Láska, sex a něžnosti II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Re: Láska, sex a něžnosti II
Saruman: Tohle nikdy neselže 

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Já si to tak neberu jako to, že jsi mě nařknul z familiárnosti a používání oslovení které ze zásady nepoužívám jinak než v soukromé korespondenci jakéhokoliv typu a pouze lidem se kterými mám takový vztah, který takové oslovení umožní. Ve směru k sigilské veřejnosti takto nějak oslovuje diskutující někdy Vallun.Jab píše:Tak si to tak neber... Alespoň už nás neoslovuješ "milý příteli".Neferit Sr. píše:Jako mám ten pocit druhý nejstarší člen tohoto fóra![]()
Byť ti zůstal ten zvyk přijít do dvacetistránkové diskuze a snažit se jí v jednom příspěvku těm "tápavcům" rozetnout.
Dále pak bych chtěl zdvořile upřesnit jednu věc- v tomto diskusním vláknu mám celkem 48 příspěvků s tímto 49. Tápavcům se tedy nesnažím nic rozetnout jedním příspěvkem a ve své podstatě jsem pouze reagoval na poměrně tvrdé vyjádření jiného diskutujícího.
Paušální tvrzení VŠECHNY JSOU DĚVKY či jakékoliv podobné se mi nelíbí a považuji je přinejmenším nekorektní. Jinak bych necítil nejmenší potřebu komukoliv cokoliv zde psát - vše co jsem chtěl, jsem už napsal dříve.
A šmidra!
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Ty hele, v poho čéče. Si dělám srandu.Neferit Sr. píše:Já si to tak neberu jako to, že jsi mě nařknul z familiárnosti a používání oslovení které ze zásady nepoužívám jinak než v soukromé korespondenci jakéhokoliv typu a pouze lidem se kterými mám takový vztah, který takové oslovení umožní. Ve směru k sigilské veřejnosti takto nějak oslovuje diskutující někdy Vallun.
Dále pak bych chtěl zdvořile upřesnit jednu věc- v tomto diskusním vláknu mám celkem 48 příspěvků s tímto 49. Tápavcům se tedy nesnažím nic rozetnout jedním příspěvkem a ve své podstatě jsem pouze reagoval na poměrně tvrdé vyjádření jiného diskutujícího.
Paušální tvrzení VŠECHNY JSOU DĚVKY či jakékoliv podobné se mi nelíbí a považuji je přinejmenším nekorektní. Jinak bych necítil nejmenší potřebu komukoliv cokoliv zde psát - vše co jsem chtěl, jsem už napsal dříve.
A šmidra!

- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
-ještěže je "jeden pytel" pro všechny malý

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
Jab - jsem si myslel ale napřed jsem se nakrknul.
Sirine je to tak, není takový měch yby se do něj vlezlo všechno a všichni
Sirine je to tak, není takový měch yby se do něj vlezlo všechno a všichni
Můj blízký přítel, který ještě před pár měsíci prohlašoval "láska je věc veliká a krásná", se v záchvatu absťáku po fenylethylaminu pokusil "zabít" (ano, spíše demonstračka). Celé to bylo poněkud tragické (nebo komické, záleží na cynismu), to když srazil na zem vlastního dědu, jenž se jej pokoušel zastavit, i komické (nebo tragické, záleží na důvěře ve státní služby), to když policista na sebevraha mířil pistolí a jednomu z nich se zablýsklo v očkách, když afektovance šacoval a objevil peníze. Každopádně nyní je jediným příčetným člověkem na oddělení sebevrahů v psychiatrické léčebně. 

