Láska, sex a něžnosti
Tak abych přispěl do rozsáhlé OT debaty.. - čaj taky piju  

Tafif: Hranolky totiž nejsou natolik erotický jako čaj..

Já jsem předevčírem kamošce (co má toho šestnáctiletýho borca - viz pár stran zpátky) sdělil, že jsem do ní zamilovanej, byla z toho zřejmě docela šokovaná a zítra to nad šálkem něčeho (nejspíš čaje
 ) probereme - to bude zase depka.. 

Tafif: Hranolky totiž nejsou natolik erotický jako čaj..
Já jsem předevčírem kamošce (co má toho šestnáctiletýho borca - viz pár stran zpátky) sdělil, že jsem do ní zamilovanej, byla z toho zřejmě docela šokovaná a zítra to nad šálkem něčeho (nejspíš čaje
- Ajantis
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

Velmi dobře řečeno!Frosty píše:Vampiria: dle mě je to prostě a jednoduše způsobeno jakous takous xenofobií... Co když jsi skutečně jiná a nezapadáš do jejich představy 'normálnosti' a 'běžnosti' ..? - spíš než tento fakt zaujmou pro ně podstatně jednodušší postoj, že je to s tvojí strany jen pouhá póza - což už do jejich představy 'normálnosti' zapadá...
Jinak na tom, že slečna pozve chlapce na kafe nebo čaj, nevidím vůbec nic zvláštního. To jsou takové hloupé předsudky...
- Neferit
 - Šifrovač
 - Kontaktovat uživatele:

Tak s tím něco dělejte, né?  
 Kdybych měla spočítat, kolikrát jsem některýho kámoše pozvala na kafe (nebo spíš na zmrzlinu/nebo jenom do cukrárny na něco dobrého 
 ), tak bych tady byla asi trochu dýl, ale vždycky to byla sranda.

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Ha, navrhuji změnit prostředí a svlažovací návyky.Neferit píše:Tak s tím něco dělejte, né?
Od děvčat na který narazíte v hospodě (v pitevně ... pro nejmenovaného), obvykle nelze očekávat, že vás pozvou na čaj ....
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.

- crovax en-vec
 - Sigilan

Heč, heč já byl dneska od jedné nejmenované slečny typu archanděl pozvaný na... pivoyenn píše:Já bych dokonce ocenil, kdyby to bylo častějšíAjantis_CG_thief píše:Jinak na tom, že slečna pozve chlapce na kafe nebo čaj, nevidím vůbec nic zvláštního.
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Takže jsme se sešli u ní (čaj jsem opravdu dostalKOFi píše:Tak abych přispěl do rozsáhlé OT debaty.. - čaj taky piju![]()
![]()
Tafif: Hranolky totiž nejsou natolik erotický jako čaj..![]()
![]()
Já jsem předevčírem kamošce (co má toho šestnáctiletýho borca - viz pár stran zpátky) sdělil, že jsem do ní zamilovanej, byla z toho zřejmě docela šokovaná a zítra to nad šálkem něčeho (nejspíš čaje) probereme - to bude zase depka..
					Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 28.11.2005 18:13, celkem upraveno 1 x.

- Neferit
 - Šifrovač
 - Kontaktovat uživatele:

To v takových chvílích opravdu bývá.
Třeba kámošce se stalo něco podobnýho; jeden z našich společných kámošů se jí totiž hrozně líbí a - no, prostě se do něho zamilovala. Problém je v tom, že on bydlí v Holandsku a do ČR jezdí jenom občas. Řekla mu, co k němu cítí. On jí řekl, že k ní cítí něco podobného, ale nechce ji nějak ublížit. Taky se to mezi nimi změnilo.

Třeba kámošce se stalo něco podobnýho; jeden z našich společných kámošů se jí totiž hrozně líbí a - no, prostě se do něho zamilovala. Problém je v tom, že on bydlí v Holandsku a do ČR jezdí jenom občas. Řekla mu, co k němu cítí. On jí řekl, že k ní cítí něco podobného, ale nechce ji nějak ublížit. Taky se to mezi nimi změnilo.
http://gh.ffshrine.org?r=23256