Sporty

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Cyklistika

Příspěvek od Koveras »

Jezdíte někdo na kole více než je zdrávo? Pokud ano svěřte se a napište své zážitky popřípadě popište vaši cyklistickou výbavu atd atd. Prostě o kolech. ;-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

JJ, jezdím - tedy letošek jsem zrovna celkem flákal :oops: , ale jinak drandím na hor. kole celkem často. Skousnu s ním jet i po silnici, ale přeci jen - lesní cesta je lesní cesta :-D ...Občas si dám i nějaký ten trialkový sjezd :twisted:
Co se výbavy týče - pokud jezdím jen do práce a z práce, či po městě, tak žádná. Pokud vyrážím za účelem fyzického vysilování se či navštívením náročnějšího terénu, tak samozřejmě drez, přilba, rukavice, okuláre....

A co se otázky ''jezdíte na kole více než je zdrávo'' týče - co považuješ za ''více než je zdrávo''..? :-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Hmm jsem rád, že nejsem sám. Akorát já preferuji jízdu po silnicích a na silničce. Tento rok jsem taky "flákal",pokud se to tak dá říct. Nemám prostě čas.
No co se týká té otázky: Víc než je zdrávo, tím myslím poloprofesionální ježdění na kole.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Koveras píše:Víc než je zdrávo, tím myslím poloprofesionální ježdění na kole.
Aha, tak to zas ne...Maximálně uvažuji - až (jestli :-? natrénuji - o zajetí si sem tam nějakého toho závodu. Ale stát se členem nějakého cykl. týmu - to asi ne e.

JJ, na silničce se to maže :-) Kolik jsi toho kdy ušlápl za jeden den nejvíc..?
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

NO poslední rok jsem na kole prakticky neseděl.. ale koupil jsem si teď nové (horáka jsem vyměnil za silničku), takže už se těším, až někam vyrazíme.... jinak přítelkyně teď byla třičtvrtě roku v Dánsku, do školy jezdila na kole za každého počasí, v dešti, ve sněhu, za horka i za zimy :)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Já jezdím, když jsem zdravá a není vedro denně aspoň 20 km na kole, po silnici, lesní cestou, to už je fuk 8-) . Mám kolo za 2000,- z hypermarketu, nemá ani blatníky, natož světla, já pochopitelně nejezdím s přilbou nebo s něčím takovým, zato jezdím jako hovado a docela se divím, že ještě žiju 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
petruschka
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petruschka »

kolo? fuj, na to mám svoje koule příliš rád 8-)
...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Pan Bača: přítelkyně je borec.....teda borka ;-) Já sice taky jezdím více méně za každého počasí, ale pokud jeden den to kolo komplet rozeberu, vyčistím, promažu a druhý den venku leje, tak bych si musel nafackovat kdybych ho do té sloty vytahnul :-D
Vampiria píše:já pochopitelně nejezdím s přilbou nebo s něčím takovým, zato jezdím jako hovado a docela se divím, že ještě žiju 8-)

:lol: nevím proč, ale okamžitě po přečtení tohohle, mi naskočil Šimek a Grossman - jak z jejich dílny - a když si představím jak by to Šimek podal tím svým vypravěčským tónem - no :lol: :lol: :lol:

petruschka: no ono se tak ani nejedná o ''ně'', jako spíše o stydkou kost a jiné, další - nevhodně k této činnosti - uzpůsobené a umístěné kosti...
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

Edmonton a Montreal!
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Jde-li o změny pravidel, zmenšení výstroje golmanů a posunutí branek shledávám VELMI pozitivní, zrušení ofsajdu na červené a to se zakázaným uvolněním (vstoupi-lo li v platnost) už je diskutabilní, ale čas ukáže. S nájezdy po konic prodloužení nesouhlasím.

