Láska, sex a něžnosti
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Řeknu vám, schválně jsem u nás ve třídě s vědckým zaujetím sledovala, jak se vyvíjí/končí vztahy kámošek. Některá fakta mi přišla fascinující stejně jako fakt, že jakmile měly holky nějákej problém s klukem, v drtivé většině případů šly na poradu za mnou, která má co do "chodících" vztahů pouze teoretické znalosti (no tak co, je mi 16 a su singl, zboř se světe). Mě osobně to zaujalo. Proč to udělaly? Že by proto, že proti klukům nejsem tak zaujatá jako ony?
Třeba jedné nedělá problémy chodit i se třemi kluky zaráz.
Jednou jsem sledovala vývoj situace s jedním jejím (teď už dááávno bývalým) klukem, Staňou. Ten na nějakou dobu odjel do Prahy. Ona začala chodit s dalším klukem, aniž by to ale se Staňou nějak ukončila. A teď to přišlo; on jí napsal, že si připadá jako její trofej (byl skoro o 7 let starší než ona - jí bylo 14) a že by pochopil, kdyby se s ním chtěla rozejít. Ten cirkus, co kvůli tomu páchala mě fakt fascinoval; vřískala jak fúrie, že si určině našel jinou a kdesi cosi. Do toho se do ní přidaly další dvě kámošky (z níž jedna má už s klukem poněkud nepříjemnou situaci zažitou, poté, co se dozvěděla, že se skámošema vsadil, že s ní začne chodit, ho nechala stát na ledě na zimním stadionu s otiskem dlaně na tváři), že je to h*jzl a strašně se rozčilovaly, že ho odmítám odsoudit jako ony. Mě přitom připadlo, že ten, kdo je tu odsouzeníhodný, byla výše zmíněná kámoška, jíž byl tento - podotýkám, že to byl dopis určený nejspíš pouze jí a ona to ukazovala čtvrtině ženského osazenstva třídy - dopis určen. Já bych asi na něco takového neměla nervy. Nakonec se stejně rozešli, ale z úplně jiného důvodu. Toto je typická ukázka vzorce chování "podle sebe soudím tebe".
Asi to ode mě zní značně cynicky, ale je to fakt.
Třeba jedné nedělá problémy chodit i se třemi kluky zaráz.
Jednou jsem sledovala vývoj situace s jedním jejím (teď už dááávno bývalým) klukem, Staňou. Ten na nějakou dobu odjel do Prahy. Ona začala chodit s dalším klukem, aniž by to ale se Staňou nějak ukončila. A teď to přišlo; on jí napsal, že si připadá jako její trofej (byl skoro o 7 let starší než ona - jí bylo 14) a že by pochopil, kdyby se s ním chtěla rozejít. Ten cirkus, co kvůli tomu páchala mě fakt fascinoval; vřískala jak fúrie, že si určině našel jinou a kdesi cosi. Do toho se do ní přidaly další dvě kámošky (z níž jedna má už s klukem poněkud nepříjemnou situaci zažitou, poté, co se dozvěděla, že se skámošema vsadil, že s ní začne chodit, ho nechala stát na ledě na zimním stadionu s otiskem dlaně na tváři), že je to h*jzl a strašně se rozčilovaly, že ho odmítám odsoudit jako ony. Mě přitom připadlo, že ten, kdo je tu odsouzeníhodný, byla výše zmíněná kámoška, jíž byl tento - podotýkám, že to byl dopis určený nejspíš pouze jí a ona to ukazovala čtvrtině ženského osazenstva třídy - dopis určen. Já bych asi na něco takového neměla nervy. Nakonec se stejně rozešli, ale z úplně jiného důvodu. Toto je typická ukázka vzorce chování "podle sebe soudím tebe".
Asi to ode mě zní značně cynicky, ale je to fakt.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Neferit: V psychologii se tomu "podle sebe soudím tebe" říká "projekce". A na tenhle příklad to pasuje dokonale.
Asi to ona slečna brala jako věc prestiže, která nutně musela utrpět. Holt jí navrhl rozchod on a ne ona jemu.
Doporučuji nad onou "kamarádkou" mávnout rukou. Korektnosti vedení vztahů se třebas ještě naučí, stejně jako tomu, že osobní vztah je opravdu vztahem osobním a ne celotřídně pavlačovým.