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Fascinující. A potom jsi se vrátil ke své oblíbené kratochvíli - transmutaci olova ve zlato, předpokládám?Adieu píše:v záchvatu absťáku po fenylethylaminu pokusil "zabít"

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hele, ale to náhodou není tak špatnej nápad mířit na sebevraha pistolí. Někde jsem četl, že většinou pokud sebevraha začnete ohrožovat na životě, tak zapomene na sebevraždu a začne se zachraňovat. A když je zpět v bezpečí, tak tedy konečně má ten svůj klid se zabít. Zkrátka pud sebezáchovy je stále někdy silnější než racionální uvažování. Navíc dobře střelený sebevrah má mnohem větší šanci to přežít, než sebevrah nechaný na pokoji (ovšem nechtěl bych to vysvětlovat inspekci ministerstva vnitra).
Žralok, který štěká, nekouše.
- Neferit Sr.
- Sigilan
Re:
FASCINUJÍCÍ: A CO TO MÁ SPOLEČNÉHO S VÁLCOVÁNÍM CEST?Adieu píše:Můj blízký přítel, který ještě před pár měsíci prohlašoval "láska je věc veliká a krásná", se v záchvatu absťáku po fenylethylaminu pokusil "zabít" (ano, spíše demonstračka). Celé to bylo poněkud tragické (nebo komické, záleží na cynismu), to když srazil na zem vlastního dědu, jenž se jej pokoušel zastavit, i komické (nebo tragické, záleží na důvěře ve státní služby), to když policista na sebevraha mířil pistolí a jednomu z nich se zablýsklo v očkách, když afektovance šacoval a objevil peníze. Každopádně nyní je jediným příčetným člověkem na oddělení sebevrahů v psychiatrické léčebně.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dalcorova svatba
S menším zpožděním se i já připojuji k přání světlých zítřků a sociálních jistot.
Jak se tak praví - ''Hodně štěstí...... při rozvodovém řízení''
Jinak tedy láska musí být věru mocná čarodějka. Člověk který div nepodal trestní oznámení za (v žertu) 'nabouraný' profil na fóru - dá za pár měsíců beze strachu vplen celé své jméno včetně jména nastávající
Proto pokud se během užívání lásky projeví nežádoucí účinky, tuto psychotropní látku vysaďte a o jejím dalším užívání se poraďte se svým ošetřujícím lékařem
Jak se tak praví - ''Hodně štěstí...... při rozvodovém řízení''

Jinak tedy láska musí být věru mocná čarodějka. Člověk který div nepodal trestní oznámení za (v žertu) 'nabouraný' profil na fóru - dá za pár měsíců beze strachu vplen celé své jméno včetně jména nastávající

Proto pokud se během užívání lásky projeví nežádoucí účinky, tuto psychotropní látku vysaďte a o jejím dalším užívání se poraďte se svým ošetřujícím lékařem

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vzdavam akukolvek snahu o vztah na takych 5 rokov... Vzhladom na fakt, ze mi ziaden nevydrzal dlhsie ako mesiac(co sa technicky ako vztah ani ratat neda) plus to, ze ani raz som nedal kopacky, vzdy iba dievcata mne, je to snad pochopitelne...
Nazory sa menia, ludia takisto a mna nevynimajuc...
Je kazodpadne zaujimave, ze vzdy anzaciatku som bol stastny, plny ocakavani, a vzdy to dopadlo rozchodom... Pochopim nejake vybrate citacie zpred polroka, mesiaca, atd, takisto tvrdenia, ze problem bude asi vo mne, ale momentalne mi to asi nepomoze
Pomoze mi asi nejaky bordel, nejaka laska za peniaze a blizsie neurcene mnozstvo liehu
Nazory sa menia, ludia takisto a mna nevynimajuc...
Je kazodpadne zaujimave, ze vzdy anzaciatku som bol stastny, plny ocakavani, a vzdy to dopadlo rozchodom... Pochopim nejake vybrate citacie zpred polroka, mesiaca, atd, takisto tvrdenia, ze problem bude asi vo mne, ale momentalne mi to asi nepomoze

Pomoze mi asi nejaky bordel, nejaka laska za peniaze a blizsie neurcene mnozstvo liehu

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, taky mam zase podobnou zkusenost z minuleho tydne
Dame to dohromady Mortiku, co rikas? 

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No jasne, ja to mam cerstve, nechala ma dnes cez QIP a to som ani nebol online
Keby si nebol odo mna niekolko sto km daleko, uplne v pohode

Keby si nebol odo mna niekolko sto km daleko, uplne v pohode

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.