AlmSiVi píše:Nemohli byste mi někdo poradit jaká je asi nejlepší dobrá/neutrální družina pro půlčíka kensaie?
Asi neřeknu nic moc nového: Minsc, Imoen, Jan, Valygar. Šestá postava může být jedna z dvojice Jaheira - Viconie. Ta je sice neutrálně zlá, ale po romanci se může přeměnit na neutrální. Navíc její dialogy rozhodně nenudí
AlmSiVi píše:Geralt:Spíš tu Jaheiru, protože to má bejt neutrální/dobrá družina a Viconii bych na neutrální nemoh přeměnit protože s půlčíkem nemůže mít romanci
To víš že může .S elfem nemůže mít romanci
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Tak to si teda nedokážu představit jak Viconie dobře vychází s nějakým půlčíkem.Řekl bych že s nim by jednala ještě z větším despektem než třeba s člověkem.
No nic, vykašlu se na půlčíka a bude to půlelf.Aspoň jednou zkusim romanci s Jaheirou, protože s Viconií už by to počtvrtý bylo trochu nudný.
Jj, Viconie má asi nejlepší romanci, ale nikde sem nezjistil jak zjistim jestli už se mi spustila romance. Zrovna po mně šla ta drowí kněžka s Yoklol(nebo jak se to píše).
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej.
-------------------------------------------
Flower power
Já ho vždy dával Jaheiře, nyní však Imoen (mám jí nejraději, ale hlasy jsem jí nedával neb jsem jí bral automaticky jako velmi oblíbenou a nekontroverzní postavu, což tak však asi není).
Hm, to já sem teď zkusil dát Cerndovi kopí, a světe div se; on je mnohem silnější než se scimitarem!Asi budu muset s jinejma postavama i třeba halapartny, meče bastardy nebo sekery
AlmSiVi píše:Hm, to já sem teď zkusil dát Cerndovi kopí, a světe div se; on je mnohem silnější než se scimitarem!Asi budu muset s jinejma postavama i třeba halapartny, meče bastardy nebo sekery
Halapartny umě vždy když ho mám v partě Misc .Bastard ráda používám coby bard A co se týká seker ty jsem v životě ještě nepoužila .Až dojedu tuhle hru tak si udělám někoho zaměřenýho na sekery
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...