P.S. Byl bych ovšem být tebou opatrný, aby své hodnoty vedení svazku partnerského nepřeváděla i do vztahu kamarádského. To by se tě pak její jednání mohlo jednou nemile dotknout.

Asi to ona slečna brala jako věc prestiže, která nutně musela utrpět. Holt jí navrhl rozchod on a ne ona jemu.
Doporučuji nad onou "kamarádkou" mávnout rukou. Korektnosti vedení vztahů se třebas ještě naučí, stejně jako tomu, že osobní vztah je opravdu vztahem osobním a ne celotřídně pavlačovým.

P.S. Byl bych ovšem být tebou opatrný, aby své hodnoty vedení svazku partnerského nepřeváděla i do vztahu kamarádského. To by se tě pak její jednání mohlo jednou nemile dotknout.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To měly spolužačky na SŠ taky ve zvyku - sms od svých momentálních "partnerů" předváděly celé třídě a byly hrozně udiveny až uraženy, když já jsem to odmítala číst a vrčela jsem vzteky, kdykoliv mi nějaká koukala přes rameno, co ťukám do mobilu
.

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Black
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ja dekuju bohu kazdej den na kterou dkolu jsem se to dostal pce soudim podle veku ze neferit bude asi taky v druhaku mozna prvaku... - tohle se u nas uz nastesti nedeje asi tak tri roky!!! zdravasmaria!!! je to fakt dobrej pocit ze mate ve tride vice ci mene same inteligentni lidi...
jinak ke vztahum - predvcirem jsem byl s jednou kamoskou na pizze... pak me pozvala na kafe... takze to vypada ze mym uletum bude utrum. ale nestezuju si. jen at to vyjde...
jinak ke vztahum - predvcirem jsem byl s jednou kamoskou na pizze... pak me pozvala na kafe... takze to vypada ze mym uletum bude utrum. ale nestezuju si. jen at to vyjde...

Ticha kocka brehy mele...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
U mě už naštěstí pochopily, že MNĚ se přes rameno dívat nikdo nebude a že mě jejich milostný život nezajímá. Ze začátku z toho ale byly pořádně překvapený, když jsem na ně vždycky zavrčela něco ve smyslu, že je mi to pendrek a ať to jdou říct někomu jinýmu.Vampiria píše:To měly spolužačky na SŠ taky ve zvyku - sms od svých momentálních "partnerů" předváděly celé třídě a byly hrozně udiveny až uraženy, když já jsem to odmítala číst a vrčela jsem vzteky, kdykoliv mi nějaká koukala přes rameno, co ťukám do mobilu![]()
.
jj, jsem na úrovni prváku, takže tohle ještě spoustu lidí nepřešlo.Black píše:ja dekuju bohu kazdej den na kterou dkolu jsem se to dostal pce soudim podle veku ze neferit bude asi taky v druhaku mozna prvaku... - tohle se u nas uz nastesti nedeje asi tak tri roky!!! zdravasmaria!!! je to fakt dobrej pocit ze mate ve tride vice ci mene same inteligentni lidi...
Hodně štěstí (možná ho nebudeš potřebovat, ale trocha toho štěstí není nikdy na škodu

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Já vás klidně pozvu na čaj
(pijete vůbec čaj?
)

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
No co já vím (zkoušeli jste někdy pít čaj s mlíkem? Fůůůj, párkrát jsem byla nucena tenhle blaf pít a už nikdy víc
)
Tak v tom případě bychom se měli domluvit a zvu vás

- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
do ceska? na caj? ked myslis...Neferit píše:No co já vím (zkoušeli jste někdy pít čaj s mlíkem? Fůůůj, párkrát jsem byla nucena tenhle blaf pít a už nikdy víc)

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.