TES III: Morrowind

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jab: A které jsou ty za 90 000? :think: Já jsem tedy chytal jen Ascended Spleepers a Golden Saints. Jinak Almalexia je za víc, ale nejsem si jistý, jestli ji můžeš chytit i do něčeho jiného než Azura's Star :think: A využití mě moc nenapadlo - nicméně tehdy jsem hrál bez modů a tak jsem vybavení trochu flákal - tj. byl jsem oblečený tak, aby to hezky vypadalo, protože nebyla žádná potřeba mít silnou výbavu, vzhledem k nulové obžížnosti hry.

Na constant effect enchantment ti to moc nepomůže, protože to je limitované daným předmětem (a až po Tribunal - Bloodmoon jsem ještě nehrál - jsem na nic moc zajímavého nenarazil).

Ohledně Bloodmoonu si ale iluze nedělám - co jsem četl, tak tam žádné zajímavé vybavení není :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

slipknot: morrowind je nuda... nutil som sa to hrat tristvrte hodiny a bezuspesne... skratka: DELETED :roll: ;-)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

xRage: Mno na první pohled Morrowind nevypadá nijak skvěle, zvlášť když jsi zvyklý na Oblivion. Po stránce grafiky a podobných relativně nepodstatných věcí (fyzikální model apod.) je sice Morrowind pozadu, ale imho co se týče všeho ostatního tak je na tom pozadu naopak oblivion. Jde hlavně o to že v Oblivionu máš na začátku jasně dané co máš dělat (zajít za Joffreym, nebo tak nějak se jmenuje) a když nemáš co dělat tak máš dole šipku která ukazuje k cíli questu nebo k nejbližším dungeonům, ale Morrowind nic takového nemá. Proto můžeš mít na začátku pocit že "je to nuda" nebo že "se tam nic neděje", protože nemáš jasně určený cíl. Z dlouhodobějšího hlediska je imho větší nuda oblivion - na jakékoliv úrovni nemáš problémy zabít v podstatě cokoliv, protože se svět přizpůsobuje hráči.. A taky mi nepřijde že se dá posoudit kvalita takto rozsáhlé hry po třičtvrtě hodině hraní..
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

xRage píše:slipknot: morrowind je nuda... nutil som sa to hrat tristvrte hodiny a bezuspesne...
:lol: :lol: :lol:

Husté.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

sevencreature píše:Jab: A které jsou ty za 90 000? :think:
Jen nějaké specializované. Třebas nějaká potvůrka se jménem v nějaké dungeonu. :-D
A pak samozřejmě Vivec a Almalexia (bo jak se jmenuje ta bohyně) - Ty jsou tedy ještě za víc.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Jab: Mam pocit že za hodně byly duše Ash Vampirů - takové ty potvory v Red Mountain a v jeskynních Dagothova kultu, vypadaly buď jako Ascended Sleeper nebo podobně jako Dagoth Ur a před jmenovali se vždycky Dagoth <n>.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

AlmSiVi píše:Jab: Mam pocit že za hodně byly duše Ash Vampirů - takové ty potvory v Red Mountain a v jeskynních Dagothova kultu, vypadaly buď jako Ascended Sleeper nebo podobně jako Dagoth Ur a před jmenovali se vždycky Dagoth <n>.
Ty jsou tuším za 360 či kolik. Což je stále méně než Golden Saint.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Jab: Tak jsem se díval na UESP a je to takhle:

