V obecné rovině ne, ale ke Koverasovi už přeci jen to PA tak nějak patřiloElessar píše:Som tu jediny, komu sa Harold paci viac?

Nechcem staré spracovanie príliš vychvaľovať, ale podľa mňa je ten starý film naozaj omnoho lepší než nová trilógia - technické spracovanie na súčasnú dobu je v niektorých prípadoch na zasmiatie, ale v niektorých prípadoch pôsobí omnoho presvedčivejšie ako nové high-tech efekty v trilógii - btw. spomínal som, že tam hrá aj Sting (Feyd Rautha)?AlieN píše:já jsem starou Dunu bohužel nikdy neviděl![]()
Než jsem našel tento svůj avatar, tak jsem měl právě ten, co máš teď ty....Ave píše:Noa já jsem konečně změnila avatara když se v dizkusi o půldracích mihlo jméno Sherincal.Tak jsem ho dalal hledat na googlu a našlo mi tento obrázek který se mi nepokrytě líbí
Ježiš tak to moc sorry,nechtěla jsem tě tím urazit.Asi ho změním na něco jiného.....Kong Bao-tan píše:Než jsem našel tento svůj avatar, tak jsem měl právě ten, co máš teď ty....Ave píše:Noa já jsem konečně změnila avatara když se v dizkusi o půldracích mihlo jméno Sherincal.Tak jsem ho dalal hledat na googlu a našlo mi tento obrázek který se mi nepokrytě líbí
Harold je kráásný a kdyby s ním byl i Bbo, tak to nemá chybuElessar píše:Som tu jediny, komu sa Harold paci viac?