Taktika a souboje v BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Zamčeno
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Velehal: Hmmm :-? A co má ten luk za vlastnosti? :-)

CrowX: Nevíš jak je to teda s tím Solaufeinovým mečem?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Musíš v dialógoch voliť pragmatické riešenia a dostaneš meč - inak dostane 3x Moonray - veľmi silná vec podobná ako Sunray, ale meč je predsa len lepší - pozri sa do readme - ak ho chceš mať čo najskôr tak buď urýchli romancu alebo s ním vždy začni rozhovor (timer sa vtedy vyresetuje na 0). A hlavne si nenechaj ujsť rozhovor s eclipse party - bolo to asi jediný krát, keď som sa pri Balduroch aj zasmial. ;-)
There is a limit to stupidity.
182
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

Nemáte někdo nějakou taktiku jak bych měl porazit tu skupinku, která uctívá nějakýho boha zatmění a tak když mám Solaufeina, tak mě teleportuje k nim do nějaké místnosti. Vite kterou myslím ne?
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.
Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ne, já měl na mysli tohle:
sevencreature píše:CrowX: Uhm, Solaufein je nějakej otaku, nebo jeho bohyně pochází z Japonska? (hehe, nebo se autorům zdál Moonblade jako profláklej název a chtěli vypadat zajímavě? :roll:)
:think:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Eclipse party. ;-)
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Assassin: Hehe, hodně štěstí :lol:

(teď vážně - Velehal nebo CrowX ti určitě poradí 8-) )
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

CrowX: Ty ses u ní smál? Já málem brečel když mě dávali. Přišlo to totiž v dost nevhodnou dobu.
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.
Obrázek
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Aha - no Tsuki-no-ken znie teda lepšie ako moonblade aj keď je význam rovnaký. :lol:

Na tu partičku - neviem - sú veľmi, veľmi silní a hlavne tie ich hnusné zbrane s blind effectom (ak si dobre spomínam) - Velehal spomínal, že dobre funguje teleport field - ono najlepšie je mať nejakého riadneho mága - alacrita - timestop - čo najviac dragons breath alebo comet (z oversightu) - a iné kúzla ADHW a pod - a s bojovníkmi ich potom čo najrýchlejšie doraziť - a potom už nejako poriešiť toho debilného sorcerera.

edit: a dal si si dlhú verziu rozhovoru? ;-)
Naposledy upravil(a) CrowX dne 15.2.2006 21:06, celkem upraveno 1 x.
182
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

CrowX: Díky a proč ses u nich smál? Ale teda ta partička jak jsem se díval má snad lepší vybavení než já. Všechny zbraně +4, regenerace, odolnost na střely a blind a ještě to blind dává každým zásahem. No FUJ.
Obrázek
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Pozri si editáciu môjho predchádzajúceho príspevku.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Assassin: Já jsem je tedy nikdy nepotkal, ale co jsem četl, tak nechráněné postavy (rozuměj - nemají PfMW) je možné zneviditelnit a poslat na okraj mapy (nutné udělat okamžitě) - tam můžou přežít.

Zbytek musí ustát ty Timestopy. Na ty bojovníky někdo mám dojem s úspěchem používal Maze - a jak už psal CrowX - Teleport Field. No a sorcerera je lepší zničit dřív, než se rozhodne na menší čistku s Dračími Dechy :lol:

Jinak druid mám dojem kouzlí Nature Beauty :wink:

Edit: Jinak to vybavení té party je co já vím celkem běžné (až na ten efekt zbraní) - sám by to na sebe člověk nevzal :roll:
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Natures beauty je síce neuveriteľne silné kúzlo (kvôli blindu) ale funguje iba v bezprostrednej blízkosti okolo druida - takže no problemo (aj tak majú všetci blind so zbraňami).
182
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

CrowX: Asi ne. Já akorát myslím, že nevěděli co říct.
Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Mně se zatím asi nejvíc ze všech dialogů líbil The Ritual - tím rozhovore s Pontifexem pookřálo mé znuděné srdce a po letech jsem konečně dialog v BG II neodklikal aniž bych ho vůbec četl :-P
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Klíč na Eclipse party je nejprve Zruš magii. Jelikož každý má na sobě Improved Haste, Critical Strike, Regeneraci (myslím ale 2x zrychlenou) a další boostovací kouzla, tak toto je základ. Bez toho nemá cenu s nimi bojovat (každý úder kritický...). Pak to jde. Teleportační pole je může zpomalit.
Ale žádný Time stop, neb jsou imuní (což je skvělé když hodí jejich zaklínač Time stop a oni v něm masí partu). Nenechat seslat druida Creeping doom. Kouzla založená na ohni na ně moc neplatí (žádný Dračí dech). Hodí se Vorpal zbraně (nejsou imuní) a Strašlivé vadnutí také udělá svoje.
Contingence: Remove Magic + maximum Vadnutí je rozhodí (máš-li třeba dva mágy, tak i pak možná zlikviduje). Základ je ale zbavit je těch kouzel, pak to s nimi jde.
Zamčeno

Zpět na „Baldur's Gate I & II“