Volná diskuze - archív č. 1

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Frosty: Nepodstatny je to v tyhle diskuzi. A dost. Proc resit takovou kravinu..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Lerek píše:to je vskutku unikátní zodpovědnost pořídit si společný byt, to se doopravdy rovná manželství!

hned rozhodně ne(to je totální hloupost, která vede k rozvodům), manželství má být právě završení dobrého a fungujícího vztahu na hromádce
1) Nerovná se to manželství, ale je to skutečná investice vyžadující určitou míru zodpovědnosti. A právě onu zodpovědnost žití na hromádce zcela upíráš.

2) Na tom se shodnem. 8-)
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Vampiria: Mimo? Myslim ze narozdil od frostyho pisu k tematu. A nehledam po foru neci spatny vyrazy..
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Lerek píše:to je vskutku unikátní zodpovědnost pořídit si společný byt, to se doopravdy rovná manželství!
hned rozhodně ne(to je totální hloupost, která vede k rozvodům), manželství má být právě završení dobrého a fungujícího vztahu na hromádce
Tohle mi připomíná jednu velice vzrušenou debatu, kterou jsme vedly s holkama na kurzu osobního růstu. Hlavními aktéry byly dvě kámošky - podotýkám, že obě jsou věřící - které se dohadovaly, jestli je správné, aby spolu muž a žena žili už před uzavřením manželství. A co na tom bylo nejzajímavější? Že každá tvrdila něco jiného. Jedna byla pro a druhá celkem pochopitelně proti.Přišlo mi celkem humorné, že ačkoliv se debata protáhla do jedné hodiny ráno, tak nedošly k žádnému závěru. :think:

Vampi: "rodina je základní funkční jednotka státu"

Fir: myslím, že není na škodu si poupravit slovník
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Jab píše:

1) Nerovná se to manželství, ale je to skutečná investice vyžadující určitou míru zodpovědnosti. A právě onu zodpovědnost žití na hromádce zcela upíráš.

2) Na tom se shodnem. 8-)
pakliže je naplněno to, co jsi napsal v bodě jedna, tak vztah nemá do svazku manželského daleko, spěje k němu a dozajista tam dojde
ale stejně to pořád není ta zodpovědnost, která je v manželství
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Neferit píše:Fir: myslím, že není na škodu si poupravit slovník
Neboj :-) Ted uz tomu nikdy potrat nereknu ;-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

do řitě, píšu tady o mám dělat fráninu!!!
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Lerek píše:do řitě, píšu tady o mám dělat fráninu!!!
jé, to mi připomíná, že mám dělat úkol do němčiny :lol: :lol:

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

jako manželka říkám jedno...manželé nemají žádná práva právě tak jako všichni ostatní...nemůžete vyzvednout ani obyč.doporučené psaní (dřív to možné bylo) a máte akorát pochybné právo na informace a jakési nároky na dědictví. Hm a máte papír (oddací list)...
A nefunkční a rozhádaná "rodina" je pro děti mnohem horší než jen jeden z partnerů, který ty děti má... :-?
Někdy se jeví, že manželství je dnes ne zrovna jednoduchá záležitost 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

2 Firkraag:
Obrázek - ano DOST - mám skutečně z tebe...
Ještě tahle odpověď a končím - bo tohle by mě asi brzo smíchy rozervalo :lol:
Ano - v diskuzi o interrupci je asi skutečně nepodstatné že interrupce je něco naprosto jiného než potrat :lol: no LOOOOL

Mimo? - ne....ty jsi M I M O ! :lol:

Jinak pokud sis nevšiml, tak diskuzi o interrupci (speciálně pro tebe - o potratu :lol:) jsem nakousl s Killdozerem. A mezi mé koníčky skutečně nepatří hledání nesprávně používaných výrazů na fóru :lol:

A ještě jedna věc - k čemu že to píšeš? K tématu? No, pokud sis neráčil všimnout - nacházíme se ve volné diskuzi.. A pokud myslíš téma interrupce - tak k tomu jsem od tebe neviděl ani jedinný příspěvek. Jen pár nějakých nesmyslů o potratu :whistle: (ANO - teprve teď je to ode mě slovíčkaření 8-))

EDIT: 2 Firkraag - no, chtěl jsem ti na tvé (opět zcestné) reakce ještě odpovědět, ale jak vidím - je to naprosto zbytečné. Evidentně jsi vůbec nepochopil, co jsem se ti snažil vysvětlit... A s tou nudou - mluv laskavě za sebe ano?! :hand:
Naposledy upravil(a) Frosty dne 13.3.2006 19:25, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Boze, to se kuli jednomu slovu zbori celej svet nebo co? Predemnou to napsaly Elessar a Neferit a nejak sem nemel duvod psat neco jineho. Protoze tomu 90% lidi rika potrat. A nezapomen se zase potrhat smichy :roll: K tomuhle uz nemam co rict.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Nechcete už toho vy dva nechat?

Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Neferit píše:Nechcete už toho vy dva nechat?
Uz snad jo.. To takle dopada kdyz se nahodou sejdou dva lidi co se nudej vis? :-D
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Co se manželství týče - nějak nevidím jediný důvod, proč bych měl svazek manželský uzavírat...
Na to, abych věděl, že mám svou partnerku rád (a ona mě snad :-D také) - nepotřebuji papír. Děti neplánuji - takže proč...
Jinak by mě celkem zajímalo, jak - nebo čím - chtějí lidé, kteří tu prohlašovali něco o jakési zodpovědnosti plynoucí z manželství, tuto zodpovědnost dokázat... Stále se zvyšujícím počtem rozvodů? Běžně uzavíranými předmanželskými smlouvami? :think:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Kde najdem svoje heslo na ICQ? :oops:
Zamčeno

Zpět na „Archivy“