Vanda: no - ono celý ten výlet do toho domu je vlastně špatný ááno
Zabití kuchaře reputaci sníží a stejně tak už se mi kolikrát stalo, že strážný u trezoru na mě zavolal městskou stráž. Ale to nevím na čem záviselo.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
jsou tam dvě postavy, za který se reputace sníží, kuchař a nějakej slouha, oba zčervenají, ale neútočí
ale pořád mi vrtá hlavou, jak se potvrdí, že ten chlápek je opravdu vrah
Mami originalku BG2 Thorne of Bhaal.
Hra mi nejak blbne, kdyz chci carovat, kliknu na tu ikonu, ale ono se nic nestane, na chvilku se objevi seznam kouzel, ale pak zase zmizi. Obcas vypije lektvar, nebo si udela kouzlo "sam od sebe". To same kdyz chci krast zase nic ikona se ani neoznaci a obcas zase vypije lektvar. Uz nevim jak dal takhle se to neda hrat. Please Help.
Avalanche: mody jsi nějaké instaloval..? Reinstal jsi zkoušel..? Zazálohování savů => následné odnistalování celého BG2 => smazání adresáře s hrou => nová instalace => návrat savů a test funkčnosti - také vyzkoušeno..?
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Dokončení příběhu vraha na Mostě - když jsem hrála poprvé, tak mě v Trhově oslovila nějaká paní a posléze celá pointa vyústila k tomu, že jsem konečně zničila toho vraha, ale teď podruhé mě nikdo toto dokončení v Trhově nezadal. Není to tím, že jsem už vyřešila úkol s druidy?
A ještě jeden dotaz: Když hraju dual povolání, nešlo by mít i dvě pevnosti? Zkoušel to někdo?
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Vanda píše:Dokončení příběhu vraha na Mostě - když jsem hrála poprvé, tak mě v Trhově oslovila nějaká paní a posléze celá pointa vyústila k tomu, že jsem konečně zničila toho vraha, ale teď podruhé mě nikdo toto dokončení v Trhově nezadal. Není to tím, že jsem už vyřešila úkol s druidy?
A ještě jeden dotaz: Když hraju dual povolání, nešlo by mít i dvě pevnosti? Zkoušel to někdo?
Nemas nahodou BG2 Fixpack? Pokud ho mas, pani se objevi az budes jmenovana hrdinou Trhova.
Slo to u dualu bojovnika (samozrejme bez BG2 Fixpacku). Muzes si nainstalovat Multiple Stronghold z BG2 Tweak Packu.
Vanda píše:Dokončení příběhu vraha na Mostě - když jsem hrála poprvé, tak mě v Trhově oslovila nějaká paní a posléze celá pointa vyústila k tomu, že jsem konečně zničila toho vraha, ale teď podruhé mě nikdo toto dokončení v Trhově nezadal. Není to tím, že jsem už vyřešila úkol s druidy?
Zabila jsi to spící stvoření? Já jsem taky poprvé naletěl :D
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
Pri rozohraní BG 2 som si importoval postavu z jednotky. Je to multi mág-klerik, úrovne 7/7, odolnosť 16. Keď som s ním dohral BG 1, tak som mal okolo 40 hp. Keď ho ale importujem do dvojky, tak mi hodí 72 hp. Skúšal som to dvakrát a stále to je 72 hp. To sa mi zdá veľmi veľa, nech počítam ako chcem. Dá sa s tým niečo urobiť ?
Valgard píše:Pri rozohraní BG 2 som si importoval postavu z jednotky. Je to multi mág-klerik, úrovne 7/7, odolnosť 16. Keď som s ním dohral BG 1, tak som mal okolo 40 hp. Keď ho ale importujem do dvojky, tak mi hodí 72 hp. Skúšal som to dvakrát a stále to je 72 hp. To sa mi zdá veľmi veľa, nech počítam ako chcem. Dá sa s tým niečo urobiť ?
Na jakou obtížnost to hraješ? Vyzkoušej alespoň Normal a Core rules.
drake127 : Obtiažnosť som ihneď na začiatku nastavil na pravidlá, takže tým to asi nebude. Ale aj keby som mal max životov za úroveň, tak je to veľa. Ako hrať sa s tým samozrejme dá :), ale myslím že to je nejaká chyba.
Ak som pochopil dobre pridávanie hp pri multiclass, tak pri prestupe dostane polovicu možných hp od každého povolania. Pri odolnosti 16 je max hp na úroveň pre mága 6 a pre kňaza myslím 10. Na 7 úrovni by som u mága mal 42 hp a u kňaza 70 hp. Pri povolaní mág/klerik by to malo byť na úrovni 7/7 maximálne (42 + 70) / 2 = 56 hp (ak som to teda dobre pochopil).
No, on je počet životů docela zabugovaný a obtížnost na to vliv má. Takže Core Rules není nutně dobrá obtížnost . Jak říkám, zkus to anebo si po importu životy změň v ShadowKeeperu na správnou hodnotu.