Hardware - otázky, odpovede a rady
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Skús medzi kostru a plechy pridať na najkritickejšie miesta gumové podložky, malo by ti to pomôcť. Antihluková pena je bežne k dostání stačí sa len pýtať v obchodoch. Niežeby ti teda pomohla proti hrkotajúcim plechom.Frosty píše:raider: šrouby mám dotažené na festale i tak díky za tip. Jináč tedy o té pěně slyším prvně
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
U starších cases je občas lepší mít šrouby trochu povolené (teda alespoň u mého starého počítače - když byly dotažené na fest, tak plechy děsně vibrovaly od mechanik).Frosty píše:raider: šrouby mám dotažené na fest
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
raider - ještě bych své slechy nějakou dobu rád používal
nehledě na to že mít 5.1 repro puštěné nahlas v půl 2 ráno v paneláku - mmm - nejni to dobrej nápad
nuke - vyzkouším a dám vědět
7c - sice nemám staré PC, ale zkusil jsem to - bohužel

nuke - vyzkouším a dám vědět

7c - sice nemám staré PC, ale zkusil jsem to - bohužel

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: S tím reprem mám stejné problémy 

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Chladenie bez plechov nie je vždy ideálne. Ak si dobre zorganizuješ vetráky máš lepší prievan v bedni s bočnicami. Nehovoriac o tom, že túto možnosť označil Frosty za neprijatelnúCrowX píše:Ono je možné ešte tie plechy odmontovať a dať ich kompletne preč - 2 výhody - prestanú sa klepať a lepšie chladenie - 1 nevýhoda - viac prachu sa dostane dovnútra.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No teď když jsem upgradoval (přidal 250 GB disk), tak mě najednou brní prsty při psaní na klávesnici... Docela dost to vibruje. Začínám vážně uvažovat o tom, že ten disk vyšroubuju a jen tak ho položím do case na nějakou podložku. Ale možná ještě zkusím jiné šrouby a pořádné podložky (ne že bych tomu dával moc nadějí).Frosty píše:Tedy - jak nejlépe 'odhlučnit' PC..? (a odpověď ''sundej dekly'' neberu jako dostačující)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
raider: No někde jsem četl, že disky mohou být v jakékoliv základní poloze - tj. normálně, "na zádech", na boku - ale nesmí být šikmo, to je údajně po nějaké době může zničit. Co je na tom pravdy nevím, ale testovat to nehodlám
P.S. Nejsem si jistý, jestli spíš nehučí víc zdroj, ale další disk nemůže být taková zátěž, ne?

P.S. Nejsem si jistý, jestli spíš nehučí víc zdroj, ale další disk nemůže být taková zátěž, ne?

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: