Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Robil niekto quest s polcikom, co zadal hadanku a po spravnej odpovedi vas poslal na zapad do ich tabora? Zapad tam bol, ale tabor nie... :(
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

Elessar píše:Robil niekto quest s polcikom, co zadal hadanku a po spravnej odpovedi vas poslal na zapad do ich tabora? Zapad tam bol, ale tabor nie... :(
Pokud myslíš pulčíka z Black rootu, který stojí za radnici ve vodě, tak on tě jen pošle za dalším skrčkem... Musíš přejít řeku, která je nad vlakovou stanicí a držet se pěšiny, která se pak rozdělí. Když půjdeš do prava, tak narazíš na tábor banditů a zlodějů, pokud zamíříš vlevo, pak najdeš druhého pulčíka...
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Thanks...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

:cry: Vybral som dane pre Dernholm, ale ked pridem ku kralovi, tak jedina moznost v odpovedi je- asi som ich niekde stratil... :cry: Damned bugs! Dane boli v podobe predmetu alebo penazi? Ak penazi, kolko? (ale tu snad problem nebude :-? ) Da sa to nejak riesit? Thanks...

EDIT- tak som si vsimol, ze u starostu blackrootu stale moznost vybrat dane existuje, akurat mam asi malu dovednost presviedcania :shock: Zvlastne, bol som presvedceny, ze potom, ako som mu povedal, ze tarantske straze sa nevedia vysporiadat ani so zlodejmi, mi tie dane dal... :think: Naozaj je to tym presviedcanim... ?
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Dane ti dal v rámci vyriešenia questu s dýkou a ty si ich musel stratiť. Ja som stratl takto zápalky z Rosebourghu a dosť ma to štvalo a nadával som si... ale keď vidím, že si stratil truhlicu zlata ( bol to predmet teda ;-) ), tak je už pomaly je jasné, že strácanie predmetov v Arcane je bug... dúfam, že je to tou Birdfuckerovou "češtinou" :evil: A mám ešte jednu zlú psrávu - inventory editor pre Arcanum nebol dokončený čiže neexistuje - hľadal som ho ako blb pol dňa na rôznych eng. stránkach a fórach, kde som sa to nakoniec dozvedel ( to keď som stratil zápalky )... čiže ak chceš pomôcť Cumbrii, čiň sa inde... bohužiaľ... :-(

EDIT: Ešte ma napadlo - v hre myslím ešte v Caladone získaš jednu truhlicu so zlatom - pokiaľ aj nerobíš questy pre zlodejov, ide to. Možno je definovaná ako jeden a ten istý predmet a teoreticky by ju kráľ Prateor mohol prijať... skús to ;-) Bedňu nájdeš keď sa po pobreží v Caladone vydáš na juh až nájdeš vrak lode.... tú prehľadaj a získaš truhlicu ;-)
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Taky si dejte majzla na zloděje, mě se stalo že sem se motal na taranské stanici železnice (snažil jsem se oblbnout průvodčího) a furt za mnou chodila nějaká půlčice, když jsem vylezl před stanici naběhl mi boj s ono půlčicí. když jsem ji sejmul zjistil jsem že má asi 200zl a moje prastaré zbraňové šasi!
Myslím že se jí nepodařilo mě okrást (vnímaní na 20)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Oh kur*a... :shock: takže sa nakoniec mohlo stať, že moje zápalky alebo Elessarova bedńa ksončila v rukách nejakého pulčíka? :-D
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Je to ta, co beha na stanici?
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

