njn, je to o preferencich:) jen byl doplnil ke světlu ještě paralizaci;)durana píše:S tým naprosto súhlasím ale sú tam hlavne rozdiely so zameraním na mágiu. Zatial čo za svetlo je boj niečo ako: Zakúzli ochrany a rozsekaj nablízko, za temno je to skôr: čaruj likvidačné kúzla a drž si odstup. Aj keď tu to tiež ovplyvňuje štýl hrania samostatného hráča. U mňa je to skôr za temno. Predsa taká regenerácia a následných 8 armageddonov mapu spoľahlivo vyčistí:twisted:. A čo prežije stačí dračí dych a...![]()
![]()
Might and Magic [M&M]
Moderátor: Vallun
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Re: JAB
Paralýza je fajn kouzlo. Ale ne vždy úspěšné. Jináč je to opravdu o tom, co komu vyhovuje. Já raději čistím chodby shrapmetalama, někdo jiný zase používá paralýzu atd...Vallun píše:JABíku,tak jsem včera v rámci testu PC podnikl pokus (s užitím savedeitoru) s porovnáním stejně silných družinek s dark nebo light magic - a výsledek je takový, že je to opravdu dost na stejno:) a je to spíše o tom, co komu vyhovuje:)
Z mého subjektivního pohledu je temná magie silnější, jelikož je rychlejší v likvidaci.
- Javor
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Paralýza je bezvadná věc, supersilné potvory nemají šanci, navíc je přístupná už na experta takže jí má můj mág, kněz i lučišník a nemusím se moc bát toho, že mi to jednou nevyjde. Navíc se vyžívám v tom, mít na sobě všechny možné ochrany, takže u mě světlá vede.
Ale zase takové zrcaldo bolesti v kombinací s regenerací...
Ale zase takové zrcaldo bolesti v kombinací s regenerací...
Naposledy upravil(a) Javor dne 30.5.2006 10:32, celkem upraveno 1 x.
Feed your head
Re: JAB
to jo, ale zase, pokud nebudeš dost ryhclý Ty, je větší šance, že utrpíš úhonu:)Jab píše:Paralýza je fajn kouzlo. Ale ne vždy úspěšné. Jináč je to opravdu o tom, co komu vyhovuje. Já raději čistím chodby shrapmetalama, někdo jiný zase používá paralýzu atd...Vallun píše:JABíku,tak jsem včera v rámci testu PC podnikl pokus (s užitím savedeitoru) s porovnáním stejně silných družinek s dark nebo light magic - a výsledek je takový, že je to opravdu dost na stejno:) a je to spíše o tom, co komu vyhovuje:)
Z mého subjektivního pohledu je temná magie silnější, jelikož je rychlejší v likvidaci.
Navíc shrapmetal se dá zajistit hůlkou;) A ony poctivě vytrénované jiskřičky...;)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
poslední 3 dny jsem strávil u MM6
dal jsem si 4 kouzelníky a řeknu vám, docela pecka!
mít 4x meteor shower, starburst..
armagedon kouzlit 12x denně..
mít 20 míst na lloydův maják..
všechna důležitá kouzla se "vejdou" do dnu ochrany, dnu bohů a hodiny moci, takže absence klerikské magie je drobný detail a to jen na začátku
sypat se všemi čtyřmi postavami (přes rychlý kouzlo) jiskry, icebolty či firebally aniž bych musel dávat tahovej mód..
navíc blaster rifle v kombinaci s haste bez tahovýho modu je kulomet jak cip
prostě krása!
vytáhl jsem postavy na 220. úroveň (až nedávno jsem se někde dočetl, že v rajskym údolí tréní neomezeně - donedávna sjem žil s tím, že 200. úroveň je maximum)
ale stejně nesnášim hrad Darkmoor
ten pocit, když všechno zhasne je příšerný (pochodeň, mágovo oko).. to se pak cítím slepý a bezbranný
a nebo když jsem v pyramidě a jdu a jdu a ta stěna v dáli se vůbec nepřibližuje.. ne, nestojím na místě, jen je to hrozně daleko
