Anime & Manga

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

CrowX: No, nebylo to špatné, ale žádná perla - ale stojí to za shlédnutí a nuda to taky není...

Já jsem teď sledoval xxxHOLiC - Manatsu no Yoru no Yume a musím říct, že to rozhodně nedoporučuju nikomu, kdo předtím neviděl xxxHOLic :-? Po pravdě se mi ty nové projekty od CLAMP nějak moc nelíbí - počínaje Tsubasa Chronicle :-? (i když manga je možná lepší)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Já jsem teď viděla všechny čtyři Inuyasha Movie 8-) .A moc se mi líbily ;-)
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Začíná vycházet Ergo Proxy a vypadá to vcelku zajímavě:
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s ... howallag=1#
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Opravdu to vypadá zajímavě 8-)
Plá plamen věrné lásky,
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Zaujímavé - ale radšej si počkám až do augusta, keď to skončí - fakt nemám rád, keď musím čakať na nové epizódy.
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: No mě zase trochu vadí ty výplachy mozku (typu sledování 26+ dílů na jeden zátah :mrgreen:)

Hmmm, už jsi viděl Gundam SEED btw? Celkem to splnilo moje očekávání (nenáročné, hezká animace) a taky mě to trochu zklamalo (standardní příběh, ke konci vyloženě slabota, některé postavy na zastřelení (dobře, jedna postava na zastřelení), a dost slabé vztahy mezi postavami, strašně moc animací, které se opakují (bitvy jsou tak z poloviny neustále recyklované :roll:)).

- - - - - - - -
Jinak které jsou (z těch co momentálně běží) podle vás zajímavé anime?

Já mám sleduju/mám v plánu zhruba tyhle:
Noein
Ergo Proxy
Mushishi
Gun X Sword (ale u toho teda nevím - nějak mě to neuchvátilo - neviděl jste to někdo?)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

GS som ešte nevidel :anxious: - teraz som akurát dopozeral 26-tu epizódu School Rumble - najbližšie plánujem už konečne Neon Genesis Evangelion - a potom možno aj ten GS.
Inak ja z bežiacich sérií sledujem len Blood+, Mai Otome a zo zvyku Bleach.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX píše:a zo zvyku Bleach.
Jo, to myslím chápu :lol: Nějak mě to přestalo bavit po pár epizodách :-?
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

No já jsem si konečně sehnala szránku na sledování Inuyashy on-line,potom mám v plánu Vampire princess Miyu......viděli jste to???
Plá plamen věrné lásky,
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ave: Neviděl jsem a nějak mě to neláká :-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

V posledných piatich dňoch som zabíjal čas pozeraním Escaflowne a Neon genesis evangelion - obidve sú celkom pozerateľné, ale majú dosť spoločných prvkov - hlavné postavy typickí blbečkovia (ja fakt nemám rád tých nerozhodných stále kričiacich zúfalcov), slabšia kresba/animácia, nevýrazná hudba (až na OS z NGE - tá sa mi celkom páči), a najhoršie sú hlúpe konce - no pri Escaflowne to až tak hrozné nie je, ale posledných 6 epizód z NGE zabilo celý anime :-? - /Rahxephon bol v tomto omnoho lepší/ - teraz sa asi už konečne vrhnem na ten Berserk - potrebujem pozrieť nejaký krvavšie dielko, aby som si trochu oddýchol :-) (a zároveň možno budem pozerať Berserk anime - je to dobrý nápad, alebo mám najprv zmáknuť mangu?) :think:
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX píše:hlavné postavy typickí blbečkovia (ja fakt nemám rád tých nerozhodných stále kričiacich zúfalcov)
V tom případě tě Berserk určitě potěší - Gatts do téhle kategorie rozhodně nepatří :twisted:
CrowX píše:ale posledných 6 epizód z NGE zabilo celý anime :-?
No mně se líbilo prvních pár epizod - takové ty drsné. Pak přišel (spolu s Asukou - postavou, kterou jsem nenáviděl) debilní zvrat do jakési komedie, což mě totálně rozladilo, hlavně nereflektováním prvních dílů. No a ke konci to sice zase přitvrdilo, ale Asuka tam zůstala a už to stejně nebylo jako dřív. No a konec - :lol: - konec NGE je na samostatnou diskusi 8-) Obzvláš't jestli jsi ještě viděl End of Evangelion (film) :-)

Manga je údajně dost jiná - v tomhle případě šlo o vizi režiséra (heh, Hideaki Anno je můj "oblíbenec" - konce zřejmě nejsou jeho silná stránka - viz třeba KareKano anime...)
CrowX píše:teraz sa asi už konečne vrhnem na ten Berserk - potrebujem pozrieť nejaký krvavšie dielko, aby som si trochu oddýchol :-) (a zároveň možno budem pozerať Berserk anime - je to dobrý nápad, alebo mám najprv zmáknuť mangu?) :think:
Moje rada je - na anime se úplně vykašli a jen si přečti mangu. Rozhodně 8-)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Co říkáte na Trinity Blood, stojí to za to?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

AlieN: Přečti si, co jsem o ní psal (už si ten text moc nepamatuju :-) ). Mně se to celkově dost líbilo. Konec je sice slabší (škoda - ale není to první ani poslední anime, co tím trpí), a začátek možná trochu dost rozvláčný, ale především 3. až 4. pětina jsou super.

Taky se mi moc líbí hudba (hlavně "Broken Wings" a "Let Me Hear").
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Karas OVA - vypadá docela dost zajímavě - především animace :-P

http://www.anime-kraze.org/wiki/index.p ... s&rcid=235
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“