U tý jsem to pozoroval poprví nejspíše vám při odhalení krádeží pomůže vnímaní, já jsem střelec a mám ho na 20 a takhle jsem načapal už dva zloděje, jeden v docích (maník ve smokingu, půlčice na stanici) a na stanici, nevím jestli to je chyba či co lae nikdy se mi nezobrazí že mě oloupily bo tak jen se prostě otevře boj a já je můžu beztrestně zabít, pár rad jak poznat zloděje
1. Nemá jméno
2. většinou je dobře oblečen (smoking, šaty atd...)
3. často se kolem vás motá
- pokud takovou postavu potkáte mrkněte jí pomocí kapsářství do inventáře a pokud je to zloděj bud čekejte dokud se mu nepoveda vás neokrást a budete ho moci beztrestně zabít bo pokud se vás bude držet zaveďte ho na místo kde vás nikdo nevidí a tam ho killněte (moc daleko za vámi nepůjde)
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

Když vytáhneš vnímání na 20 tak vidíš i neviditelné... Takže by to opravdu mohlo pomoci ;-)
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

No, tak teď Arcanum hraju...je to fakt super, hlavně do technologie. Už jsem si říkal že za mou mlátičku to dohraju, ale jako hrdý půlork jsem podnítil jejich vzpouru(orků) a nasral se na mě nejen Tarant, ale i Caladon, do kterýho jsem měl jet hledat. Takhle toho moc nevyjednám, natož aabych se tam moh nějak pohnout aniž by do mě střílelo celý město. :cry: za ten jeden fatepoint to nestálo, a já debil nemám záložní save. :wall:
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Janarchy

Příspěvek od Janarchy »

Nemá tu niekto skúsenosti s modulmi do Arcana ? Ako inštalovať atď. Našla som totiiž nejaké (priamo od Troika Games aj fanmade) na stránke http://www.terra-arcanum.com/phpBB/dload.php .
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Modul rozbal do Arcanum/modules. V menu hry jdi do nastavení, tak si všimni položky modul a klikni na šipku a vyber si který chceš hrát. Zahaj hru a je to. Myslím že jsem zkoušel jeden modul, nevím jak se se jmenoval, ale nedohrál jsem ho.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Janarchy

Příspěvek od Janarchy »

Zakat: Ďakujem :-D .
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ja som mal pre Arcanum jeden modul... skúšal som ho po dohratí základnej hry... volal sa Vormatown. Bol pravdepodobne dodávaný s tým "Doupě DVD", českej výroby a podľa toho to aj vyzeralo... bola to naprosto nehorázna hovadina. Začiatočné uh mesto? pozostávalo z 6 obchodíkov, hlavnej budovy alebo čo to vlastne bolo, jednej najmuteľnej NPC a dvoch lodí v prístave... celková rozloha asi tak herných 75x75 m :roll: Toto mesto bolo nejaký utopický experiment istého lorda - ľudia si tu mali nažívať v absolútnom mieri a izolovane v aliancii s trpaslíkmi a elfami. Hlavná idea hmmm... možno by bola zaujímavo rozvinuteľná, ale už len tým návrhom toto .. dobre ... mesta ju preventívne zabili. V meste sa dali získať celkovo dva questy. Ísť vybiť trpaslíčie doly a oslobodiť nejakého "xyz" alebo ísť do elfích lesov a vybiť ich a oslobodiť druhého "xyz"... tož som si vybral elfie lesy. Mno došiel som tam, vyzeralo to ako džungľa bolo to plné rôznych príšer a sudov plných nezmyselných materiálov... okrem toho tam lietali netopiere (!), ktoré vlastnili veĺké meče a nejaké zmutované jašterice, ktoré nemali ruky resp. horné končatiny, ale zato nosili luky a 20 šípov. A potom - v elfskom lese! - ešte raz pre istotu podotýkam - so dali nájsť nejaké štyri technické zázraky ( také ako strážia to plátové brnenie v Ashbury napr. ) s tým, že tu strážili sud plný vecí, ktoré tak bežne elfích hájov nájdete ... napríklad technícké šúčiastky, 10 mečov, 10 nejakých divných lektvarov etc... no takto som sa v tých "lesoch" zabával asi hodinku a nenašiel ani jednu postavu, s ktorou by sa dal zahájť rozhovor etc., a tak som Arcanum aj s modulom bez milosti odinštaloval... :sick: :hand:
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“