Seriály

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

javor píše:Nejhorší? Vždyť to je tak špatné, až je to dobré! Kolik času jsem jako malý ztrávil u obrazovky sledujíc tuto ptákovinu, kolik posměšků jsem si vyslech od své rodiny, kolik zábavy jsme si užili, pobíhajíc ve škole po chodbách a řvouc morfujeme!
Ten seriál je naprosto stupidní, slaboduchá americká rychlokvaška s negativními následky na vývoj diváků, ale rozhodně není špatný! :-D
Taky jsem to žral jak vůl seno... :lol: :lol: :lol: Pak jsem z toho nějak vyrostl a už se k tomu nevrátil - moc mi to nechybí :-D

Ale TOTO je moje jednička a naprostý favorit :-D stejně jako MASH to můžu furt dokola...

A ještě Haló Haló to jsem si vždycky vychutnal když jsem to stihl...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Haló haló - na to jsem zapoměl. To je šupec jako hrom. Nejvíc mě uchvátila věta: " Madame a Simon si odvedlo gestupido!"
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

spidey! to je moja taka srdcovka, ze som skoro dostal tachykardiu! :-P :lol:
takisto to mozem dokola a dokola, ved inak to na fox kids nebezalo :-D
ale, u mna bol jednicka aj tak venom... a massacre, tak to uz boli iny sracovia... ked bude spidey styrka, musi byt aj s massacrom, bo venom mi nestacil :-P 8-)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

xRage píše:ked bude spidey styrka, musi byt aj s massacrom, bo venom mi nestacil :-P 8-)
Ne! Musí řešit mutační problém já chci vidět sadospidera :twisted:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Spíďa je trubka. Ať je kreslený nebo hraný je to divný týpek. Já mít jeho schopnosti tak je ze mě největší darebák všech dob. A byl bych v těžké vatě.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

ja kebyze mam hociajke schopnosti je zo mna najvacsi darebak... prave preto sa mi najviac pacil venom... :lol:
a este massacre :twisted:

je jeden zasadny problem medzi komixami, filmami, knihami, vacsinou aj hrami a vsetkym moznym stuffs...

hlavny hrdina je kladak, riesi problem suboja so zlom... ale preco sa nikdy neprida na stranu zla??
superman ako bad guy bol perfektny, spidey ako zaporak bol tiez perfektny, ghost rider je perfektny aj ked je "good guy"(vacsinou :twisted: ), lenze stale je to bud chvilkove, alebo nedotiahnute...

ja chcem poriadny film/komix/hru/knihu, kde bude charname zaporak, a bude az do morku kosti zly... a bude poriadne mucit vsetkych tych dobrych chlapcov :twisted:

viva la infernal! :twisted: :-P
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Tak toto byl jeden z mých oblíbených seriálů v dětství - http://www.youtube.com/watch?v=AUplnn462uE
Nedávno jsem viděl po letech jeden díl a říkal jsem si...ono to nebylo tak špatné :lol:
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Jj, u nás doma se pro Knight Ridera nějak vžilo označení Autoblb... Jako malá jsem to nadšeně hltala když to běželo na ORF...

Teď jsem zkusila jeden díl a honem rychle a vděčně jsem přepla na Hvězdnou bránu...;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
KEBULE
Sigilan

Příspěvek od KEBULE »

xRage píše:ja chcem poriadny film/komix/hru/knihu, kde bude charname zaporak, a bude az do morku kosti zly... a bude poriadne mucit vsetkych tych dobrych chlapcov :twisted:
Napadá mě SIN CITY tam vlastně nikdo nebyl klaďas (viděl jsem jen film) akorát Hartigan ten byl asi good boy... :think:

Akorát je to trochu mimo téma...

A Knight Rider? Taky jsem to jako malej sledoval a i teď se na to podívám, ale pokud je někde něco lepšího neváhám přepnout...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

KEBULE píše:
xRage píše:ja chcem poriadny film/komix/hru/knihu, kde bude charname zaporak, a bude az do morku kosti zly... a bude poriadne mucit vsetkych tych dobrych chlapcov :twisted:
Napadá mě SIN CITY tam vlastně nikdo nebyl klaďas (viděl jsem jen film) akorát Hartigan ten byl asi good boy... :think:

Akorát je to trochu mimo téma...
jj, sin city som videl, peckovy film ;-)

ale zasa nejaky serial plny cierneho humoru o nejakych darebakoch(ale nie zasa nejaky poucny, ze tam dostanu na prdel), stacia mi aj nejaky vreckari alebo nieco... skratka nejaky "sitcom" s ciernym humorom z odvratenej stranky zivota, plny nasilia, sexu, drog... nejake napriklad postapo?? nenajde sa v pametovych moduloch pritomnych sigilanov?
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Lexx... Teda, hlavní hrdinové sice nejsou přímo parchanti, ale destruktivní jsou nesmírně... Ovšem, když o tom tak uvažuju... Třeba 790 je strašnej parchant...:-]
Osvěžující je i fakt, že dominantní motivací ústřední čtveřice jsou především pudy - a to sebezáchovný a pohlavní. Na nějaký good vs. evil se tam dost sere - a když už na to dojde, tak hlavně proto, že víceméně není jiná možnost.
A ani ta nejspíš jediná osoba na palubě s "good" přesvědčením to zbytečně nepřehání...
Takže celkem doporučuju, teda pokud skousneš levný FX a značně svéráznej kanadskej humor.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Cesare: To vypadá hodně zajímavě...a taky mírně šíleně...
http://home.tiscali.cz:8080/lexxsubtitle/index.htm
Leaping over the gully
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

"Mírně šíleně", to je tak trochu eufemismus...;-)
Obvykle je to prostě šílené až naprosto šílené. A zvrhlé...
V jednom z prvních dílů například v podstatě kopulují dvě vesmírná tělesa... A mluví taky.
A to se ani nezmiňuju o Barrym Bostwickovi v legrační blejskavý sukýnce, s vyndávacím okem a bombou v nose, či o invazi mimozemských mrkví.
Nebo o tom, že v tomhle universu se vyskytuje cosi jako planeta mlékem živených chlapců...;-)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Nj, Lexxe chci zkouknout už delší dobu..
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Invaze mimozemských mrkví? :lol: Ten seriál musím vidět :D
Otázka je, kde ho seženu...oficiálně asi u nás nevyšel..
Leaping over the gully
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“