Might and Magic [M&M]
Moderátor: Vallun
Suhlasim...IX bola v tej dobe graficky dost pozadu.Dost som sa tesil na ,,staru,,grafiku a tato nova ma dost sklamala...toto je asi jedina hra ktoru som nedohral lebo som bol znechuteny grafikou(nie preto ze bola slaba na svoju dobu,ale preto ze som bol nateseny na tu staru).Sedmicka bola asi najlepsia... aj ked aj setka nebola zla,len ma uz nudilo to natahovanie hlavnej linie.Ako napisal durana ... sestka bola straaasne dlha(ale keby som si to zahral po rokoch znovu,mozno by som tu dlzku zacal povazovat za plus...vzhladom na niektore dnesne ,,niekolkohodinovky,,
)

"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslím že to bola celkom slušná grafika keď si zoberiete minimálne požiadavky aj keď niektoré tie chyby boli fakt nepriehľadnuteľné. Ale proti ostatným MM bola jednoznačne najlepšia. Najmä 3D prevedenie kt. u ostatných MM nebolo(aj keď v MM sérii ani tak o grafiku nešlo ako o prepracovanosť príbehu)Vallun píše: IX - ta ma nejakou zvl. grafiku? já docela dost odehrál anějak mi vyjímečná nepřijde, je to dost "chyb" etc. možná na sovu dobu byla super, ale to Eružel neumím posoudit
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
Prepracovanosť príbehu? Tak to by som nepovedal.. ja myslím, že MM séria mala skôr veľmi dobrú hrateľnosť, atmosféru ... bola proste dosť chytľavá a získala si tým veľa fanúšikov... a musím povedať, že je v hernom svete dosť preceňovaná... to však nič nemení na tom, že si MM hocikedy rád zahrám...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: s tým musím súhlasiť ale keď MM prejdeš už ťa to k nej tak neťahá a ešte ani jednu MM som nehral druhý raz. Proste príbeh poznáš, ako splniť jednotlivé úlohy si rozlúštil(ak si nepoužíval návod) a hodíš do police kde to aj pekne dlho ostane(alebo ju vrátiš pôvodnému majiteľovi ako to bolo v mojom prípade) ale napríklad BG ťa baví aj pri treťom hraní a to mi v MM trochu chýba
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
Nesouhlasím, ba naopak:)Yachiko píše:Myslím, že príbeh a hrateľnosť BG sa so žiadnym MM ani náhodou nemôže porovnávať...
BG má výhodu v implementech, ale jinak je příběh a hratlenost přesně to, co dle mne staví MM daleko před BG:) Možná je to tím, že mám rád klasickou fantasy a s MM jsem začal, ale :)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ja som tiež začal s MM7, MM8, MM9 vydel som aj MM6 ale potom prišla BG a mňa zaujali napríklad nové povolania, kúzla(v MM sa stále len trochu obmieňali) a strategické možnosti hry ako rozostavenie družiny ktoré môže ťažký súboj úplne zmeniť zatiaľ čo v MM nič také nebolo. V MM ak útok zblízka musia ísť dopredu všetci zato v BG môžem dopredu poslať kúzelníkov a bojovníkov môžem nechať v bezpečí vzadu
(poslednú vetu neberte vážne)

Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
JAB
JABíku,tak jsem včera v rámci testu PC podnikl pokus (s užitím savedeitoru) s porovnáním stejně silných družinek s dark nebo light magic - a výsledek je takový, že je to opravdu dost na stejno:) a je to spíše o tom, co komu vyhovuje:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
S tým naprosto súhlasím ale sú tam hlavne rozdiely so zameraním na mágiu. Zatial čo za svetlo je boj niečo ako: Zakúzli ochrany a rozsekaj nablízko, za temno je to skôr: čaruj likvidačné kúzla a drž si odstup. Aj keď tu to tiež ovplyvňuje štýl hrania samostatného hráča. U mňa je to skôr za temno. Predsa taká regenerácia a následných 8 armageddonov mapu spoľahlivo vyčistí:twisted:. A čo prežije stačí dračí dych a...

Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.