Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
OMG teraz si nemyslite, že mám úchylnú záľubu v nejakých romantických scebériach
, ale vonku je neskutočne jasný spln... keď som to videl, tak mi vyrazilo dych... obloha má takú zvláštnu sivomodrú farbu a tie oblaky mňam... to by chcelo fotku ( aj keď odfotiť niečo takéto je asi dosť problém... krása 
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
JO! Tak vystoupení na Hanáckých slavnostech mám za sebou, poseděla jsem s kámoškama v cukrárně, koupila si žužu-hada (z toho mě pak nějakou dobu bolely zuby
) , nafasovala jsem kostým a sehnala si soundtrack z kreslených Asterixů
prostě paráda 
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Naše paní profesorka Dějepisu ( Hurychová ) se naší třídy dobrovolně vzdala ve prospěch Beneše jr. Jupííííí
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Mám dború náladu - dnes som bol na prvom hokeji v tohtoročnej sezóne...
I keď sme prehrali, tak ma potešil výkon našich, ktorý rozhodne nezodpovedal výsledku, čiastočná rekonštrukcia štadióna a dobrá atmosféra... už sa teším na ďalší match... 
EDIT: A aby som nezabudol - snáď najdôležitejšie - videl som hrať jedného z mojich najobľúbenejších hokejistov - Ľuboša Bartečka naživo... hrá v Poprade kým nepôjde do Švédska ( najdrahší hráč švédskej ligy btw ) a aj keď hral tak na pol plynu a dosť ho šetrili, tak bolo vidieť aký je to výborný hráč...
EDIT: A aby som nezabudol - snáď najdôležitejšie - videl som hrať jedného z mojich najobľúbenejších hokejistov - Ľuboša Bartečka naživo... hrá v Poprade kým nepôjde do Švédska ( najdrahší hráč švédskej ligy btw ) a aj keď hral tak na pol plynu a dosť ho šetrili, tak bolo vidieť aký je to výborný hráč...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám za sebou vystoupení s Popelkou nazaretskou, ve škole jsme měli jenom 5 hodin, povedlo se mi nastahovat nějaké soundtracky a dostaly se mi konečně do ruk fotky z tábora v Rumburku. Prostě paráda 
http://gh.ffshrine.org?r=23256