A nový Potter je který? Já viděl jen toho, co dávali teď na nově.AlieN píše:Tak jsem právě zkouknul nového Pottera a musím přiznat že není tak špatný jak jsem čekal. Na trojku sice nemá, ale je o hodně lepší než první dva díly, škoda jen že není alespoň o půl hodiny delší.
Film - archív
Moderátor: sevencreature
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Žralok, který štěká, nekouše.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jj je to Harry Potter a Ohnivý pohár.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Uvažuju, že na to půjdu do kina na blind - recenze nemám chuť číst a Gilliam je GilliamAlieN píše:Já na tom byl před týdnem a hodně se mi to líbilo i když Giliam už natočil lepší.Cammaris píše:Co byste rekli na kletbu bratri Grimmu

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já už Kim-ki-dukově lákadlu jednou neodolal a vypravil se na 3-iron. Bohužel. Přesto myslím, že tentokrát podlehnu znovayenn píše:Dokáže někdo podobnému lákadlu odolat?![]()

A nejdřív jsem se lekl, že budeš psát o Beyově ostrově. Fuj

Ad Kletba bratří Grimmů- já se na ten film hrozně těšil od chvíle, kdy byl oznámen, protože jde o kombinaci jednoho z mých nejoblíbenějších režisérů a přeskvělého milovaného tématu (bratři Grimmové)
Zpočátku jsem si totiž myslel, že Gilliam se sebou prostě orat nenechá, ale jak sám nakonec přiznal, výsledná podoba se od jeho představy dost liší.
Bohužel. Přesto se na něj v nejbližších dnech chystám...
- vypité_oko
- Sigilan
Říkejte si co chcete,ale Kletba bratří Grimmů je podle mne jeden z nejlepších letošních filmů...Ale kdo jste viděli Domino,dáte mi zapravdu,že to je taky skvělý film...a SAW2(hra o přežití2) jakbysmet
Akorát u těch Grimů mi přišla úchylná ta pointa...No newim...Gilliam měl asi svázané paprčky,jinak by ten konec udělal jinak,teda domnívám se...Ale já obecně sem známej tím,že jen tak nějaký konec mě nenadchne:-))))))
A ta karkulka...no toto no toto...
Šak ssa nechte překvapit:-)))
Akorát u těch Grimů mi přišla úchylná ta pointa...No newim...Gilliam měl asi svázané paprčky,jinak by ten konec udělal jinak,teda domnívám se...Ale já obecně sem známej tím,že jen tak nějaký konec mě nenadchne:-))))))
A ta karkulka...no toto no toto...
Šak ssa nechte překvapit:-)))
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!

Dattebayo!!!

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já si od Kletby i přes vesměs negativní recenze přece leccos slibuju (ona taky každá recenze vytýkala filmu něco jiného). Ale Gilliam samozřejmě svázané paprčky měl (nj, rozpočet 80 milionů USD...) :-/
Ad SAW2: SAW se mi docela líbilo, ale tak brzy přicházející pokračování ve mne vzbouzí obavy, že jde fakt hlavně o peníze... také si nemyslím, že by si SAW přímo říkalo o pokračování, tomu filmu slušelo zakončení jaké měl...
Ad SAW2: SAW se mi docela líbilo, ale tak brzy přicházející pokračování ve mne vzbouzí obavy, že jde fakt hlavně o peníze... také si nemyslím, že by si SAW přímo říkalo o pokračování, tomu filmu slušelo zakončení jaké měl...
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 27.11.2005 20:12, celkem upraveno 1 x.
- vypité_oko
- Sigilan
2 Alien:No hele že je to podle skutečný události,to víš ne?Co je Dominový efekt a teorie chaosu víš taky,ne?Wo tom to je.No mě se to teda jako líbilo,až na ten konec(jak jinak u mě:-)).Šak to stáhni,strong dc++ a je to,ne?Je toho kotel...a titulky jsou už i v češtině na titulky.com(myslím-tam sem to myslim našel).Podle mě to stojí za to...
ad. Saw2
No newim jestli je to komerce,to ne,to by do toho napumpovaly větší prachy...Člověče,rozp. jen 13.mil.USD a už to vydělalo 5xtolik!!!!(Že by přece komerce:-)?)
No a je pravda že konec u Saw m+ě dostal.Pánové já mám talent (někdo tvrdí že prokletí) že u filmu uvažuju nahlas a většinou v půlce mám konec objasněný...Ne tak u Saw.Tam sem se vypekl a spoludiváci mi to dali sežrat:-)))
Jinak se.te na kritiky...Já shlédl tolik zaručeně výborných filmů,že bych z toho moh´ blejt dva týdny.A naopak tolik "braků",že sem si je pouštěl dokola...takže...věc vkusu a názoru...
A co říkáte na DOOM?Líbí?
ad. Saw2
No newim jestli je to komerce,to ne,to by do toho napumpovaly větší prachy...Člověče,rozp. jen 13.mil.USD a už to vydělalo 5xtolik!!!!(Že by přece komerce:-)?)
No a je pravda že konec u Saw m+ě dostal.Pánové já mám talent (někdo tvrdí že prokletí) že u filmu uvažuju nahlas a většinou v půlce mám konec objasněný...Ne tak u Saw.Tam sem se vypekl a spoludiváci mi to dali sežrat:-)))
Jinak se.te na kritiky...Já shlédl tolik zaručeně výborných filmů,že bych z toho moh´ blejt dva týdny.A naopak tolik "braků",že sem si je pouštěl dokola...takže...věc vkusu a názoru...
A co říkáte na DOOM?Líbí?
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Dattebayo!!!

Dattebayo!!!

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No u většiny současné hollywoodské a podobné produkce zpravidla konec znáš už podle názvu, maximálně z prvních 5 minut filmuvypité_oko píše:Pánové já mám talent (někdo tvrdí že prokletí) že u filmu uvažuju nahlas a většinou v půlce mám konec objasněný...

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- vypité_oko
- Sigilan
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já spíš myslím, že okolí o tom hovoří jako o 'prokletí' ne proto, že by si snad 'chudák' žádný film nevychutnal do konce, či měl nějaké zvláštní schopnosti, ale spíše proto, že si film nevychutnají onisevencreature píše:No u většiny současné hollywoodské a podobné produkce zpravidla konec znáš už podle názvu, maximálně z prvních 5 minut filmuvypité_oko píše:Pánové já mám talent (někdo tvrdí že prokletí) že u filmu uvažuju nahlas a většinou v půlce mám konec objasněný...Tj. z tohohle pohledu se nemusíš bát, že by šlo o nějaké nebezpečné prokletí

Já osobně bych takového člověka musel po pár minutách jeho 'uvažování nahlas' buď surově udeřit

Otázkou je, kde toto provádí. Pokud v kině, tak by to asi dopadlo tím prvním způsobem

Jinak ohledně těch konců - 7 - naprostý souhlas. Ten závěr se jim až nechutně povedl. Absolutně si nedokážu představit, jak bych se v takové situaci zachoval já.
A výborný konec měl ještě anděl smrti (aspoň tedy myslím, že se to tak jmenovalo)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...