Drogy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Jste pro legalizaci?

Jsem pouze pro legalizaci drog získávaných z konopí
38
38%
Jsem pro legalizaci všech drog
16
16%
Jsem pro zákaz všech drog
46
46%

Celkem hlasů: 100

Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Vallun píše: Na osobní rovině prostě nechápu, co vede lidi k tomu, že drogu potřebují...
To iste, preco si vypocujem album alebo pozriem film. Viem, ze joint raz za cas mi neuskodi a ten zazitok mi za to rozhodne stoji....
Vallun píše: Technické poznámky:
1) Marihuana je tzv. akcelerátor emocí, má li někdo agresivní náladu, tak mu marjánka odstraní zábrany a ZVÝŠÍ jeho agresivitu.
Blbost... Ak je niekto po marihuane agresivny, tak mu staci strelit facku, a je hotovy... Anzto je to prakticky uspavajuca droga (resp. "peace drug")... Alebo si snad pocul niekedy o niekom, kto vrazdil pod vplyvom marihuany?
Neferit Sr. píše:Možná je to můj pocit staršího člověka ale nebyl bych šťastný kdybych zjistil, že Neferit kouří trávu. A to že to není zakázáno by mě asi neutěšilo.
Otazka- keby bola trava vnimana spolocnostou ako jej sucast, videl by si to takto? Imho je to vec xenofobie spolocnosti... Keby si zistil, ze napriklad je v McDonalde, tak ta to tazko znepokoji, a pritom rozdiel v skodlivosti nie je nijak zavratny...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Elessar - osobně se mi stalo, že mne napadl týpek zhulený marijánkou jen tak...a jedna facka na jeho uklidnění rozhodně nestačila..

A jaký je to zážitek? Proč potřebuješ něco, co Ti může potencionálně ublížit, k tomu, abys získal nějaký zážitek?
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Vallun píše:Elessar - osobně se mi stalo, že mne napadl týpek zhulený marijánkou jen tak...a jedna facka na jeho uklidnění rozhodně nestačila..
Tak to je one in a million... Co ja poznam, tak vsetci su po trave zpacifikovani... No, a po tridsiatykrat zopakujem hippies a rastafari... To je myslim viac nez jeden typek, u ktoreho ten hlavny problem v trave evidentne nebol...
Vallun píše:A jaký je to zážitek? Proč potřebuješ něco, co Ti může potencionálně ublížit, k tomu, abys získal nějaký zážitek?
Potencionalne ublizit mi moze aj monitor, keby vybuchol :-P Opakujem- viem, ze joint raz za cas mi nijak vazne neuskodi a pomer cena/vykon jednoznacne prevazuje na stranu vykonu... ;)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

na Hippies a Rastafariány bych odpověděl, ale rád bych nejprve slyšel Tvou definici toho, co jsou to vlastně zač:) Když se řekne hippies, tak mne se totiž mimo jiné(!) vybaví banda individuí, co se pere se skinhedama. A Rastafariáni? mezi rastafariány se počítají například jamajské drogové gangy, které prosluly v USA svou bezpříkladnou brutalitou, že?:)

Ad marihuana - nebyl to jeidný mne známý případ, a kde probléme videntně bol si netorufám soudit ani já...a Tys u toho (pravděpodobně) nebyl:)

Monitor Ti ale při přiměřeném používání nesníží rozhodovací a motorickou shcopnost;)

Fakt nevím, v čem mi může to "svinstvo" přinés něco anvíc, například orpoti dobré knížce...
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Vallun píše:Když se řekne hippies, tak mne se totiž mimo jiné(!) vybaví banda individuí, co se pere se skinhedama.
:lol: Spíš naopak.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

necrotising_ píše:
Vallun píše:Když se řekne hippies, tak mne se totiž mimo jiné(!) vybaví banda individuí, co se pere se skinhedama.
:lol: Spíš naopak.
Neřeším, kdo si začíná, kdo je na vinně, ale vím, kdo si pořizuje psy "bojových" plemen za účelem střetů se skinheads:)
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

:shock: Videl si niekedy hipika, ako napadol skinheada :shock: By the way, je mi z teba uz mierne zle, pozri si ten clanok, co som niekde linkoval, alebo na wikipedii... Inak sa vazne nema cenu bavit... (inak, Bob Marley sa v brutalnosti skoro vyrovnal Mansonovi, vsak? :-? )

Inak, nazvat marihuanu svinstvom nie je prave nicim inym nez tou xenofobiou... Taka coca cola je asi dvadsat krat vacsie 'svinstvo' nez ganja a zakazat ju nechces... Je asi hadzanim hrachu o stenu, ze marihuana agresivitu nesposobuje a problem bude asi inde... no a co mi da naviac narozdiel od knihy? Naviac nic- je to proste nieco ine...
Naposledy upravil(a) Elessar dne 14.10.2006 21:05, celkem upraveno 1 x.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Že je Ti ze mne špatně, mne sice mrzí, ale kvůli tomu své názory nezměním - mne nezajímá definice enckylopedická, neboť do jejich mezí se vejdou i mnou vudené ksupiny, které popírají Tvá tvrzení, proto chci slyšet Tvůj rámec pro jejich určení.

