22.........copak......jak ty?AlmSiVi píše:Tak to si skoro přesně o rok starší než já.Kolikátýho si se narodila??Ave píše:No já si budu muset do patnácti počkat na červen
Váš věk - roky 2005-2006 - archív
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hmm...tak sem tu asi nejmladší je mi celých 13 a něco(10.6.2006 mi bude 14)ale tipujou mě tak na 10 někdy i 12 let a to mi děsně vadí
ale abych řek pravdu tak se moc netěšim až mi bude tak 22+ sem totiž děsně nezodpovědnej a navim jak to všechno zvládnu-uživit se někde mimo domov na koleji atd...
EDIT:někdo říkal že lidi v mim věku hrajou jen akce-tak to teda ne:hrál jsem jen vietkong.Už z principu se mi akce celkem hnusej-jde furt o to samý-všechny pozabíjet(to ve strategiích sice taky ale tam se u toho musí i trochu málo myslet)

EDIT:někdo říkal že lidi v mim věku hrajou jen akce-tak to teda ne:hrál jsem jen vietkong.Už z principu se mi akce celkem hnusej-jde furt o to samý-všechny pozabíjet(to ve strategiích sice taky ale tam se u toho musí i trochu málo myslet)
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
La premiére va devant
jen počkej, zestárneš, život tě už naučí zodpovědnosti...wosmahl píše:hmm...tak sem tu asi nejmladší je mi celých 13 a něco(10.6.2006 mi bude 14)ale tipujou mě tak na 10 někdy i 12 let a to mi děsně vadíale abych řek pravdu tak se moc netěšim až mi bude tak 22+ sem totiž děsně nezodpovědnej a navim jak to všechno zvládnu-uživit se někde mimo domov na koleji atd...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
no jo asi se ji budu muset naučit zatim tak nějak všechno flákám
a hlavně mě děsně štve když se mi něco hned nepovede(př.:odkaz v podpisu-dělal sem ho asi 20minut než sem přišel jak na to a děsně mě deptalo když sem viděl že ho tam někdo má a mě to furt nešlo 
edit:a stejně mi odkaz nefunguje grrr

Naposledy upravil(a) wosmahl dne 10.4.2006 20:11, celkem upraveno 1 x.
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La premiére va devant
Odkaz ti nefunguje, protože tam máš navíc na konci jedno "url"...wosmahl píše:no jo asi se ji budu muset naučit zatim tak nějak všechno flákáma hlavně mě děsně štve když se mi něco hned nepovede(př.:odkaz v podpisu-dělal sem ho asi 20minut než sem přišel jak na to a děsně mě deptalo když sem viděl že ho tam někdo má a mě to furt nešlo
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Geralt: Teď jsi mi připomněl úryvek z jedné knížky:
"A kolik ti vlastně bude, Alenko?"
"Deset. Už mi táhne na dvacítku."

"A kolik ti vlastně bude, Alenko?"
"Deset. Už mi táhne na dvacítku."

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Re: Váš věk?
Starouš jeden. Mne tiahne na 80. Ja už chodím o paličke. lolGothmog píše:Tak to mi taky táhne na 30
161 podle psího kalendáře