Firkraag: Já ti tvůj názor neberu, ale vzhledem k tomu, že moje nenagelované vlasy vypadají IMO divně a pořádně nedrží jakýkoliv tvar, tak nějak nemám v plánu s tím v nejbližších několika letech přestat..
Lerek píše:a až ti je někdo zapálí tak budeš dobrej skinhead
A můžu potom mezi vás
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 21.8.2006 21:37, celkem upraveno 1 x.
KOfi-chan: přímo k našemu klanu asi ne(pokud se nechystáš radikálně přehodnotit svůj světonázor), ale můžeš se přidat k jinému výkvětu holohlavé scény a to sice k sharpům (skinheads against racial prejudice) což jsou zakuklení levičáci tedy budoucí komunisté, ty však zakuklený již nejsi, tudíž se hezky rovnou přidáš k Red Skins a budeš obcházet zápasy Bohemky a sjezdy Komunistického svazu mládeže, kde se tato individua shromažďují
Naposledy upravil(a) Lerek dne 21.8.2006 17:50, celkem upraveno 1 x.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Kofi-chan- ty skor medzi RASH, nie? ;)
Lerek- ehm... no, pokial by si tak nazval bandu (viacmenej) liberalnych protirasistickych rockerov, (pricom ja som vdaka prababke z jednej osminy Madar :) ), tak ano :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Hmm, tak jsem konečně upgradoval Operu na 9.1 z 8.5x a uvidím, jak to bude fungovat.
Heh, za poslední rok jsem vyměnil dost počítačů (práce, kursy) a na každém jsem musel jak debil znovu instalovat a konfigurovat Operu, takže už jsem schopen nastavit Operu z nové (nepoužitelné) instalace k dokonalosti za necelou minutu - alespoň k něčemu mi ta otrava byla dobrá
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Hm, tak při návštěvě doktora v Ústí jsem mimoděk narazil na (asi) nově otevřené Levné knihy, takže se mnou zpět odcestovaly i 3 hry. Ještě pár výletů do takových podniků a už abych si zase bral dovolenou
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Áno! Práve som sa dozvedel, že minister školstva zrušil dementný piaty maturitný predmet! a ako počítam tak počítam... nová vláda bude ešte 4 roky... čiže maturujem len zo štyroch
Trandul píše:Zjistil sem že měl brácha na stole(který již patří mě) plakát Plane Scapu. Myslel sem že je to nějakej Deathmetalista a von to byl Bezejmený.
Kdo ví co Bezejmený poslouchá za hudbu, třeba to vážně je deathmetalista
Já se mám dneska taky fajn, okolí moc neotravuje, žádnou naléhavou práci nemám a navíc přestalo pršet, tekže se za chvíli půjdu podívat na start Barum rally