Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Řeknu vám, schválně jsem u nás ve třídě s vědckým zaujetím sledovala, jak se vyvíjí/končí vztahy kámošek. Některá fakta mi přišla fascinující stejně jako fakt, že jakmile měly holky nějákej problém s klukem, v drtivé většině případů šly na poradu za mnou, která má co do "chodících" vztahů pouze teoretické znalosti (no tak co, je mi 16 a su singl, zboř se světe). Mě osobně to zaujalo. Proč to udělaly? Že by proto, že proti klukům nejsem tak zaujatá jako ony?

Třeba jedné nedělá problémy chodit i se třemi kluky zaráz.
Jednou jsem sledovala vývoj situace s jedním jejím (teď už dááávno bývalým) klukem, Staňou. Ten na nějakou dobu odjel do Prahy. Ona začala chodit s dalším klukem, aniž by to ale se Staňou nějak ukončila. A teď to přišlo; on jí napsal, že si připadá jako její trofej (byl skoro o 7 let starší než ona - jí bylo 14) a že by pochopil, kdyby se s ním chtěla rozejít. Ten cirkus, co kvůli tomu páchala mě fakt fascinoval; vřískala jak fúrie, že si určině našel jinou a kdesi cosi. Do toho se do ní přidaly další dvě kámošky (z níž jedna má už s klukem poněkud nepříjemnou situaci zažitou, poté, co se dozvěděla, že se skámošema vsadil, že s ní začne chodit, ho nechala stát na ledě na zimním stadionu s otiskem dlaně na tváři), že je to h*jzl a strašně se rozčilovaly, že ho odmítám odsoudit jako ony. Mě přitom připadlo, že ten, kdo je tu odsouzeníhodný, byla výše zmíněná kámoška, jíž byl tento - podotýkám, že to byl dopis určený nejspíš pouze jí a ona to ukazovala čtvrtině ženského osazenstva třídy - dopis určen. Já bych asi na něco takového neměla nervy. Nakonec se stejně rozešli, ale z úplně jiného důvodu. Toto je typická ukázka vzorce chování "podle sebe soudím tebe".
Asi to ode mě zní značně cynicky, ale je to fakt.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Neferit: V psychologii se tomu "podle sebe soudím tebe" říká "projekce". A na tenhle příklad to pasuje dokonale. ;-)
Asi to ona slečna brala jako věc prestiže, která nutně musela utrpět. Holt jí navrhl rozchod on a ne ona jemu.
Doporučuji nad onou "kamarádkou" mávnout rukou. Korektnosti vedení vztahů se třebas ještě naučí, stejně jako tomu, že osobní vztah je opravdu vztahem osobním a ne celotřídně pavlačovým. ;-) :-)

P.S. Byl bych ovšem být tebou opatrný, aby své hodnoty vedení svazku partnerského nepřeváděla i do vztahu kamarádského. To by se tě pak její jednání mohlo jednou nemile dotknout.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

To měly spolužačky na SŠ taky ve zvyku - sms od svých momentálních "partnerů" předváděly celé třídě a byly hrozně udiveny až uraženy, když já jsem to odmítala číst a vrčela jsem vzteky, kdykoliv mi nějaká koukala přes rameno, co ťukám do mobilu :roll: :-D .
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Jo tak tohle opravdu nesnáším.... brrrrr :evil:
.. a taky čtení cizích SMS...
Black
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black »

ja dekuju bohu kazdej den na kterou dkolu jsem se to dostal pce soudim podle veku ze neferit bude asi taky v druhaku mozna prvaku... - tohle se u nas uz nastesti nedeje asi tak tri roky!!! zdravasmaria!!! je to fakt dobrej pocit ze mate ve tride vice ci mene same inteligentni lidi...
jinak ke vztahum - predvcirem jsem byl s jednou kamoskou na pizze... pak me pozvala na kafe... takze to vypada ze mym uletum bude utrum. ale nestezuju si. jen at to vyjde... :-P
Ticha kocka brehy mele...
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

Pozvala ona tebe?
ta je nějaká důrazná...
hodně štěstí ... budeš ho potřebovat
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Vampiria píše:To měly spolužačky na SŠ taky ve zvyku - sms od svých momentálních "partnerů" předváděly celé třídě a byly hrozně udiveny až uraženy, když já jsem to odmítala číst a vrčela jsem vzteky, kdykoliv mi nějaká koukala přes rameno, co ťukám do mobilu :roll: :-D .
U mě už naštěstí pochopily, že MNĚ se přes rameno dívat nikdo nebude a že mě jejich milostný život nezajímá. Ze začátku z toho ale byly pořádně překvapený, když jsem na ně vždycky zavrčela něco ve smyslu, že je mi to pendrek a ať to jdou říct někomu jinýmu.

Black píše:ja dekuju bohu kazdej den na kterou dkolu jsem se to dostal pce soudim podle veku ze neferit bude asi taky v druhaku mozna prvaku... - tohle se u nas uz nastesti nedeje asi tak tri roky!!! zdravasmaria!!! je to fakt dobrej pocit ze mate ve tride vice ci mene same inteligentni lidi...
jinak ke vztahum - predvcirem jsem byl s jednou kamoskou na pizze... pak me pozvala na kafe... takze to vypada ze mym uletum bude utrum. ale nestezuju si. jen at to vyjde...
jj, jsem na úrovni prváku, takže tohle ještě spoustu lidí nepřešlo.
Hodně štěstí (možná ho nebudeš potřebovat, ale trocha toho štěstí není nikdy na škodu ;-) )

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Uf, to jsou problémy....

Mě na kafe nikdo nezve..... stejně ho nepiju.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Tafif: Ani mňa... a takisto kávu nepijem. ;-) ;-) ;-)
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Já vás klidně pozvu na čaj 8-) (pijete vůbec čaj? :roll: )

Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Keby ma niekto pozval na kávu asi s ním preruším všetky kontakty - bol by to totiž nepriamy pokus o moju likvidáciu... :lol: ;-)
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Neferit píše:Já vás klidně pozvu na čaj 8-) (pijete vůbec čaj? :roll: )
Jj, zelený je môj obľúbený... :-D :-D :-D
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Neferit píše:Já vás klidně pozvu na čaj 8-) (pijete vůbec čaj? :roll: )
preco by sme nepili? :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

No co já vím (zkoušeli jste někdy pít čaj s mlíkem? Fůůůj, párkrát jsem byla nucena tenhle blaf pít a už nikdy víc :!: )
Tak v tom případě bychom se měli domluvit a zvu vás 8-)

Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Neferit píše:No co já vím (zkoušeli jste někdy pít čaj s mlíkem? Fůůůj, párkrát jsem byla nucena tenhle blaf pít a už nikdy víc :!: )
Tak v tom případě bychom se měli domluvit a zvu vás 8-)
do ceska? na caj? ked myslis... :lol:
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“