Prohlížeče
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Všechno šlo vždycky v IE, všechno bylo děláno pro IE. Kvůli operám a ohniváčům se musí všechno psát jinak a to tak nenávidím. Aspoň, že je FF dobrej......
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ne. IE je samej hack a poslední věc, kterou dodržuje jsou standardyIthralsiel píše:Všechno šlo vždycky v IE, všechno bylo děláno pro IE

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
tak mě se dneska na Sigilu nedaří pomalu žádné dílo, tak před pěti sekundama jsem se namíchla a zkusila sem jít přes Operu...proboha to je rychlost, to snad ani nemyslí vážně...
Na Firefox jsem zvyklá, působí na mě přehledněji, ale jestli by to měl být takový rozdíl, tak nevím jestli se právě ze mě nestává další "Operista"
Uvidím, jak rychle a bez problému se odešle tento příspěvek...
Edit: tak příspěvek se odeslal velmi svižně, sotva jsem to stihla postihnout..to je teda mazec.
Na Firefox jsem zvyklá, působí na mě přehledněji, ale jestli by to měl být takový rozdíl, tak nevím jestli se právě ze mě nestává další "Operista"

Uvidím, jak rychle a bez problému se odešle tento příspěvek...
Edit: tak příspěvek se odeslal velmi svižně, sotva jsem to stihla postihnout..to je teda mazec.

- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Na notebooku som prednedavnom zacal vyuzivat Operu- musim uznat, ze je rozhodne rychlejsia, ale zas mi vadi, ze nie je Open Source
... Cize, kazdy prehliadac ma svoje pre a proti, takze takto rozpolteny asi zostanem nadalej... A inak Tinnarr- nadhera, co prispevok to klenot, co dodat? :)

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu že mám vždy otevřeny minimálně 4 stránky zároveň (maximum se blíží k nekonečnu
) tak je pro mě IE už dávno mrtvý. Operu jsem ještě nezkoušel a zatím nemám žádný velký důvod na ni přecházet (i když jestli je rychlejší a míň náročná na HW
.......................... možná časem).
Lerek: Open Source není komunismus, Open Source je anarchie

Lerek: Open Source není komunismus, Open Source je anarchie

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmpf, tak jsem si stáhla Operu, jelikož v jiných prohlížečích mi nejely asiantitulky.tk a rozhodla se ji používat jako svůj osobní prohlížeč na moravském PC (bratr používá jen Mozillu nebo Firefox, na jedny stránky je tu IE), aspoň nikomu nebudou překážet moje přebohaté a podivné záložky..no, od mého posledního detailnějšího setkání s Operou se tato sice vylepšila, ale jinak mě už stihla luxusně naštvat - nemůžu se z ní přihlásit na csfd 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná zpraseninaVampiria píše:asiantitulky.tk

Jinak koncová adresa (pro ostatní zvědavce) je: http://atc.px.cz/pafiledb.php
No titulky k Sasameyuki tam nemají, takže jsem okamžitě ztratil zájem

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.