1. internacionální Sigil sraz ;o))
Moderátor: yenn
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tokkar: ad pokoje - výběr nocležníků bych nechal až po příštím pátku, protože až teprve tehdy bude nějaká finální podoba účasti. Teď bych dal prostor pouze specialitám, které vědí už teď najisto - ala "my čtyři chceme být spolu a nikoho k sobě".
Příští pátek se zkrátka udělá lajna, sečte se počet lidí a vybere nějaké optimální rozvržení* pokojů (s ohledem na do té doby oznámené speciality), do kterého se pak (nejlépe samozřejmě předem a ne až na místě) rozmístíme dle svých libostí.
Přičemž je třeba pamatovat na "stánkaře", kteří se tam zatím dva vyskytují (ještě je kontaktuju pro bližší domluvu).
7c: dobře, žes tohle vzpomněl - to bude jistě taky docela zajímavá okolnost
(druhak je taky otázka, jak to je s kouřením v chatkách/pokojích).
*což je vlastně variace klasické úlohy z algoritmů a složitosti - "problém batohu". Jak do batohu nosnosti M nacpat předměty o hmotnostech m1, m2,...mi tak, aby byl co nejvíc naplněn, ale nepřeplněn. Přeneseno na nás, M je náš počet, m1...mi kapacity pokojů a jde o hledání nejmenšího "přeplnění". Přičemž jako heuristika by se tam mohly dodat ještě ceny různých pokojů a vyjde nám skutečné optimum
Příští pátek se zkrátka udělá lajna, sečte se počet lidí a vybere nějaké optimální rozvržení* pokojů (s ohledem na do té doby oznámené speciality), do kterého se pak (nejlépe samozřejmě předem a ne až na místě) rozmístíme dle svých libostí.
Přičemž je třeba pamatovat na "stánkaře", kteří se tam zatím dva vyskytují (ještě je kontaktuju pro bližší domluvu).
7c: dobře, žes tohle vzpomněl - to bude jistě taky docela zajímavá okolnost

*což je vlastně variace klasické úlohy z algoritmů a složitosti - "problém batohu". Jak do batohu nosnosti M nacpat předměty o hmotnostech m1, m2,...mi tak, aby byl co nejvíc naplněn, ale nepřeplněn. Přeneseno na nás, M je náš počet, m1...mi kapacity pokojů a jde o hledání nejmenšího "přeplnění". Přičemž jako heuristika by se tam mohly dodat ještě ceny různých pokojů a vyjde nám skutečné optimum

Ešte by som chcel dodať pre prípadných slovenských účastníkov - nezabudnite si vybaviť EPP - európsky preukaz poistenca - myslím, že v ČR by nemal byť problém aj keby ho človek nemal, ale kedysi som čítal niečo o problémoch, že poisťovňam sa to nepáči, takže pre istotu - a urobte tak čo najskôr - preukaz totiž dostanete cca od 3 - 4 týždňov od podania žiadosti. 

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Výlet a sportovní turnaj
? Tohoto se velmi pravděpodobně zúčastním formou spánku...
Ad kouření na pokojích - pro mě osobně není problém si vylézt zabafat někam do lůna přírody, nejsem stejně zvyklá kouřit v místnosti, nejedná-li se zrovna o hospodu

Ad kouření na pokojích - pro mě osobně není problém si vylézt zabafat někam do lůna přírody, nejsem stejně zvyklá kouřit v místnosti, nejedná-li se zrovna o hospodu

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
ad. Vlasák - díky za upřesnění.
ano informace Kdo s kým je pro nás důležitá právě kvůli zjistění výjimek a z nich vyplyvajicich zvlastnosti pri rezervaci typu pokoju a chatek.
Takze pokud je vam vsechno fuk, tak nam taky - zapadnete do 5-luzkoveho prumeru s kymkoliv.
2 Crowx: dobra pripomienka, dufam ze este niekto zo Slovenska pride aj okrem teba
I DON'T LIKE SMOKING 

ano informace Kdo s kým je pro nás důležitá právě kvůli zjistění výjimek a z nich vyplyvajicich zvlastnosti pri rezervaci typu pokoju a chatek.
Takze pokud je vam vsechno fuk, tak nam taky - zapadnete do 5-luzkoveho prumeru s kymkoliv.
2 Crowx: dobra pripomienka, dufam ze este niekto zo Slovenska pride aj okrem teba

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vlasák: Tak to jsem trochu nevychytala
takže až od příštího pátku. To je fajne, bo se třeba přestanu stydět někoho oslovit

Vampiria: můžeš lákat nocležníky klidně už teď, to je jedno - ale jednak to není tak podstatné pro rezervaci a druhak se počet a obsazení účastníků může ještě změnit - potenciálně ještě 14 lidí může naskočit (což se asi nestane, když už nenaskočili teď
ale nějaké korekce počtu ještě imho přijdou), takže bych to nechal až s čistým stolem, když se bude vědět, kdo pojede...

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ok. Ohledně toho kouření - osobně je mi to vcelku jedno (jsem zvyklý, že všude kolem všichni kouří - a možná přibalím i nějaké Black Russians
).
Možná bych ty pokoje dělil spíš na abstinenti x ostatní, kuřáci x nekuřáci, konzumenti narkotik x ostatní (heh, nechci, aby to vypadalo jako katastrofický scénář, ale řekl bych, že by to bylo pro obě strany výhodnější - i když, je to spíš návrh
).

Možná bych ty pokoje dělil spíš na abstinenti x ostatní, kuřáci x nekuřáci, konzumenti narkotik x ostatní (heh, nechci, aby to vypadalo jako katastrofický scénář, ale řekl bych, že by to bylo pro obě strany výhodnější - i když, je to spíš návrh

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Pokud budou konzumovana oblbovadla (narkotika), pak doufam, ze konzumenti tak budou cinit profesionalne. To jest zavrou se nekde do chlivka a nebudou "kazit" ucastniky mladsi 18-let. Z toho by mohl byt p....r.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tokkar: Myslím, že jsem tu už psala, že drogy mladším 18 let zásadně nepodávám (a ti starší by si je měli umět opatřit sami)
. Pokud si půjdu zahulit, tak zalezu někam, kde to nebude příliš razit etc. Neporušuji více zákonů, než musím 

Ja vim, ze ty jsi profik Vampi.
Ale ne všichni jsou jako ty a presne pro ty jsem to napsal.
Jsem rad, ze jim nekdo pujde prikladem.

Ale ne všichni jsou jako ty a presne pro ty jsem to napsal.
Jsem rad, ze jim nekdo pujde prikladem.