Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura
Moderátor: sevencreature
Pozehnani od bohu
Jo a nevite nekdo jak je to s temi bohy? Jde ziskat pozehnani od vsech bohu (tak abych mel vsechny naraz) nebo jen od jednoho (pricemz to predchozi mi zmizi) a pak se postupne prokousat az k velorienovu pozehnani a tim se sam stat bohem?
Re: Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura
Hupr: Požehnání více (a tedy i všech) bohů možné získat je, ale musíš postupovat ve správném pořadí, které se dozvíš z nějakého náv... chci říct z nákresu co visí na stěně toho teologa (či jak ho nazvat) na tarantské universitě.
Dobre diky o tom nakresu vim ale nejak se v nem nevyznam. No musim to zkusit
Tak je to v cajku uz mam pozehnani i od veloriena.
hm ludia prosím o pomoc.mám taký mensí problém s touto hrou.nainstalujem ju-crcknem
- dám čestinu-a ked chcem spustit tak mi to vyhodí windowsacku chbovu hlasku ci chcem ladit,odoslat alebo neodoslat.nevie niekto co stym moze byt?prosim o poradenie som zufali chcem si tuto skvelu hru zahrat.poslite mi ked mozem poprosit sukromnu spravu.diky

Hrdinovia umierajú,legendy žijú naveky. - BEOWULF
www.kocogel.info
www.kocogel.info
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: To není chyba cracknuté verze, i když souhlasím, že by si měl koupit originál. Nedávno jsem ji měl také cracknutou (používal jsem tenhle crack ([- radši mažu - 7c]). Ale v každém případě cracknutá verze hry přinášela hromadu jiných obtíží (od padání až po nefunkční save pozice). Chybu bych hledal spíš v češtině.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
a co myslite mam si tam dat ten patch?

www.kocogel.info
www.kocogel.info
Ja mam tu hru z doupete nebo odkud to je a kdyz sem to updatnul tak mi to nejelo pry vlozte original cd atd. a proto sem si nemoh dat xp cap remover pak sem nasel crack kombinovany s xp cap removerem. A cestinu nemam. Ted to jede normalne ale nevi nekdo cim to bylo?
no mne to uz fachci
ten problem som mal ten ze som preinstalovaval windows v nedelu a jaksi som zabudol ze som si nenainstaloval ovladace na grafiku
teraz mi to uz ide v pohode ale som v pomykove lebo sa mi do ruk a na disk dostal aj stalker tak neviem co skor 

www.kocogel.info
www.kocogel.info
Carlos: Musíš se dostat kolem bordelu, noclehárny a skladů doprava a na výšku cca do středu mapy - tam je brána ven z města a u ní je cikánka/čarodějka se svým vozem. Ta už se o tebe postará.
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Bodkin: Díky moc. Ještě jeden dotaz: Dá se nějak pomoci orkům v továrně?
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
Určitě se jim dá nějak pomoci, mám dojem, že se to musí dojednat nějak s tím jejich předákem Donem cosi... Ale přesné info nevím, protože na ten quest jsem narazil jen jednou za mé všechny hry a vyřešil jsem ho násilím. Pobil jsem ty rasistické fízly. Jak to dopadlo, to už si nepamatuju.
Ale rozhodně si pamatuju, jak jsem běhal po tarantu nahý, abych dostal mistra v kapsářství. To byla sranda. Dostal jsem dokonce zápis do deníčku.
Ale rozhodně si pamatuju, jak jsem běhal po tarantu nahý, abych dostal mistra v kapsářství. To byla sranda. Dostal jsem dokonce zápis do deníčku.

SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.

www.kocogel.info
www.kocogel.info