TES III: Morrowind

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

V Morrowindu závisí enchanting především na předmětu, mám takový dojem.

Teď jsem to zkouošel, ale jediný papír v inventáři, který šel enchantnout byl nějaký útržek z deníku a ten měl maximální kapacitu 10, takže dost slabé.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

No, jde také o "počet nábojů" či jinak řečeno sílů duše v soul gemu. Golden Sainty se tak vyplatí na konstantní efekt i do zbraně (cast on touch/attack). Ale duše Viveca či Almelexie je nesmyslné utrácet na trvalý efekt. Právě kvůli ohromnému množství charges. Z Almalexie si bezpochyby udělám nějakou prima zbraň. U Viveca jsem chtěl udělat v budoucnu to samé, ale začal mi být docela sympatický (i přes ten hloupý Trial of Vivec, který jsem někde četl), takže si to ještě promyslím. Jen mi tam chybí nějaké kouzla na recharge. Takhle musím vždy strašlivě dlouho čekat, než se zbraň dobije. Byť pak jsou s ní souboje možná až moc jednoduché (dremory padají po jedné ráně). :think:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Jab: Zbraně se dobíjejí použitím soul gems.

Můj problém je v tom, že vždycky skončím na zbrani s Absorb Health (či Absorb Health + Weakness to Magic) :-? Tj. přijde mi to trochu nudné, ale nemůžu si pomoci :oops:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Tak jsem dohrál základní Morrowind. Urychleno to bylo větším množstvím Dagothů (z oné nej sedmičky), které jsem na svých cestách pozabíjel asi omylem, páč se na ně nepamatuji. A Dagoth Ur na mě udělal velký dojem. Boss na tři rány s vybitou zbraní (tzn žádný spešl útok), to jsem ještě neviděl. :think:

P.S. - Tahle holka mě navedla - http://jab.sigil.cz/Azura.jpg
A jako Nerevarine jsem si hned začal vybavovat odpovídající ochranku - http://jab.sigil.cz/Ochranka.jpg - byť tedy svoje nej věci mu samozřejmě nedám. Ebony armor a Goldbrand musí prozatím stačit. :twisted:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Jab: Jo, ta postava v Ebony Armor vypadá docela hezky. Jen mi tam zaclání ta divně oblečená figurka před ní... :think: :mrgreen:
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Jab píše:...Boss na tři rány s vybitou zbraní (tzn žádný spešl útok), to jsem ještě neviděl. :think:...
Jab, akú si mal nastavenú obtiažnosť? Hral som to síce dosť dávno, ale spomínam, že som do neho mydlil so všetkým čo bolo po ruke a po zhruba 5. minútach konečne padol.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

sevencreature píše:Jab: Jo, ta postava v Ebony Armor vypadá docela hezky. Jen mi tam zaclání ta divně oblečená figurka před ní... :think: :mrgreen:
Nemyslíš Nerevarina? :think:
Raider: Asi normal, nevím, nějak jsem jí během hry neměnil. Asi to bude spíš úrovní mé postavy - 40.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Jab píše:Nemyslíš Nerevarina? :think:
Whoa a ještě k tomu prodělal změnu pohlaví :shock: ;-)

Hmm, ale s politováním musím přiznat, že mě Oblivion dost zklamal - v Morrowindu se mi nejvíc líbilo Glass Armor a to vypadá v Oblivionu dost bídně :-? Alespoň že Savior's Hide je pořád cool, ač i ta byla v Morrowindu lepší (naprosto nejkrásnější zbroj v TES3 dle mého neskromného názoru, které nic jiného nesahalo ani na paty).

Jab: Nejsem prostě vyznavačem tvého stylu odívání "zbohatlá selka" :-)
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

7c: Pořád cool? Imo to vypadá tak hrozně že to už si na sebe radši vezmu Glass Cuirass. Sice taky nevypadá nic moc (oproti MW), ale aspoň to nevypadá jako kus hadru..

A k tomu Dagoth Urovi - opravdu je tak jednoduchý, minule jsem na něj šel se Spear of Bitter Mercy taky kolem 40. lvl a šel na dvě rány... Je to celkem zvláštní když medvědi v Bloodmoonu dělají víc problémů než závěrečný boss...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

AlmSiVi: Těžko říct - v Morrowindu mi padalo všechno na jednu dvě rány (vlastně jsem to po pravdě nějak nepočítal - nepřátelé tam v podstatě nebyli žádná překážka). Škoda, že s instalací Tribunalu nevylepšili i normální potvory v Morrowindu...

Ohledně oblékání pokračuji v Oblivion threadu :-)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

sevencreature píše:Jab: Nejsem prostě vyznavačem tvého stylu odívání "zbohatlá selka" :-)
Zvláštní označení. Ale c'est la vie. Mně zase nic neříká tvůj vkus. :-)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

To si ten Helseth snad dělá srandu. Nejdříve na mě pošle vrahy a následně mi jeho šéf stráže nabídne spolupráci. Měl jsem chuť jej na místě vykuchat. :evil:
Pro tohohle cápka teda žádnou práci nedělám. Snad půjde Tribunal dohrát i bez toho. A snad se při nějaké příležitosti objeví i král, abych si s ním mohl pokecat (i když má prý nějaký cheatovací prstýnek a ten jeho strážný je na tom obdobně...). :twisted:
Krokyn
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krokyn »

AlmSiVi: dík za radu, tu radu jsem našel, ale milá Urvula, nebo jak se jmenuje, mi nic říct nechce, takže quest je zatím u ledu...

telekinezi jsem si vyzkoušel s předměty - prima věc, bohužel zatim nevyužitelná, dokud nebudu mít kouzlo trvající déle jak 5s

svitky zkusím později, až posílím enchanting, rozjel jsem novou postavu (normální tápání začátečníka spojené se zjištěním, že zbraně jsou pro něj asi nutné, navíc asi pojedu ještě jeden pokus... :-( )

Jab, 7c: tak to já si zatim na některý potvory netroufnu... (nízká rychlost je v boji bez vyšší dovednosti ničení na dálku např. s kagouti smrtelná, naštěstí už umím levitovat, takže střelba z výšky...)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Jab píše:To si ten Helseth snad dělá srandu. Nejdříve na mě pošle vrahy a následně mi jeho šéf stráže nabídne spolupráci.
Áno, taky mi to pije krev. Ocenil bych nějaký quest na jeho zabití. I když, na druhou stranu, Přemysl Otakar byl taky pěkná "svině" (a vlastně, který Přemyslovec ne :think:) a bereme ho myslím jako celkem dobrého krále :lol:
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

dotaz - jaké jsou reálné přiměřené poadavky na HW pro tuhle hru? v JRCčku jí mají za nějakých 230,- Kč a obrázky z této edice mne docela namlsaly;)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“