Hele, ani na to bych nesázela...Vampiria píše:Hmm, tady u nás se nepije možná tak v protialkoholní léčebně
Je teda fakt, že jsem zatím v žádný nebyla...

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Hele, ani na to bych nesázela...Vampiria píše:Hmm, tady u nás se nepije možná tak v protialkoholní léčebně
Vzato poctivě a do důsledků, zbytečný je celý tohle fórum, nebo aspoň 99% keců, co se tady vedou. A divnej jseš ty...Ajantis_CG_thief píše:Tak nevím, jestli jste divní vy, když popíšete desítky postů zbytečnými kecami o chlastu, a nebo já, když alkohol v podstatě nepiju, natož abych o něm musel mluvit![]()
Co jsem se dozvěděl v Toxikologii, tak původní Absinth se prodával snad jen ve Francii (potom se rozšířil do světa), byl zelený a dělal se z pelyňku. Ten ovšem způsoboval vysoký obsah thujonu, vyvolávající nemoc Absinthismus (bodeť by ne, když ho na konci jeho éry vyrobily snad 40 milionů hektolitrůvypité_oko píše:no...a byl aj modrej,a byl to taky Absinth,a prej dělal haluze...proto ho ve světě zakázali,jenom u nás a samozřejmě v nizozemsku ne,teda pokud wím...šak si pamatuju,když sme měli na gymplu na výměnnej pobyt ve druháku amíka...ten z toho byl uplně v p*deli,a aj mysim pašoval dom
U řady značek je snaha aspoň o jakousi autenticitu, co se týče chuti, barvy a louche efektu, někdy se to daří líp, někdy hůř (já sama těžko rozpoznám, kdy je to to "líp" a kdy to "hůř", anžto zkušenost s tím 19C dryákem samozřejmě nemám).krokodile píše:Co jsem se dozvěděl v Toxikologii, tak původní Absinth se prodával snad jen ve Francii (potom se rozšířil do světa), byl zelený a dělal se z pelyňku. Ten ovšem způsoboval vysoký obsah thujonu, vyvolávající nemoc Absinthismus (bodeť by ne, když ho na konci jeho éry vyrobily snad 40 milionů hektolitrůvypité_oko píše:no...a byl aj modrej,a byl to taky Absinth,a prej dělal haluze...proto ho ve světě zakázali,jenom u nás a samozřejmě v nizozemsku ne,teda pokud wím...šak si pamatuju,když sme měli na gymplu na výměnnej pobyt ve druháku amíka...ten z toho byl uplně v p*deli,a aj mysim pašoval dom). Absinth co se dnes vyrábí už v podstatě s Absinthem nemá nic společného... což neznamená, že nemůže být dobrej