Řídim poslední dobou zřídka. Jezdim celkem v rámci předpisů, i když ne pomalu, asi vrozená nechuť brzdit v zatáčce- z toho důvodu nejspíš jezdím rád když napadne sníh
 Řídim poslední dobou zřídka. Jezdim celkem v rámci předpisů, i když ne pomalu, asi vrozená nechuť brzdit v zatáčce- z toho důvodu nejspíš jezdím rád když napadne sníh  to se to pěkně bere přez ručku...(vliv PC her)
 to se to pěkně bere přez ručku...(vliv PC her)Mám několik pěkných zážitků z provozu,naštěstí bez hmotných škod. Ani chlupatý sem ještě nekonfrontoval, zřejmě jezdim příliš málo...
Hm..no doufejte, že se nepotkáme

Z aut jsem zatim vyzkoušel namátkou třeba Š100, Fiat Punto, Citroen Xantia, Evasion,Feldu,Oktávku,Fabii..
+užitková vozidla a fichtl
Na nejhorší dojem z jídy vede fabie.

Tedy samozř. ne nějaké dlouhé výklady, bo to auto stejně neodpovídá a navíc mi přijde, že ho ty řeči spíše unaví a pak už nejede vůbec
 Tedy samozř. ne nějaké dlouhé výklady, bo to auto stejně neodpovídá a navíc mi přijde, že ho ty řeči spíše unaví a pak už nejede vůbec  Takže se to většinou omezuje jen na ''Co zase ty sv... !''
 Takže se to většinou omezuje jen na ''Co zase ty sv... !''  

Spletl jsem si citaci - to mělo být na ty Arthalionovy a yennovy sporťáky
 Spletl jsem si citaci - to mělo být na ty Arthalionovy a yennovy sporťáky   Ale co
 Ale co