Noční thread
- crovax en-vec
- Sigilan
Už jsem hóóódně dlouho nebyl tak do noci na fóru... Idu na cígo...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- crovax en-vec
- Sigilan
Kua, otec jel pro matku do práce a měl být za cca 20min. zpět. Uplynula hodina, dvě a nic. Říkám: no tak šli asi někam sednout... Zavolám matce (otec měl mobil doma). Dovolali jste se do hlasové... bla bla bla... Shit, Mno nic počkám. O půlnoci stále nic a to měli další den stávat už v 5hod, aby odvezli bráchu na zápas. Obvolávám známé, jestli tam nejsou. Nebyli. 0:30 volám babině, panikařím. Babina mi radí chvilku ještě počkat. 1:30 volám babině, krve byste se ve mě nedořezali, a říkám ať zkusí zavolat do nemocnice a na poliše, jestli se něco nestalo. Nestalo se prý nic. Čekám. V 2:45 přijíždí matka s otcem, pěkně v náladě... Já pomalu na kapačkách... To byla noc, co?
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
- crovax en-vec
- Sigilan
ja jsem ale tak dobre vychovany, ze se vzdy ohlasim. nedat o sobe vedet, to bych si nedovolil...Vampiria píše:crovax en-vec: Už víš, jak se cítí Tví rodiče, když jdeš někam kalit a nedáš o sobě vědět![]()
![]()
?