Zakat: ROFL... máš rád humornéé relácxie? Nie? Môžeš pokojne založiť novú vlnu, ktorá sa zaručene uchytí ...
My máme už len veľmi teoretickú šancu na postup... to by sxme museli zdolať oteraz všetko, čo nám stojí v ceste a to je reálne asi rovnako tak ako to, že zajtra ráno odstrelím z okna slnko...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Osobně teda nechápu Brucknera, který hráče po tom včerejším výkonu víceméně chválil Sice jsme u českého týmu zvýklí, že diktuje tempo hry a je aktivnější, a to nemusí platit přece vždy, ale to co předvedli včera byl souboj zcela nevyrovnaný. Irové nás celý zápas prakticky pořád přehrávali a za remízu nakonec můžeme být opravdu vděční
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
dnes odpoledne jsem navstivil v ramci naseho programu utkani americkeho fotbalu vesnicke stredoskolske ligy a pratele, je to nejosklivejsi sport ever, je to umorne dlouhe a nudne, nechapu, jak to muzou mit tak radi, jedine, co na nem stoji za to jsou jiz jinde zminene roztleskavacky
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Tohle je fakt síla. To prase Hunt by měl jít sedět za pokus o vraždu (úmyslem nepřímým) a to na dlouho... U nás by mohl dostat maximálně 10 let, doufám, že anglický soud bude spravedlivější...
A trenér bReadingu by měl dostat doživotní zákaz výkonu funkce...
Adieu:Včera na Nově ve sportovních novinách.FUJ zákrok, připadalo mě (nejen mě), že to udělal naschvál.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Vallun: Dík, už není potřeba, teď jsem to shlédl. Njn, kdyby Hunt chtěl, tak Čecha vůbec nemusel trefit. Zkurvysyn (omlouvám se všem slušňákům i pokrytcům).
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"