Hudba: Oblíbené videoklipy
Moderátor: sevencreature
- StochastikoS
- Sigilan
působivý klip vytvořený japonským cyberpunkovým autorem a bláznem na svobodě Kenjim Siratorim. Nordvargr (jinak též Mz.412) patří ke špičce současné skandinávské dark ambient scény.
NORDVARGR vs. Kenji Siratori - Abolition World
NORDVARGR vs. Kenji Siratori - Abolition World
Silent Siege
A silent siege is the conclusion of ten years of recording for the silencetriology. This triology had the theme of the right to remain silent, not having to say a word about anything, the freedom to judge over nothing and no one. der General
A silent siege is the conclusion of ten years of recording for the silencetriology. This triology had the theme of the right to remain silent, not having to say a word about anything, the freedom to judge over nothing and no one. der General
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
K čemu slova když stačí nástroje - 65daysofstatic
Don't Go Down to Sorrow
Drove Through Ghosts
Retreat! Retreat!
Await Rescue
Don't Go Down to Sorrow
Drove Through Ghosts
Retreat! Retreat!
Await Rescue
- Illuminating
- Sigilan
Klasika - http://youtube.com/watch?v=UculXjdcSYs
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Bodkin: Uáá, to je ZLO! Zpěvák tam vypadá jako 3x tak široká a ošklivější verze Iggyho Popa.
Jen to měli trochu jinak pojmenovat...místo gegen by tam víc sedělo např. in :)
A teď trochu jiný Dadák...
Stereolab & Nurse With Wound - A New Dress (remix)
Nurse With Wound - I've Plummed This Whole Neighborhood

Jen to měli trochu jinak pojmenovat...místo gegen by tam víc sedělo např. in :)
A teď trochu jiný Dadák...
Stereolab & Nurse With Wound - A New Dress (remix)
Nurse With Wound - I've Plummed This Whole Neighborhood
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Illuminating
- Sigilan
Sadako: No jo no, chápu, že bys u něj zrovna asi šanci neměla (zkráceně - asi by tě nechtěl
) , ale tak nám alespoň nemusíš lhát. (ne, možná to neni vtipný, ale pravdiví rozhodně jo)
Ten klip je klasika, kdežto to od tebe, zejména ten první je jen nudná rádoby "Fákt hustá" (nebo jak tomu ty děti co na tohle koukaj a hrajou si na satanisty) věc . . .
Abych nebyl OT:
Korn Thougless, taky klasika - http://youtube.com/watch?v=qvb_IkMmYFY
Blind - http://youtube.com/watch?v=PvXJd-IFthg

Ten klip je klasika, kdežto to od tebe, zejména ten první je jen nudná rádoby "Fákt hustá" (nebo jak tomu ty děti co na tohle koukaj a hrajou si na satanisty) věc . . .
Abych nebyl OT:
Korn Thougless, taky klasika - http://youtube.com/watch?v=qvb_IkMmYFY
Blind - http://youtube.com/watch?v=PvXJd-IFthg
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
SlipKnoT:
Ale je to vtipné. Tobě asi nedošlo, že reaguji na klip linkovaný Bodkinem...ten tvůj jsem si nepouštěla a smysl věty "nechtěl by tě" v kombinaci s mým popisem Herr Lindemanna, mi nějak unikl.
Satanistické děti pouštějící si Nurse With Wound
Netuším, proč cokoliv z toho co se mi nalinkuji a tobě se to nelíbí, případně čemu nerozumíš, označuješ automaticky za "satanistické" (víš vlastně, co to slovo znamená?) a už vůbec nevím, co by mělo být satanistického na dvou černobílých klipech, kde se skoro nic neděje. Já si tam tedy obrácených křížů ni pentagramů nebo kozlích hlav nevšimla, nejspíš proto, že tam nejsou. Ani kapela samotná se nikde k satanistům nehlásí.
A když KoRn, tak se ještě sluší dodat Freak On A Leash a Falling Away From Me

Satanistické děti pouštějící si Nurse With Wound

Netuším, proč cokoliv z toho co se mi nalinkuji a tobě se to nelíbí, případně čemu nerozumíš, označuješ automaticky za "satanistické" (víš vlastně, co to slovo znamená?) a už vůbec nevím, co by mělo být satanistického na dvou černobílých klipech, kde se skoro nic neděje. Já si tam tedy obrácených křížů ni pentagramů nebo kozlích hlav nevšimla, nejspíš proto, že tam nejsou. Ani kapela samotná se nikde k satanistům nehlásí.
A když KoRn, tak se ještě sluší dodat Freak On A Leash a Falling Away From Me
- Illuminating
- Sigilan
Nene, neoznačuju vše za "satanistické". Nebo si alespoň na tyhle mnou označený věci nepamatuju. . .
A když už teda KoRn, tak ještě A.D.I.D.A.S. - http://youtube.com/watch?v=VOBt-AKOAGw&feature=related
A když už teda KoRn, tak ještě A.D.I.D.A.S. - http://youtube.com/watch?v=VOBt-AKOAGw&feature=related
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To máš tedy krátkou paměť, tohle je co?
Nu, zopakuji tedy otázku - co je na mnou linkovaných klipech satanistického? Tady je pro srovnání klip chlapců, kteří se hlásí k satanismu. Já tam tedy vidím i slyším rozdílů víc než dost.
Nu, zopakuji tedy otázku - co je na mnou linkovaných klipech satanistického? Tady je pro srovnání klip chlapců, kteří se hlásí k satanismu. Já tam tedy vidím i slyším rozdílů víc než dost.
- Illuminating
- Sigilan
To je jedna věc, ale dobře.Sadako píše:To máš tedy krátkou paměť, tohle je co?
Nic, ale spousta lidí, který se dívaji na tyhle klipy to tvrdí. Teda spíš si myslej, že je to znamení satanismu. (ať už to je nebo neni satanistycký)Sadako píše:Nu, zopakuji tedy otázku - co je na mnou linkovaných klipech satanistického?
Zkrátka se rádoby "fákt hustý satanisti" koukaj na černobílý klipy s psycho nádechem.

Sadako: Je to dost možné, na porovnávání zrovna těchto dvou hezounů nejsem nijak připraven ani vybaven... Potkat je někde v temné uličce, tak hodím peněženku & mobil na zem & beru nohy na ramena...
No, než jsem si přeložil ten text, tak jsem trapně předpokládal, že se perou... Klip jsem viděl až když jsem zjistil, o co tam jde... Snad proto je tam není in...
Rammstein - Keine Lust ... Tento klip je skvělý, inspirovaný Špionátorem/Powersem
No, než jsem si přeložil ten text, tak jsem trapně předpokládal, že se perou... Klip jsem viděl až když jsem zjistil, o co tam jde... Snad proto je tam není in...
Rammstein - Keine Lust ... Tento klip je skvělý, inspirovaný Špionátorem/Powersem

SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Bodkin: :) Lindemann je větší ZLO. A Keine Lust je humáč. :]
Dávám od nich přednost jiným klipům..např. Engel, Die Sonne nebo Mein Teil
SlipKnoT: Ukaž mi ehm "rádoby hustého satanistu" co poslouchá něco ve stylu Nurse With Wound.
Dávám od nich přednost jiným klipům..např. Engel, Die Sonne nebo Mein Teil
SlipKnoT: Ukaž mi ehm "rádoby hustého satanistu" co poslouchá něco ve stylu Nurse With Wound.
Naposledy upravil(a) Sadako dne 22.11.2007 14:42, celkem upraveno 1 x.