Nejdřív ale holce sebrat tu šavli...Zakat píše: Holce vrazit místo meče do ruky kytaru a máš ideální obal na další metalistické album Rhapsody of fire.![]()

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Nejdřív ale holce sebrat tu šavli...Zakat píše: Holce vrazit místo meče do ruky kytaru a máš ideální obal na další metalistické album Rhapsody of fire.![]()
Vzhledem k tomu,že si za chvilku zapálí vlasy, tak myslím, že jí ještě ráda vymění za hasící přístroj a řekl bych,že s kytarou zapózuje v ceně...:)Cesare píše:Nejdřív ale holce sebrat tu šavli...Zakat píše: Holce vrazit místo meče do ruky kytaru a máš ideální obal na další metalistické album Rhapsody of fire.![]()
![]()
Tak za 1. ten válečník, co jsem tam měl předtím byl z NWN a toho jsem tam měl chvíli(moc se mi nelíbil)Carlos píše:Minsc: Ehm, to je dneska tvůj třetí avatar, který vidím (původní Minsc, podivný válečník s maskou nebo čím a teď tohle). Máš tam mimochodem vadu obrazu - má na hlavě nějaký divný fialový flek (pokud to nemá být parodie na Minsca, to se jinak omlouvám).
Tý jo, jak dlouho už mám toho svýho dráčka? Vím, že jsem o něj bojoval se stavcou, ale museli byste mě zabít, abych si vzpomněl, jestli to bylo ještě na bg.cz.Minsc píše:Co se mě tíče, tak já si nepamatuji, že by někdo z elity měl stejného avatra jako předtím!! To platí i na Vlasáka!!!!