Volná diskuze - archív č. 1

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit píše:Jéééé, dneska jsem přišla na ÚŽASNOU věc! Z nedostatku jiné zábavy jsem brouzdala po CoMu, na něco se dívala a pak jsem si všimla malé ikonky označené jako "Album". Kliknu na to a za chvíli zjišťuju, jak vlastně vypadá tvůrkyně mého oblíbeného NPC modu Tsujathy - a to Sillara of the Tamari :-)
Viz zde :arrow: http://chosenofmystra.net/forums/album_cat.php?cat_id=1

Sice je to poněkud horší kvalita, ale je si se svým avatarem docela podobná :shock:
To opravdu je 8-) .Ale čekala jsem že bude mladší :shock: .Ale je to fajn poznat tvář tvůrkyně nejlepší mužské NPC romance :twisted:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Neferit: Hlas Saerileth se k ní opravdu hodí :!: :twisted: :angel: ;-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ave píše:To opravdu je 8-) .Ale čekala jsem že bude mladší :shock: .Ale je to fajn poznat tvář tvůrkyně nejlepší mužské NPC romance :twisted:
Na druhou stranu, někde psala, že je 8 let vdaná za nethrina, takže nemůžem čekat, že jí bude kolem 20 8-)

KOFi: A to jsem četla, že prý je i hlasem Yasraeny :shock:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Ave- nejlepsi muzske NPC- fajn hodnotenie, ked si za ine mody nehrala ;)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Elessar píše:Ave- nejlepsi muzske NPC- fajn hodnotenie, ked si za ine mody nehrala ;)
Myslím, že Ave to bere jako globální označení (o Tsujathovi tohle říká většina, ehm, hráček :wink: co jsem si tak všiml v různých ohlasech :lol: - takže na tom nejspíš něco bude :-) )
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Ja by som povedal, ze Kelsey je ocenovanejsi :think: Btw najlepsia "muzska" NPC je Morte (aj ked s nim romanca- mno, aj keby bol Nameless zena, tak neviem, no :) )
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tak to pro mne je nejlepší NPC Dak´kon :naughty:
Morte je sice zábavnější, ale Dak´konův příběh mě vzal za srdce víc. Navíc je hezčí :lol:
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

No, mas pravdu, ze Dak'kon je asi najmudrejsia NPC vobec a Zerthimonov kruh je genialny...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Elessar píše:Ja by som povedal, ze Kelsey je ocenovanejsi :think: Btw najlepsia "muzska" NPC je Morte (aj ked s nim romanca- mno, aj keby bol Nameless zena, tak neviem, no :) )
No, Kelsey není špatnej, ale Tsu je přece jenom lepší ;-) Kels mi trochu připomíná Anomena (a možná proto o něm tvůrci celkem zaslouženě tvrdí, že by člověk takřka nepoznal, že není z původní hry :lol: )

Sakryš, už abych se konečně dala do hraní Planescapu :-?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Neferit píše:Kelsey mi trochu připomíná Anomena (a možná proto o něm tvůrci celkem zaslouženě tvrdí, že by člověk takřka nepoznal, že není z původní hry :lol: )
No nevím, Kelseyho jsem začal nenávidět v polovině hry :lol:

P.S. Nevím, proč sem vlastně taháte Planescape Torment? :shock: :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Ajantis_CG_thief píše:Tak to pro mne je nejlepší NPC Dak´kon :naughty:
Morte je sice zábavnější, ale Dak´konův příběh mě vzal za srdce víc. Navíc je hezčí :lol:
Nejsem si jistý, jaký mužský NPC (nejen) z PST je nejlepší, ale co se týče příběhu, vítezí u mě jednoznačně Ignus ;-) .
sevencreature píše:Nevím, proč sem vlastně taháte Planescape Torment? :shock: :lol:
Protože tohle je VOLNÁ diskuze, víme? ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

MCZ: Nj, to já vím, ale argumentovat postavami z jiné hry mi příjde trochu zcestné :wink: Jako když se budeme bavit o výhodách chladných zbraní a někdo napíše, že kuše je nejlepší :wink: :-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

7c: Hm, ale tady nikdo nemluvil o nejlepší NPC v Baldur´s Gate. Přečti si ty příspěvky znova, o BG nikde ani slova.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

S Ajantisom suhlasim ;) Btw nikde som nenapisal, ze mam Kelseyho rad, len mi prida ze je taky, ehm, objektivne najlepsi ;)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ajantis_CG_thief píše:7c: Hm, ale tady nikdo nemluvil o nejlepší NPC v Baldur´s Gate. Přečti si ty příspěvky znova, o BG nikde ani slova.
Ehm, Ave psala o "nejlepší mužské NPC romanci, a to konkrétně v kontextu BG II. To, že vysloveně neřekla BG II je IMO pochopitelné, protože na tomhle fóru se dá předpokládat, že lidi ví, o čem se mluví :wink:

A když si to čtu znova, tak vidím, že s tím začal Elessar. Odbíhání od tématu je mi vcelku ukradené, jen nevím, proč se to snažíš nějak vysvětlovat :wink: Je to vcelku normální věc (já to dělám pořád :anxious: :-) ).

Edit: Nj, očividně se začalo romancí, přešlo to krátce na NPC mody a pak začala diskuse komu se víc líbí ta která NPC v PT :lol: Už radši mlčím :lol:

P.S. Já mám nejradši Nameless One ve verzi fighter (jo, uznávám, že to je divné, ale ostatní mi k srdci nějak nepřirostli - Anah je moc divoká, FfG je přehnaně přátelská (až je to divné), Dak'kon je moc submisivní, Morte nespolehlivý, Vhailor - darmo mluvit, Ignus totální magor , Nordom suchar) 8-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“