Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Dnes se mi dostalo do tlapek DVD Placeba Soulmates never die. A musím říct, že jsou perfektní... "naživo" ještě lepší než ze studiových nahrávek. Jde z nich obrovská energie a Brian Molko v bílém obleku je úžasný 
Někdy bych chtěl jít na jejich živý koncert... ale to se asi jen tak nedočkám...
pomaloučká francouzská verze Protect me from whar I want nebo ten výbuch emocí v publiku při začátkui Special K... skvělé

Někdy bych chtěl jít na jejich živý koncert... ale to se asi jen tak nedočkám...

pomaloučká francouzská verze Protect me from whar I want nebo ten výbuch emocí v publiku při začátkui Special K... skvělé

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
http://www.myspace.com/anaalnathrakh
Jsuo tam na poslechnuti 2 pisnicky... Neco pro ty, co jsou lini stahovat :). A zrovna je tam Do Not Speak, jedna z tech nej :).
EDIT: Och a tady je toho jeste mnohem vic :)
http://www.aquariusrecords.org/cat/metalblackmetal.html
Jsuo tam na poslechnuti 2 pisnicky... Neco pro ty, co jsou lini stahovat :). A zrovna je tam Do Not Speak, jedna z tech nej :).
EDIT: Och a tady je toho jeste mnohem vic :)
http://www.aquariusrecords.org/cat/metalblackmetal.html
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak poslední dobou si docela ráda poslechnu některou z těch šíleností, co poslouchá brácha - což je třeba Isacaarum nebo Melancholic Pesimism (doufám, že to píšu správně), něco z těch menších šíleností - Kosheen, jinak poslouchám věci jako Kryl, Brichta, No Name a Znouzectnost.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Já poslední dobou poslouchám hlavně Deine Lakaien, Cavea a Corvus Corax.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Corvus Corax - neo-medieval. Taková šílená parta dudáků. Maj ještě side project Tanzwut, jestli ti to něco říká... (V podstatě velmi podobná muzika, ale výrazně obohacená o elektroniku.)Lerek píše:Cesare: co tyto kapely hrají?
mě teď hraje Kryl, Orlík, Tři Sestry
Deine Lakaien - darkwave. Začínali jako poměrně experimentální duo někdy v polovině osmdesátých let. V tý době byli skoro výlučně elektronický a některý jejich věci byly příjemně syrový. Dneska už zestárli, vyspěli, lehce zpopovatěli a hodně zakustičněli. Přibrali dvě fešný houslistky, jednoho kytaristu a jednoho cellistu. Co dělaj teď, je sice posluchačsky vstřícnější, ale pořád velmi kvalitní. Jedna z mála kapel, o kterejch vím, která nestárne k horšímu.
Nick Cave - netřeba představovat, doufám...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak si teď uvědomuju, že už jsem hrozně dlouho neposlouchala Lullyho...Vampiria píše:
Jinak klasika je super, např. pan Wagner
A Le Roi danse soundtrack i Grand Motets mám na privátě v Brně... Sakra.

- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju Forest Enter Exit.
Teda, já bych doporučila úplně všechno, ale na FEE jsou jedny z mých největších srdcovek - Mindmachine, Forest, Walk to the Moon, Nightmare...
Winter Fish Testosterone je taky úžasná věc - hlavně ty studený náladovky jako Away, As it is, Carriage Song, Manastir Baroue nebo My winter...
Když o tom tak přemýšlím - na WFT je tak či onak geniální prakticky všechno.
...radši skončím, nebo bych postupně stejně vychválila a doporučila úplně všechno (což tímto de facto činím...).
DL jsem kdysi úplně náhodou objevila přes video k Return na Vivě - dávno předtím, než jsem tušila, že existuje něco jako darkwave.
Zatím jediná kapela, za kterou jsem vycestovala do zahraničí...
(A stálo to za to, naživo jsou famózní.)
Teda, já bych doporučila úplně všechno, ale na FEE jsou jedny z mých největších srdcovek - Mindmachine, Forest, Walk to the Moon, Nightmare...
Winter Fish Testosterone je taky úžasná věc - hlavně ty studený náladovky jako Away, As it is, Carriage Song, Manastir Baroue nebo My winter...
Když o tom tak přemýšlím - na WFT je tak či onak geniální prakticky všechno.
...radši skončím, nebo bych postupně stejně vychválila a doporučila úplně všechno (což tímto de facto činím...).
DL jsem kdysi úplně náhodou objevila přes video k Return na Vivě - dávno předtím, než jsem tušila, že existuje něco jako darkwave.
Zatím jediná kapela, za kterou jsem vycestovala do zahraničí...