rozčilujou mě hordy čarodějů, mágů a kouzelníků, kteří kouzlí blesk.. má to ten nepříjemný účinek, že když mi bouchá přes ksichtem, tak zaútočím na dálku místo na blízko a kouzlo nezacílí, ale vyletí přímo rovně.. fakt iritující, zvláště, když je tam těch potvor víc
btw: a tohle znáte? je to prostě boží (chvíli trvá než se to natáhne, má to přes 5 MB)
http://www.the-spoiler.com/RPG/New.Worl ... 1/mm6.html
a nakonec 2 screenshoty menší spršky meteorů :)
[img=http://img465.imageshack.us/img465/7375 ... ge5.th.jpg]
[img=http://img317.imageshack.us/img317/9531 ... fv5.th.jpg]
dal jsem si 4 kouzelníky a řeknu vám, docela pecka!
mít 4x meteor shower, starburst..
armagedon kouzlit 12x denně..
mít 20 míst na lloydův maják..
všechna důležitá kouzla se "vejdou" do dnu ochrany, dnu bohů a hodiny moci, takže absence klerikské magie je drobný detail a to jen na začátku
sypat se všemi čtyřmi postavami (přes rychlý kouzlo) jiskry, icebolty či firebally aniž bych musel dávat tahovej mód..
navíc blaster rifle v kombinaci s haste bez tahovýho modu je kulomet jak cip
prostě krása!
vytáhl jsem postavy na 220. úroveň (až nedávno jsem se někde dočetl, že v rajskym údolí tréní neomezeně - donedávna sjem žil s tím, že 200. úroveň je maximum)
ale stejně nesnášim hrad Darkmoor
ten pocit, když všechno zhasne je příšerný (pochodeň, mágovo oko).. to se pak cítím slepý a bezbranný
a nebo když jsem v pyramidě a jdu a jdu a ta stěna v dáli se vůbec nepřibližuje.. ne, nestojím na místě, jen je to hrozně daleko
rozčilujou mě hordy čarodějů, mágů a kouzelníků, kteří kouzlí blesk.. má to ten nepříjemný účinek, že když mi bouchá přes ksichtem, tak zaútočím na dálku místo na blízko a kouzlo nezacílí, ale vyletí přímo rovně.. fakt iritující, zvláště, když je tam těch potvor víc
btw: a tohle znáte? je to prostě boží (chvíli trvá než se to natáhne, má to přes 5 MB)
http://www.the-spoiler.com/RPG/New.Worl ... 1/mm6.html
a nakonec 2 screenshoty menší spršky meteorů :)
[img=http://img465.imageshack.us/img465/7375 ... ge5.th.jpg]
[img=http://img317.imageshack.us/img317/9531 ... fv5.th.jpg]
vallun: ze začátku to byl fakt opruz, bez léčivých kouzel.. musel jsem sbírat bylinky a flašky na lektvary, každou chvíli jsem spal nebo lítal do města
yachiko: teď jsem téměř na konci, stačí mi dojít do úlu a rozbít reaktor a královnu kreeganů, kam jsem si odskočil v jednom savu, takže mam i winscreen
[img=http://img90.imageshack.us/img90/7023/m ... fo7.th.jpg]
jeden starší screenshot - hádejte, jak jsem nahrabal tyhle statistiky ;)
[img=http://img135.imageshack.us/img135/4334 ... gs5.th.jpg]
na čtyřech kouzelnících je nejlepší, že se daj hodně rychle povýšit - na mága se stačí napít z fonánky v pašerácký zátoce a na arcimága vyrasit corlagonovo panství, což neni zas tak obtížnej level
i když z těch spekter jsem občas docela chcal
yachiko: teď jsem téměř na konci, stačí mi dojít do úlu a rozbít reaktor a královnu kreeganů, kam jsem si odskočil v jednom savu, takže mam i winscreen
[img=http://img90.imageshack.us/img90/7023/m ... fo7.th.jpg]
jeden starší screenshot - hádejte, jak jsem nahrabal tyhle statistiky ;)
[img=http://img135.imageshack.us/img135/4334 ... gs5.th.jpg]
na čtyřech kouzelnících je nejlepší, že se daj hodně rychle povýšit - na mága se stačí napít z fonánky v pašerácký zátoce a na arcimága vyrasit corlagonovo panství, což neni zas tak obtížnej level
i když z těch spekter jsem občas docela chcal

