Romance v BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět

Která romance se vám zdála nejlepší?

s Viconii
84
44%
s Aerií
60
31%
s Jaheirou
41
21%
s Anomenem
7
4%

Celkem hlasů: 192

Fixer040
Sigilan

Re: Romance v BG

Příspěvek od Fixer040 »

njn zatim sem se dostal od dialogu ufnukanych k dialogum kdy na me akorat nadava :lol:
Navzdory všem opačným tvrzením má tuřínové pivo léčivé účinky.

Sekera bez trpaslíka není sekera.
Sonny
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sonny »

Mam problem. Som pred poslednym bojom v ToB a mne sa este neukazal ani jeden z LoveTalkov s Viconiou... je to divne lebo nejde vyvolat ani umelo... lebo SoA som mi odisla s partie ze to nebude fungovat ale ja viem ze v ToB by to fungovalo :D
Zero
Sigilan

Příspěvek od Zero »

Jsem ve 4.kapitole, a zatím mi proběhlo jenom pár love talků s Viconií, a ve 4. a 5. kapitole prý nejsou (respektive v 5. kapitole jen na 2 místech). Dá se to nějak stihnout, abych měl do konce hry dokončenou celou romanci? Nechci o ni při svém prvním hraní přijít.
Miros
Sigilan

Příspěvek od Miros »

Zdravím. Vím, že už tu ta otázka byla, ale nemůžu ji najít. Takže pro jistotu, když mi zemře spolubojovník skym mám romanci a hned ho uzdravím tak romance pokračuje dál, doufám? :) Nebo neznáte nějakou zprávu do konzole, která mi řekne jestli romance s Aerii pokračuje?
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Miros píše:Zdravím. Vím, že už tu ta otázka byla, ale nemůžu ji najít. Takže pro jistotu, když mi zemře spolubojovník skym mám romanci a hned ho uzdravím tak romance pokračuje dál, doufám? :) Nebo neznáte nějakou zprávu do konzole, která mi řekne jestli romance s Aerii pokračuje?
No, pokud ti "jen zemre"(:D ), tak by romance mela pokracovat, ale pokud podlehne zkameneneni,dezintegraci nebo kouzlu Uvezneni, romance bohuzel konci.
Miros
Sigilan

Příspěvek od Miros »

No, pokud ti "jen zemre"(:D ), tak by romance mela pokracovat, ale pokud podlehne zkameneneni,dezintegraci nebo kouzlu Uvezneni, romance bohuzel konci.
To jako navždy? :shock: To už se nadá nějak obnovit!? To je drsné, moje holka by mě milovala snad aj kdybych ji osvodil ze zkamenelosti :-D
Já jenže mi Aerie řekla cosi jako "ve dne aspon uvidíš o co si přišel" nebo tak nějak tak sem se začal bát :lol:
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Miros píše:To jako navždy? :shock: To už se nadá nějak obnovit!? To je drsné, moje holka by mě milovala snad aj kdybych ji osvodil ze zkamenelosti :-D
Já jenže mi Aerie řekla cosi jako "ve dne aspon uvidíš o co si přišel" nebo tak nějak tak sem se začal bát :lol:
Jo, jako navzdy. Doufam ze mas pred tim "incidentem" nejakou starsi ulozenou pozici. :twisted:
Jinak pokud ti takto spadla romance s Aerii, o moc jsi neprisel-pri pristi hre skus radeji Viconii :lol:. To jen tak na okraj...
Balduran
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balduran »

Nevím jestli to zde již padlo, ale mám dotaz. Jakou bych měl mít rasu pokud chci mít romancí s Jaheirou nebo Aerií? Díky za odpověď.
A glory for Amn.
Zero
Sigilan

Příspěvek od Zero »

Podívej se o pár stránek zpět...
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Nebo do FAQ...
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Nebo do romance guide...
Balduran
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balduran »

Já už sem si to našel. Jinak dík za rady.
A glory for Amn.
Podbi
Sigilan

Příspěvek od Podbi »

Zdarec, mám trochu problém s romancí s Jaheirou. Vím, že je jedna z těch zabugovanějších, ale dosud mi jela vcelku vpohodě. Problém nastal až teď v 6.kapitole, a to ten, že se mi už 3x po sobě objevil ten stejný LoveTalk.
dle Konzole je to LoveTalk čislo 56.
CLUAConsole:GetGlobal("JaheiraRomanceActive","GLOBAL") hází 1.
zkusil jsem posunout LoveTalk příkazem :
CLUAConsole:SetGlobal("LoveTalk","LOCALS",57)
bez efektu.
Umělé vyvolání rozhovoru, jak bylo psání někde v dřívějších odpovědích, přes právě CLUAConsole:SetGlobal("ExpJaheiraRomance","GLOBAL",1) nefunguje. (Okolnosti by měly být splěny, mapa i nepřítomnost nepřátel či neutrálů odpovídá., kurzor je na Jaheiře)
Dovede mi někdo poradit ?
Díky
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Objevuje se ti při tom LT Dermin?

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Podbi
Sigilan

Příspěvek od Podbi »

Nn, to je již po boji s Demeritem. Nicméně již jsem přišel na to, čím to bylo. Ten rozhovor se aktivoval až před spánkem. Tedy moje chyba... Po vyspání se již další LoveTalky objevují vpořádku. Bug byl asi čistě v tom jednom opakujícím se.
Dík za pomoc.
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“