Láska, sex a něžnosti
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Kdo říká že v česku? co třeba o letních prázdninách? (naši už stejně plánujou dovolenou na slovensku)Elessar píše:do ceska? na caj? ked myslis...
Rum nevedem, maximálně rumovou tresťWendeee píše: Čaj jedině s rumem...:D
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Neferit píše:Kdo říká že v česku? co třeba o letních prázdninách? (naši už stejně plánujou dovolenou na slovensku)Elessar píše:do ceska? na caj? ked myslis...
jezismarja to je casu

Naposledy upravil(a) Elessar dne 23.11.2005 7:07, celkem upraveno 1 x.
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Že váháš!
Podrobnosti domluvíme později, ju 

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
To samé na mé straněElessar píše:
fajn... len sa ma potom nezlakni

(pro osoby, které si myslí, že tohle je poněkud offtopic, tak to tak není, věnujeme se budování mezinárodních vztahů

- Cammaris
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
zřejmě použiji můj, v tomto topicu, oblíbený komentář o štěstí...Neferit píše:To samé na mé straněElessar píše: fajn... len sa ma potom nezlakni![]()
(pro osoby, které si myslí, že tohle je poněkud offtopic, tak to tak není, věnujeme se budování mezinárodních vztahů)
Čaj je dobrá věc - i zelenej i když vypadá jako velbloudí moč, chutná tak zajímavě , že bych si na něj docela zvyknul

vztahy s okolím se snažím průběžně zlepšovat ale pouze tak aby si toho nikdo nevšiml
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Čaj piji jak s mlékem, tak s rumem...a vy jste OT jak cyp
abych tedy dostála názvu topicu - vztahy stojí za to udržovat jen s někým, kdo za to opravdu stojí. 99% lidstva mi za to opravdu nestojí. A pořád někomu vadí mé názory a tvrdí, že se snažím dělat zajímavou...proč lidí nejsou schopni přijmout jinakost, proč nejsou schopni akceptovat odlišnost a hledají za tím kdovíco, to nikdy nepochopím..

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: dle mě je to prostě a jednoduše způsobeno jakous takous xenofobií... Co když jsi skutečně jiná a nezapadáš do jejich představy 'normálnosti' a 'běžnosti' ..? - spíš než tento fakt zaujmou pro ně podstatně jednodušší postoj, že je to s tvojí strany jen pouhá póza - což už do jejich představy 'normálnosti' zapadá...
P.S. ohledně čajového OT - taktéž piji čaj s mlékem - od malička - a občas na něj mám mnohem větší chuť něž na obyčejný čaj. Důležitý je poměr
P.S. ohledně čajového OT - taktéž piji čaj s mlékem - od malička - a občas na něj mám mnohem větší chuť něž na obyčejný čaj. Důležitý je poměr

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Včera jsem by s kamarádkou v kině... pak mě pozvala (shodou okolností k tématu tadyBlack píše:jinak ke vztahum - predvcirem jsem byl s jednou kamoskou na pizze... pak me pozvala na kafe... takze to vypada ze mym uletum bude utrum. ale nestezuju si. jen at to vyjde...

Vampiria: proč tě neakceptuje 99% lidí? Přílišná konzervativnost a/nebo žárlivost - lidi, kteří osobití nejsou (rsp. často to je o tom, že si lidé neosobití připadají sami sobě; načež se stáhnou do ulity mainstreamové konformity, čímž si jen uškodí), pak mohou jistým způsobem žárlit na to, že ty osobitá jsi, kdežto oni (zdánlivě pro ně) ne...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No - není kamarádka jako karamádkaVlasák píše:Kamarádky jsou přece od kamarádění, ne?

Kupř. zhruba 90% mých kamarádek jsou osoby, se kterými jsem měl kdysi vztah jiný, než kamarádský

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem byl s pěti kamarádkama a jedním kamarádem na hranolkách. Nemůžu říct, že by se něco změnilo.Vlasák píše:Včera jsem by s kamarádkou v kině... pak mě pozvala (shodou okolností k tématu tady) na čaj... vydržel jsem u ní docela dlouho... Ale že by se tím nějak naklonila rovnováha světa, to říct nemůžu
Kamarádky jsou přece od kamarádění, ne?
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.