Sporty
Jj s tym Woywitkou to dcl prokaucovali... Kdyz byla stavka tak sem sledoval v AHL Edmonton Roadrunner a tym se mi prave libil on, Dan Smith a Stoll. A prave Stoll je podle me velka nadeje na postu centra. Kdyby se chytil treba jako Horcoff... S tim Ritou je to tezky, pac mu na farme nutili americkej styl hokeje, takze samy hity a nahazovani... tedka kdyz se zmenili pravidla ve prospech technickejch hracu by se svym talentem uspel, ale po tom jak ho dreli na farme... nevim, nevim.
Taky nezapomen na prichod Pecy, coz je jeden z nejlip branicich utocniku v NHL.
Taky nezapomen na prichod Pecy, coz je jeden z nejlip branicich utocniku v NHL.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No to jsem zrovna nemyslel až tak "sportovně".Právě proto jsem použil termín poloprofesionál. Občas nějaký ten závod (třeba Oderská mlýnice). Ale spíš jen pro vlastní potěšení.Frosty píše:Maximálně uvažuji - až (jestlinatrénuji - o zajetí si sem tam nějakého toho závodu. Ale stát se členem nějakého cykl. týmu - to asi ne e.
No je fakt že ty kilometry letí. Moc to nepočítám, protože zrovna mi tachometr neměří (nj bezdrát). Ale z Oder do Kunína to mám za 20 minut (pro neznalé místních poměrů: nerovný rozfrézovaný (asi 2km) terén celkem 18km dlouhý, mírné kopce + jeden opravdu masitý).Frosty píše:JJ, na silničce se to mažeKolik jsi toho kdy ušlápl za jeden den nejvíc..?

Tak tak...no ale vem si kdybys to musel jed s nenajetejma kilometramaFrosty píše:SallTirr: njn, ale co teprve z Beskyd do Třeboně...to bude něcíčko![]()
safra, já vlastně budu muset až do ŽR
![]()
![]()
Zajímavé - jak tak pročítam předešlé příspěvky, tak to vypadá, že tento rok cyklistice skutečně nepřál

"DE OPPRESSO LIBER"
- Calvera
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi teda machrKoveras píše:No je fakt že ty kilometry letí. Moc to nepočítám, protože zrovna mi tachometr neměří (nj bezdrát). Ale z Oder do Kunína to mám za 20 minut (pro neznalé místních poměrů: nerovný rozfrézovaný (asi 2km) terén celkem 18km dlouhý, mírné kopce + jeden opravdu masitý).

Letos jsem byl na dovolené v Třaboni na kole (nebo spíš kolo s sebou). Hmmm, pěkná krajina, akorát z těch pěti dní, co jsme tam byli, 4 dny pršelo, takže to bylo celkem na dvě věci

Wenom: najdi si to treba tady http://www.liga-mistru.aktualne.cz/zapasy.php
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No a to je nějaký velký problém? Nejsem mistr vytrvalostních závodů, spíš na kratší vzdálenosti, no a pokud je bezvětří nebo vítr v zádech, tak věř že to není žádný problém.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já měl na mysli spíš než rychlost, ujeté celkové km za den. Já 186 s naloženým horalem (stan apod.) - ale samozř. na slickáchKoveras píše:No je fakt že ty kilometry letí. Moc to nepočítám, protože zrovna mi tachometr neměří (nj bezdrát). Ale z Oder do Kunína to mám za 20 minut (pro neznalé místních poměrů: nerovný rozfrézovaný (asi 2km) terén celkem 18km dlouhý, mírné kopce + jeden opravdu masitý).

SallTirr píše:No musíme začít jezdit,......atd...

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...