Soul 350 mají: Unikátní daedroth Menta Na, unikátní winged twilight Morag Grunda, Warchief Durgoc a Warchief Kurog v Old Mournhold: Tears of Amun-shae v Tribunalu a všechny Spriggan v Bloodmoonu
Soul 360 má 7 Ash Vampirů
Soul 400 mají Golden Sainty, Ascended Sleepeři a duch Dahrka Mezalfa v ruinách Bthungthumzu.
A potom už jenom Vivec má soul 1000 a Almalexia 1500. Takže ty soulgemy za 90 000 budou asi mít původ v nějakém modu.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Location: It is located in a cave near Tel Fyr. *"I found another Super Weapon
that I couldn't find in any other FAQ. It's located in a cave between Tel Fyr
and Wolverine Hall (almost directly between them) and has a daedroth outside.
Kill the daedroth (or run away, as they are quite powerful) and get inside the
cave door. (It's name begins with an 'a', but I forget the rest.) There's a
Hunger almost immedietly in front of you who will destroy your armor unless you
kill it quickly. I recommend soul trapping it before you kill it (you need a
grand soul gem) as its soul is worth 90000. Continue through the cave, killing
the astronachs as you come to them (there are two fire astronachs together in
one of the rooms, which could be problematic for some) until you reach a
roughly circular room with water surrounding a large boulder, connected to the
edges by a bridge of stone. Cross to the boulder, from which you should see a
wooden platform with a person on it. Try to take them out with a ranged weapon,
as they do have the super sword on their person, as well as some powerful
summoning spells. Aside from minor treasures (gold, potion stuff), there are
two urns filled with scrolls, some of which are quite good."
Řkl bych tedy, že ta soul má (dle výpočtu z cenu soul gemu) sílu 450.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Jab: Tak vypadá to že to je jeskyně Abanabi a ten "super sword" je paladinský meč Chrysamere. Ale to s tím Hungerem za 90 000 g ověřit nemůžu protože nemám zrovna nainstalovaný Morrowind :-(
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Jab: Jinak řečeno to vypadá na rybářskou historku nějakého začátečníka :-)
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

No buď ten člověk hraje na nejtěžší obtížnost nebo hraje teprve chvilku, protože dva flame atronachové nebo daedroth můžou být obtížní tak na lvl 10. Mno uvidíme co je na tom pravdy..
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Je to tuším z gamefaqs, ze série podobných návodů od jednoho autora je tento o hledání hledání artefaktů. Docela bych autorovi věřil. Sám jsem ještě neozkoušel, páč soulstouny zatím nehledám (mám asi 20 grand i s jedním golden saintem a Azura star je nadohled).
Btw našel jsem dosti stylový mod pro Morag Tong http://planetelderscrolls.gamespy.com/V ... il&id=5591
:-)
Má to docela sympatickou grafiku (pavouci atp.) a navíc je konečně můj oblíbený Morag Tong nějak oblíben. Doteď jsem si vždy říkal, že Bratrstvo má větší styl. :-)
http://jab.sigil.cz/MephalaShrine.jpg
http://jab.sigil.cz/MephalaArmor.jpg

P.S. Druhý screen je přímo zlovu (zatím jsem v Morag Tong jen Master) v Ald Sotha, cíl mého snažení se mi tam někde válí u nohou. Byl hlídán dvěmi dremora lord.
Vzhledem k tomu, že jsem neměl svůj glass armor komplet, tak to nebyl úplně jednoducý dungeon (jednou jsem i loadoval). Tahle zbroj není špatná, ale oproti nejlepší svého druhu přece jen zaostává. Prazvláštně mám občas problémy s Daedrothy. Jsou sice na pár sekund, ale ten jejich jed mě sežere většinou okolo poloviny životů...
Btw barvy si představte výraznější. Jpg to trochu przní. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

AlmSiVi: No, vážně to vypadá jako práce nějakého začátečníka - ostatně mizerných FAQs je GF plné...

Jab: Hmm, já měl za to, že už hraješ delší dobu? Nebo jsi zase rozehrál novou hru? :think: Protože Grand Soul gems s A. Sleepers a G. Saints byly moje hlavní platidlo v Morrowindu (nebo jsem je používal na doplňování enchanted předmětů...). A placení bylo metodou "drobné si nech" :-)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

7c: Hraju třebas s půlročními přestávkami.
Edit: Dvě nové zbroje. Obrázky mají skoro mega, čili doporučuji rychlejší připojení. ;-)
Nádherná zlatá zbroj, jež v obchodě stojí hodně přes půl milionu:
http://jab.sigil.cz/Gold.png
A indorilská elitní zbroj. Pravá to volba pro Nerevarina.
http://jab.sigil.cz/Silver.png
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“