
no LOOOOL
Mimo? - ne....ty jsi M I M O !
Jinak pokud sis nevšiml, tak diskuzi o interrupci (speciálně pro tebe - o potratu
) jsem nakousl s Killdozerem. A mezi mé koníčky skutečně nepatří hledání nesprávně používaných výrazů na fóru
A ještě jedna věc - k čemu že to píšeš? K tématu? No, pokud sis neráčil všimnout - nacházíme se ve volné diskuzi.. A pokud myslíš téma interrupce - tak k tomu jsem od tebe neviděl ani jedinný příspěvek. Jen pár nějakých nesmyslů o potratu
(ANO - teprve teď je to ode mě slovíčkaření
)
EDIT: 2 Firkraag - no, chtěl jsem ti na tvé (opět zcestné) reakce ještě odpovědět, ale jak vidím - je to naprosto zbytečné. Evidentně jsi vůbec nepochopil, co jsem se ti snažil vysvětlit... A s tou nudou - mluv laskavě za sebe ano?!

Ještě tahle odpověď a končím - bo tohle by mě asi brzo smíchy rozervalo

Ano - v diskuzi o interrupci je asi skutečně nepodstatné že interrupce je něco naprosto jiného než potrat

Mimo? - ne....ty jsi M I M O !

Jinak pokud sis nevšiml, tak diskuzi o interrupci (speciálně pro tebe - o potratu

A ještě jedna věc - k čemu že to píšeš? K tématu? No, pokud sis neráčil všimnout - nacházíme se ve volné diskuzi.. A pokud myslíš téma interrupce - tak k tomu jsem od tebe neviděl ani jedinný příspěvek. Jen pár nějakých nesmyslů o potratu

EDIT: 2 Firkraag - no, chtěl jsem ti na tvé (opět zcestné) reakce ještě odpovědět, ale jak vidím - je to naprosto zbytečné. Evidentně jsi vůbec nepochopil, co jsem se ti snažil vysvětlit... A s tou nudou - mluv laskavě za sebe ano?!

Naposledy upravil(a) Frosty dne 13.3.2006 19:25, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Boze, to se kuli jednomu slovu zbori celej svet nebo co? Predemnou to napsaly Elessar a Neferit a nejak sem nemel duvod psat neco jineho. Protoze tomu 90% lidi rika potrat. A nezapomen se zase potrhat smichy
K tomuhle uz nemam co rict.

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Nechcete už toho vy dva nechat?

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Co se manželství týče - nějak nevidím jediný důvod, proč bych měl svazek manželský uzavírat...
Na to, abych věděl, že mám svou partnerku rád (a ona mě snad
také) - nepotřebuji papír. Děti neplánuji - takže proč...
Jinak by mě celkem zajímalo, jak - nebo čím - chtějí lidé, kteří tu prohlašovali něco o jakési zodpovědnosti plynoucí z manželství, tuto zodpovědnost dokázat... Stále se zvyšujícím počtem rozvodů? Běžně uzavíranými předmanželskými smlouvami?
Na to, abych věděl, že mám svou partnerku rád (a ona mě snad

Jinak by mě celkem zajímalo, jak - nebo čím - chtějí lidé, kteří tu prohlašovali něco o jakési zodpovědnosti plynoucí z manželství, tuto zodpovědnost dokázat... Stále se zvyšujícím počtem rozvodů? Běžně uzavíranými předmanželskými smlouvami?

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...