Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura
Moderátor: sevencreature
Pokud myslíš pulčíka z Black rootu, který stojí za radnici ve vodě, tak on tě jen pošle za dalším skrčkem... Musíš přejít řeku, která je nad vlakovou stanicí a držet se pěšiny, která se pak rozdělí. Když půjdeš do prava, tak narazíš na tábor banditů a zlodějů, pokud zamíříš vlevo, pak najdeš druhého pulčíka...Elessar píše:Robil niekto quest s polcikom, co zadal hadanku a po spravnej odpovedi vas poslal na zapad do ich tabora? Zapad tam bol, ale tabor nie... :(
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:

EDIT- tak som si vsimol, ze u starostu blackrootu stale moznost vybrat dane existuje, akurat mam asi malu dovednost presviedcania

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Dane ti dal v rámci vyriešenia questu s dýkou a ty si ich musel stratiť. Ja som stratl takto zápalky z Rosebourghu a dosť ma to štvalo a nadával som si... ale keď vidím, že si stratil truhlicu zlata ( bol to predmet teda
), tak je už pomaly je jasné, že strácanie predmetov v Arcane je bug... dúfam, že je to tou Birdfuckerovou "češtinou"
A mám ešte jednu zlú psrávu - inventory editor pre Arcanum nebol dokončený čiže neexistuje - hľadal som ho ako blb pol dňa na rôznych eng. stránkach a fórach, kde som sa to nakoniec dozvedel ( to keď som stratil zápalky )... čiže ak chceš pomôcť Cumbrii, čiň sa inde... bohužiaľ... 
EDIT: Ešte ma napadlo - v hre myslím ešte v Caladone získaš jednu truhlicu so zlatom - pokiaľ aj nerobíš questy pre zlodejov, ide to. Možno je definovaná ako jeden a ten istý predmet a teoreticky by ju kráľ Prateor mohol prijať... skús to
Bedňu nájdeš keď sa po pobreží v Caladone vydáš na juh až nájdeš vrak lode.... tú prehľadaj a získaš truhlicu 

EDIT: Ešte ma napadlo - v hre myslím ešte v Caladone získaš jednu truhlicu so zlatom - pokiaľ aj nerobíš questy pre zlodejov, ide to. Možno je definovaná ako jeden a ten istý predmet a teoreticky by ju kráľ Prateor mohol prijať... skús to

Taky si dejte majzla na zloděje, mě se stalo že sem se motal na taranské stanici železnice (snažil jsem se oblbnout průvodčího) a furt za mnou chodila nějaká půlčice, když jsem vylezl před stanici naběhl mi boj s ono půlčicí. když jsem ji sejmul zjistil jsem že má asi 200zl a moje prastaré zbraňové šasi!
Myslím že se jí nepodařilo mě okrást (vnímaní na 20)
Myslím že se jí nepodařilo mě okrást (vnímaní na 20)
U tý jsem to pozoroval poprví nejspíše vám při odhalení krádeží pomůže vnímaní, já jsem střelec a mám ho na 20 a takhle jsem načapal už dva zloděje, jeden v docích (maník ve smokingu, půlčice na stanici) a na stanici, nevím jestli to je chyba či co lae nikdy se mi nezobrazí že mě oloupily bo tak jen se prostě otevře boj a já je můžu beztrestně zabít, pár rad jak poznat zloděje
1. Nemá jméno
2. většinou je dobře oblečen (smoking, šaty atd...)
3. často se kolem vás motá
- pokud takovou postavu potkáte mrkněte jí pomocí kapsářství do inventáře a pokud je to zloděj bud čekejte dokud se mu nepoveda vás neokrást a budete ho moci beztrestně zabít bo pokud se vás bude držet zaveďte ho na místo kde vás nikdo nevidí a tam ho killněte (moc daleko za vámi nepůjde)
1. Nemá jméno
2. většinou je dobře oblečen (smoking, šaty atd...)
3. často se kolem vás motá
- pokud takovou postavu potkáte mrkněte jí pomocí kapsářství do inventáře a pokud je to zloděj bud čekejte dokud se mu nepoveda vás neokrást a budete ho moci beztrestně zabít bo pokud se vás bude držet zaveďte ho na místo kde vás nikdo nevidí a tam ho killněte (moc daleko za vámi nepůjde)
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, tak teď Arcanum hraju...je to fakt super, hlavně do technologie. Už jsem si říkal že za mou mlátičku to dohraju, ale jako hrdý půlork jsem podnítil jejich vzpouru(orků) a nasral se na mě nejen Tarant, ale i Caladon, do kterýho jsem měl jet hledat. Takhle toho moc nevyjednám, natož aabych se tam moh nějak pohnout aniž by do mě střílelo celý město.
za ten jeden fatepoint to nestálo, a já debil nemám záložní save. 

Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Nemá tu niekto skúsenosti s modulmi do Arcana ? Ako inštalovať atď. Našla som totiiž nejaké (priamo od Troika Games aj fanmade) na stránke http://www.terra-arcanum.com/phpBB/dload.php .
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Modul rozbal do Arcanum/modules. V menu hry jdi do nastavení, tak si všimni položky modul a klikni na šipku a vyber si který chceš hrát. Zahaj hru a je to. Myslím že jsem zkoušel jeden modul, nevím jak se se jmenoval, ale nedohrál jsem ho.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Ja som mal pre Arcanum jeden modul... skúšal som ho po dohratí základnej hry... volal sa Vormatown. Bol pravdepodobne dodávaný s tým "Doupě DVD", českej výroby a podľa toho to aj vyzeralo... bola to naprosto nehorázna hovadina. Začiatočné uh mesto? pozostávalo z 6 obchodíkov, hlavnej budovy alebo čo to vlastne bolo, jednej najmuteľnej NPC a dvoch lodí v prístave... celková rozloha asi tak herných 75x75 m
Toto mesto bolo nejaký utopický experiment istého lorda - ľudia si tu mali nažívať v absolútnom mieri a izolovane v aliancii s trpaslíkmi a elfami. Hlavná idea hmmm... možno by bola zaujímavo rozvinuteľná, ale už len tým návrhom toto .. dobre ... mesta ju preventívne zabili. V meste sa dali získať celkovo dva questy. Ísť vybiť trpaslíčie doly a oslobodiť nejakého "xyz" alebo ísť do elfích lesov a vybiť ich a oslobodiť druhého "xyz"... tož som si vybral elfie lesy. Mno došiel som tam, vyzeralo to ako džungľa bolo to plné rôznych príšer a sudov plných nezmyselných materiálov... okrem toho tam lietali netopiere (!), ktoré vlastnili veĺké meče a nejaké zmutované jašterice, ktoré nemali ruky resp. horné končatiny, ale zato nosili luky a 20 šípov. A potom - v elfskom lese! - ešte raz pre istotu podotýkam - so dali nájsť nejaké štyri technické zázraky ( také ako strážia to plátové brnenie v Ashbury napr. ) s tým, že tu strážili sud plný vecí, ktoré tak bežne elfích hájov nájdete ... napríklad technícké šúčiastky, 10 mečov, 10 nejakých divných lektvarov etc... no takto som sa v tých "lesoch" zabával asi hodinku a nenašiel ani jednu postavu, s ktorou by sa dal zahájť rozhovor etc., a tak som Arcanum aj s modulom bez milosti odinštaloval...