No a fandím Edmontonu- i když odešel York, Isbister, Pisani a Markkanen, přesto mají solidní kádr s několika meganadějemi- Rita, Horcoff, Hemský...
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 7.10.2005 22:35, celkem upraveno 1 x.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Pan Bača píše:jestli myslíš "borce" z naší ligy, co nakoukli do NHL, tak se vůbec nedivím, protože ti bez těchhle "pomůcek" ani hrát neumějí.... kdyby se u nás začalo trestat vození obránců na zádech (vyloučení těch obránců, ne naopak, věřím, že
1: hokej by byl pěknější
2: padalo by víc branek v důsledku zvýšeního počtu přesilovek...
ale tohle je téma o NHL, tak tady nebudu spekulovat o naší lize :)
s tím vylučováním je to těžký- určitě je "vození obránců na zádech" škodlivé, ale dívat se na zápas, kde je 5 a více přesilovek na každé straně, je vyloženě utrpení. Radši ať vylučují míň.
Nevím, jakl to udělali v NHL, ale když jsem ji v poslední funkční sezoně sleodval, nijak přehnaně se nevylučovalo a přesto "teploměrů" moc vidět nebylo
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

Ajantis_CG_thief píše:Jde-li o změny pravidel, zmenšení výstroje golmanů a posunutí branek shledávám VELMI pozitivní, zrušení ofsajdu na červené a to se zakázaným uvolněním (vstoupi-lo li v platnost) už je diskutabilní, ale čas ukáže. S nájezdy po konic prodloužení nesouhlasím.

No a fandím Edmontonu- i když odešel York, Isbister, Pisani a Isbister, přesto mají solidní kádr s několika meganadějemi- Rita, Horcoff, Hemský...
No Rita je spis zhatenej talent... Taky odesel Brewer a Woywitka (to je mega nadeje)... Btw kam odesel Pisani? Taky nezapomen ze za vsechny hrace prisla adekvatni nahrada (Isbister stejne nebyl klicovej), mimo toho Woywitky :(
SallTirr
Sigilan

Příspěvek od SallTirr »

Cyklistiku miluju...je pravda že tento rok to bylo na štíru, ale jinak to jde. Jinak-na horský kolo je nejlepší cesta od děčínského sněžníku, po hranicích dolů do Třeboně(či jen do Železné Rudy)---Zasvěcení vědí, viď F..... :-D :-D :-D
"DE OPPRESSO LIBER"
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

coby182 píše:
Ajantis_CG_thief píše:Jde-li o změny pravidel, zmenšení výstroje golmanů a posunutí branek shledávám VELMI pozitivní, zrušení ofsajdu na červené a to se zakázaným uvolněním (vstoupi-lo li v platnost) už je diskutabilní, ale čas ukáže. S nájezdy po konic prodloužení nesouhlasím.

No a fandím Edmontonu- i když odešel York, Isbister, Pisani a Isbister, přesto mají solidní kádr s několika meganadějemi- Rita, Horcoff, Hemský...
No Rita je spis zhatenej talent... Taky odesel Brewer a Woywitka (to je mega nadeje)... Btw kam odesel Pisani? Taky nezapomen ze za vsechny hrace prisla adekvatni nahrada (Isbister stejne nebyl klicovej), mimo toho Woywitky :(
S Isbistrem máš pravdu, nehrál to, na co měl, a golů taky moc nedával.
O Brewerovi a Woywitkovi jsem nevěděl, nechápu proč oba pustili, hlavně s Woywitkou se kasali, jaká to bude opora! :-( A Brewer je dle mne nejen do budoucna o dost lepší než Pronger.
Jo a zapomněl jsem na Raffi Torrese, z toho taky určitě něco bude! Ritovi stále ještě věřím
Jo a Pisani neodešel- má chyba. Ale když jsem na teletextu po prvním hracím dni koukal, za nějaký klub vstřelil gol hráč, který ještě minule byl u Oilers. Akorát si nejsem už jist, kdo to byl :/
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

SallTirr: njn, ale co teprve z Beskyd do Třeboně...to bude něcíčko :twisted: :lol: safra, já vlastně budu muset až do ŽR :doh: :lol:
Zajímavé - jak tak pročítam předešlé příspěvky, tak to vypadá, že tento rok cyklistice skutečně nepřál :-?
Zamčeno

Zpět na „Archivy“