manus: OMG!!! Čas dohratia jeden rok? So 4 kúzelníkmi a na 209. úrovni? To sa Ti ako podarilo? Ja som ot nikdy neprešiel. ale parkrát hral ( niekde pri hľadaní kryštáľov do orákula som sa vždy zasekol ) a tam som skonmčil aj s časom nejaké 4 roky... a to, že si vraj chodil stále spať... OMG...
A tie štatistiky... neviem má to niečo spoločného s chlastaním v krčme?
a inak povýšenie na mága sa mi samozrejme vždy podarilo spraviť ako prvé zo všetkých povýšení a povýšenie na mága vždy ako prvé z druhých povýšení a niektoré z pvých som ešte tiež nemal... Corlagonovo panstvo je až na pár miestoností celkom jednoduché...

A tie štatistiky... neviem má to niečo spoločného s chlastaním v krčme?

a inak povýšenie na mága sa mi samozrejme vždy podarilo spraviť ako prvé zo všetkých povýšení a povýšenie na mága vždy ako prvé z druhých povýšení a niektoré z pvých som ešte tiež nemal... Corlagonovo panstvo je až na pár miestoností celkom jednoduché...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
mno spát jsem chodil vlastně jen na začátku v novym sorpigalu a v ironfistu, vždycky když jsem měl pár zlatek navíc, tak jsem radši zaběhl do chrámu
pak když jsem si pořídil mistra vodní magie, town portal a lloydův maják, tak jsem už skoro žádný čas neztrácel
ty statistiky.. jojo, to je tim chlastem :)))
nejdřív to některý staty sníží (např. přesnost a intelekt) a některý zvýší (např. síla a štěstí) a když chlastáš dál a dál, tak začnou všechny stoupat
ale musim se smutkem říct, že staty nad nějakejch 700 už dál nemaj žádný bonusy (k maně, životům, damage, útoku)
no to corlagonovo panství je fakt jednoduchý, nejvíc může zavařit asi ten lich na konci
jednou jsem se tam vydal fakt na nízký úrovni (když jsem ještě snad ani nebyl v mistu, ani jsem nebyl povýšený na mága) a říkal jsem si, že si ten krystal uzmu dopředu a pak se povýšim rovnou z kouzelníka na arcimága, až se dostanu do mistu
s obrovskými obtížemi jsem se prosekal spektrama a kostlivcema až na konec jen abych zjistil, že toho licha nedam
pak když jsem si pořídil mistra vodní magie, town portal a lloydův maják, tak jsem už skoro žádný čas neztrácel
ty statistiky.. jojo, to je tim chlastem :)))
nejdřív to některý staty sníží (např. přesnost a intelekt) a některý zvýší (např. síla a štěstí) a když chlastáš dál a dál, tak začnou všechny stoupat
ale musim se smutkem říct, že staty nad nějakejch 700 už dál nemaj žádný bonusy (k maně, životům, damage, útoku)
no to corlagonovo panství je fakt jednoduchý, nejvíc může zavařit asi ten lich na konci
jednou jsem se tam vydal fakt na nízký úrovni (když jsem ještě snad ani nebyl v mistu, ani jsem nebyl povýšený na mága) a říkal jsem si, že si ten krystal uzmu dopředu a pak se povýšim rovnou z kouzelníka na arcimága, až se dostanu do mistu
s obrovskými obtížemi jsem se prosekal spektrama a kostlivcema až na konec jen abych zjistil, že toho licha nedam

no mne sa na C-panstve stal raz takmer opak... tiež som tam išiel dosť skoro a dosť dlho som sa ledva presekával spektrami atp. a toho licha na konci, ktorý je imho celkom trápny som dal bez problémov... to bude skôr štýlom hrania jednotlivých hráčov... 

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
a víš že máš pravdu.. když jsem to hrál teď, tak se mi velmi dobře postavil přede dveře tak, že střílel do rámu dveří a já ho mohl v klidu sekatYachiko píše:no mne sa na C-panstve stal raz takmer opak... tiež som tam išiel dosť skoro a dosť dlho som sa ledva presekával spektrami atp. a toho licha na konci, ktorý je imho celkom trápny som dal bez problémov... to bude skôr štýlom hrania jednotlivých hráčov...
no ale nevim, jestli se to povede vždy
a navíc tenhle fígl jsem dřív neznal a nepoužíval - leda, když se mi to stalo náhodou, až později jsem ho začal používat záměrně a lákat těžší nebo obtížnější potvory do oblasti dveří ;) (pokud jsou nějaké poblíž)
Jj, dá sa použiť aj ten trik s dverami aj keď v c-panstve imho nie, lebo tam Ťa ak do dverí vojdeš, teleportuje späť k lichovi...
ja som ho väčšinou usekal zblízka a nestihol toho ani moc pokúzliť... tam je základ čo najsilnejšie a najbrutálnejšie útoky zblízka pokiaľ nemáš bielu mágiu a zničenie nemŕtvych....

ja som ho väčšinou usekal zblízka a nestihol toho ani moc pokúzliť... tam je základ čo najsilnejšie a najbrutálnejšie útoky zblízka pokiaľ nemáš bielu mágiu a zničenie nemŕtvych....
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
ehm ehm, no zblízka mí mágové nebyli žádný ranařiYachiko píše:Jj, dá sa použiť aj ten trik s dverami aj keď v c-panstve imho nie, lebo tam Ťa ak do dverí vojdeš, teleportuje späť k lichovi...![]()

a o bílý magii jsem si mohl nechat zatim jen zdát
já vim, že tě to tam telkeportuje, ale ty do těch dveří nemusíš a můžeš nalákat toho licha, aby šel k tobě (ale ne dřív, než sejmeš ty kostlivce)
fakt se mi to povedlo takhle