Ty už jsme řešily (i ty červí a dokonce i ty bíléLordArian píše:Další zajímavé téma jsou třeba černé díry,takže pokud už nikdo nebude mít nic k asteroidům,můžeme se zase přesunout dál...

Moderátoři: Sadako, sevencreature
No, já si myslím, že mimozemšťané existují na 100 % vzhledem ke statistickému množství hvězd a planet kolem nich obíhajících. Přitom ani nemůžeme vyvrátit přítomnost mimozemského života v naší vlastní sluneční soustavě. Otázka je, jak jsou daleko, jak vyvinutí a jak se jim nebo nám podaří obejít teorii relativity a z ní vyplývající dilataci času a prostoru při velkých rychlostech, abysme se mohli potkat.AlieN píše:Ty už jsme řešily (i ty červí a dokonce i ty bílé), mě by spíš zajímal váš názor na mimozemský život (je/není/ufouni už dávno ovládají zemi/adt.)
Tak tady tě asi zklamu ale ovlivníLordArian píše:AlieN: Stokilometrový balvan by smetl povrch planety dokonale,ale myslím,že dráhu Země by nijak výrazně neovlivnil. Tenisák taky neovlivní dráhu auta...
Imposible is nothing! Nesleduješ reklamu na Adidas (Nike?)? A ve vědě to platí dvojnásob - zvláště když je to pouze teorie.AlieN píše:Bohužel ne jak, ale jestli vůbecdrake127 píše:a jak se jim nebo nám podaří obejít teorii relativity a z ní vyplývající dilataci času a prostoru při velkých rychlostech, abysme se mohli potkat..
Ale na ty mimozemšťany mám stejný názor (možná až na tu Sluneční soustavu).
Jo tahle teorie je docela známá (dokonce ji jednou zmínil náš učitel na střední při hodině F) a já sní víceméně souhlasím, problém je v tom že tato teorie by vyžadovala zastavení rozpínání vesmíru, což se možná (podle jiných teorií) nikdy nestane.Tafif píše:Ty černé díry, ještě by se k nim dalo napsat, že vlastně VT byl zhroucení superobří ČD (ne České dráhy), která pohltila všechnu hmotu tehdejšího vesmíru..... vznik a zánik vesmíru je jeden nekonečný koloběh s ČD na začátku i konci.