Nef. sr.: Ano, mam v rodine a medzi znamymi pary, ktore sa aj po 20tich rokoch oslovuju "milacik, laska, pusinka, macko, atd", miluju sa a maju naozaj pekny vztah... Ale bohuzial vo vacsine pripadov je to tak, ze kazdym rokom priamo umerne stupa pocet hadok, nezhod a "veci ktore mam proti nej/nemu". Mozno je to dane nejakym mojim subjektivnym nazorom, rozlicnostou mojho a tvojho prostredia, ale bohuzial v mojom okoli je to takto...
7c: Prave naopak, tesim sa na to, ked budem mat manzelku, deti, byt a zamestnanie... Je to asi trochu v rozpore s tym co som napisal o mojom okoli, ale prave naopak, zle priklady z mojho okolia ma tlacia mat co najkrajsi a najlepsi vztah, prave vdaka tomu snivam o stastnej rodine
Firkraag: lepsie, nez ked ti po 10tich dnoch povie, ze to bolo prilis unahlene, ze vlastne k tebe ani nic necitila(pocas tych 10 dni tvrdila opak, nevadi)... A neveru som uz tiez zazil, lenze to som sa dozvedel asi az mesiac po rozchode, ked som si s nou sadol na pivko a kecal o tom ako sa odvtedy ma

Takze ma to ani tak "neturovalo"