TES: Oblivion

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

v imperial city je v tej hlavnej stvrti imperial armory... tak tam
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

xRage píše:v imperial city je v tej hlavnej stvrti imperial armory... tak tam
díky (a tomu říkám rychlost) :oops: :-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

nz, ale este predtym si musis kecnut s takym vojakom asi velitelom ozbrojenych sil cyrodiilu :lol: ale ten myslim za tebou pribehne hned po tej apokalypse s martinom a "velkym zlym a osklivym niecim co nas chcelo zabit"

mno.
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

AlmSiVi píše: Je to veliká škoda, kopí byly imho nejsilnější (a nejhezčí) zbraně v MW a v Oblivionu by se vyjímaly pěkně...
Jj. Taky se mi kopí a oštěpy v poslední době nějak zalíbily :think: Takové stylové a moc nepoužívané zbraně :-P (nj, možná mě trochu ovlivnilo Seirei no Moribito, ale na druhou stranu, už Ixil's Spike byl super) - a navíc Hircine přece kopí má :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

hmm ja mam rad ked je kopi/ostep v jednej ruke a v druhej ruke stit, najlepsie nieco velke ako "tower shield" ;-) mno MW som nehral, kopi mi nejak v oblivione nechybali, ale tie small a long blades hej... ono ja som chcel hrat za rogua, vsetkov dexterity, bows stealth a short blades :-? lenze ono to bolo o dost zjednodusene...

hmm napadla mi charakteristika oblivionu: RPG zjednodusene az za hranice moznosti :-? :-D
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

xRage: Jednoduché ti to přijde teď, ale jestli se to dál bude takhle zjednodušovat, tak v TES 7 budou jenom 3 skilly (Combat, Stealth a Magic) :-D
Ale máš pravdu, zjednodušené to je, a to až moc.. Už jenom například ta nemožnost použít hole v normálím boji, nebo použití stejného skillu pro 120 cm dlouhý obouruční meč a pro krátkou dýku... V porovnání s Daggerfallem který prý měl 35 skillů, všetně takových jako plavání, backstabbing, šplhání po skalách a jazykové skilly, to po téhle stránce vypadá jako chudý příbuzný :-P
Wendeee
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee »

Help!! Schánim pomoc pro Brumu, a v Chorollu se mi zasekla ta babka na trůnu a nemá tam vůbec na výběr že bych s ní o tom moch mluvit. Řek sem si teda že zavřu bránu a třeba jí to přejde, ale nic se nestalo. Navigátory na mapě na ní furt ukazujou a ono nic. Stejně tak mi to ukazuje v tomhle úkolu na Kvatch kde nemám u lidí na výběr v rozhovoru absolutně nic. Nějaký nápady jak to obejít krom reinstalování a starýho savegamu? Budu vůbec potřebovat pomoc od Kvatche? V návodu o něm v tomhle oukolu nejni ani zmínka.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Wendeee: Tuhle chybu vyrábí čeština při hře za ženu.

Řešení je jednoduché - stáhni na bonuswebu patch češtiny. 8-)
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Wendeee
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee »

4 Adieu:Takže nemám jí zabíjet a doufat že se probere, dobře:) Dvakrát sem jí zapích a přesvědčil sem jí že ten barák od ní koupit prostě chci, předtim nešla ani přemlouvat:) Způsob patchováním je ale jistější:) Předpokládám že mám nejdřív nainstalovat patch 1.06 a pak 1.07?

EDIT:Jo, vypadá to tak:) Díky ti:)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Hmm, k čemu jsou v Oblivionu koně??!!! :shock:

Moje teorie - jsou tam proto, že koně jsou z nějakého zvrhlého důvodu pro hráče "cool" :think:

Výhody jsem si nevšiml, zato samých nevýhod - blbě manévrují, pořád musíte slézat, netrénují se skilly pro rychlost.

Hmm, jinak mám vážně čím dál větší jistotu, že Oblivion je jen datadisk k Morrowindu, který běhá svižněji, vypadá v něčem lépe (barvy a textury), v něčem hůře (samé kopce???), v něčem téměř naprosto stejně, a je trochu zjednodušený :think: A hraje se stejně - v podstatě je hlavním cílem hry přesun od trenéra k trenérovi a cestou vylepšit nějaké další skilly, vydělat peníze a visuálně vylepšit výbavu. Ale zábavná kombinace :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

sevencreature píše:Hmm, k čemu jsou v Oblivionu koně??!!! :shock:
Žeby pre imidž ? A nehovoriac, že je tu rýchle presúvanie sa po mape...
To už sa asi viac oplatí ten mod, s ktorým môžeš bojovať aj za jazdy. Aspoň netreba zliezať z koňa kôli každému plesnivému banditovi :-D
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

nuke: Hmm, zrychlují koně rychlé přesouvání po mapě? No na druhou stranu je to asi jedno :think:

No, hlavně mi vadí to slézání kvůli sběru "bylin" :mrgreen:
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

sevencreature píše:nuke: Hmm, zrychlují koně rychlé přesouvání po mapě? No na druhou stranu je to asi jedno :think:
No, hlavně mi vadí to slézání kvůli sběru "bylin" :mrgreen:
Podla mojich odhadov ano. Hodí sa to ak si vampír a chceš mať istotu, že sa trebárs cez celú mapu dostaneš ešte v tú noc, cez ktorú si vyrážal. Inak je to fakt jedno.

Jaj byliny :lol: Jediná bylina, kôli ktorej zliezam z koňa je nirnroot.

Inak s koňom sa dá zažiť ešte kopec srandy, keď niekde zosadneš pred dungeonom, a on sa len tak rozhodne, že si odmašíruje na miesto, kde si ho kúpil/dostal. Dokonca som počul (čítal na nete), že niekomu práve po opustení dungeonu koňa na vlastné oči ukradli. Ale to je IMHO blbosť.
Jo a ešte ti štandardného koňa môže kdekto zabiť, tak bacha aby nebol žiaden nepriatel nablízku, keď vliezaš do dungeonu ;-)
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

nuke: Já na koně nikdy neměl nervy... Nejvíc mě rozčiluje fakt že se nezvyšuje athletics skill, pak fakt že než z koně v boji sesednu tak mám o čtvrtinu hp míň, a potom ty byliny :-D Já oblivion hraju převážně tím stylem že běhám po krajině, sbírám kytky, občas si dám dungeon a úrovně jdou nahoru skoro samy :-)
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

nuke píše:Podla mojich odhadov ano. Hodí sa to ak si vampír a chceš mať istotu, že sa trebárs cez celú mapu dostaneš ešte v tú noc, cez ktorú si vyrážal.
potvrdzujem... ja som hral za vampira a naozaj, zrychlovalo to ten presun... a este mal som tu shadowmere, ci akos a volala, skratka nadherny konik, cierny, cervene ocka, cool :twisted: :-D

a mno ehm asi ste nejazdili na ciernom jednorozcovi :D
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“