Boba Marleyho neznám, Petera Mansona ano, ale toho asi nemyslíš, neb to byl výborný voják a hrdina...
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Kto chce verbovat niekoho na boj proti skinheadom, tak ich k hippies verbovat nebude, anzto medzi hippies vyznavaju isty 'peace' a to, ze ich skinheadi zacali nenavidiet, neznamena, ze sa medzi sebou mlatili... A co su hippies a rastafari? Hovori ti nieco kulturna revolucia 60. rokov? Janis Joplin, Doors, John Lennon, Jimi Hendrix... A reggae? Su nejake zname incidenty, kde by hippies v hromadnom napadali skinheadov? Neboj sa, poznam dost sukmenovcov (aj rastas) a ti maximalne skryte podporuju AFU, ale ze by sa mlatili... :-p By the way- to, ze nepoznas Boba Marleyho... No, nemusi sa kazdy vyznat vo vsetkom, ze ano, ale... aspon pri elementarnych znalostiach hudby by si ho mal poznat. A myslim isteho Charlesa Mansona...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Elessar - na to snad nemusim odpovídat... Já nemluvil o žádném verbování, jen jsem názorně prokázal, že Tvé tvrzení se nezakladá na pravdě, nebot mezi dvěma skupinami lidí, Tebou nepřimo označenými za naprosto neagresivní individua jsem dokázal najít podskupiny, které se agresi rozhodně nevyhýbají, ba naopak...

A to, že neznám dvě nějaké hudebníky, ještě snad nezanemná, že jsem hudební analfabet;) (I když sáma dobrovolně uznávám, že jsem:) Můj hudební vkus prostě leží někde jinde - kolik lidí tady zná třeba Tomáše Kučeru z Prorocku?:)
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Dvě podskupiny... tou jednou myslíš ty podle tebe hippies, kteří si pořizují bojová plemena psů? :lol: Takového bych opravdu chtěl vidět ;-) .

A Charles Manson sice hudebník je, ale rozhodně se hudbou neproslavil :lol: .
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

http://www.hippy.cz

Nejak som si nevsimol tie hromadne plany na vyvrazdenie skinheadov pomocou psov, tak poprosim link... :-? Alebo ta stranka je stvorena len pre to, aby ma oklamala? Ano, tak je to! Vlastne cely tento svet je iluzia, kde su v podstate fasisti dobri ludia veriaci v spravodlivost a hippies, anarchisti a spol. su hajzli, ktori rozbijaju spolocnost inymi nazormi a pestuju bojove plemena, aby ju mohli rozvratit uplne!
necrotising_ píše:Dvě podskupiny... tou jednou myslíš ty podle tebe hippies, kteří si pořizují bojová plemena psů? :lol: Takového bych opravdu chtěl vidět ;-) .
.
Hippieho s "bojovym plemenom psa" ty aj ukazem (kludne aj viac :) ), co o to, ale ci ho zrovna "pestuje" svojim rozmazlovanim na hromadne vyvrazdenie skinheadov... :think:

Edit- inak ,Vallun,, k tej hudbe- netvrdim, ze sa v hudbe nevyznas, ale nie je tvojim zmyslom zivota a spol. alebo mas dost vyprofilovany vkus...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Opravdu nepreferuji nacismus nebo fašismus:) Jsem demokrat a proto vím, že pro sovbodu a demokracii je faišmus, nacismus, anarchismus i komunismus stejně nebezpečný.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Vallun píše:pro sovbodu a demokracii je faišmus, nacismus, anarchismus i komunismus stejně nebezpečný.
::shock: :lol: Co je to za kravinu? Ze ty si chcel vyskusat, co ti ludia na tej trave vidia?
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vallun píše:Opravdu nepreferuji nacismus nebo fašismus:) Jsem demokrat a proto vím, že pro sovbodu a demokracii je faišmus, nacismus, anarchismus i komunismus stejně nebezpečný.
A taky láska, na tu nezapomeň. Kéž by se svět konečně zbavil jejího stínu. Hrozně nebezpeční tihle hippies. :-D
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“